Nou stil de viata (231)
Raspunsuri - Pagina 10
vikinga spune:
Nah ce v-am zis, gata una e recuperata:) Anky fiind mai subtirica nu am putut sa o vad asa prin multime, Tzuni insa imi sari in ochi:) Din cauza parului aluia frumos mey, nu te gindi la altele. Felicitari de o mie de ori! Treci fata pe numele tau, gata o sa apartineti una alteia pt totdeauna!Am fost in Heide Park, si am o voma pina in creieri de la atitea zdruncinaturi, loopinguri, adrenalina si naiba se le ia ca eu de fapt urasc rahaturile astea de apucaturi extreme dar fiu-miu si taica-su is funi. Un disco, o sampanie, un sex fierbinte si e f bine pt mine, nu e nevoie sa-mi sara ochii din cap si sa rag acolo ca o apucata cu saliva iesind pe la colturile gurii ca la o matusa alcoolizata:)).Is KO, se vede. Plus ca sa conduc pe autostrada in dreapta cu un macho de sotz fu iar palipatant, eu nush de ce tre sa stau taman eu in singura tara din lume care nu are limita la viteza pe autostrada. La 220km dadeam deja divort de el de 100 de ori pe sec. Dar ma rog fu ok. Am cam mincat... Aveau bufet si dimineata dar si seara. Si ma gindeam ca in mine gena ruseasca o fi mai puternica, pai nu se poate fetelor dupa o raita la bufet salivam si vroiam de toate, asa cum fac rusii in vacanta cu farfuriile cu virf..foame mare soro.Lou, exrecitiile pt solduri si coapse sunt cele mai grele d efacut, in primul rind din cauza pozitiilor incomode nu neaparat din cauza efortului. Sapt asta am sarit sportul, cind merg sapt viitoare am s ama gindesc sa retin ceva exrecitii mai deosebite.Mi-am comandat o tinuta pt ziua mea, ceva stil disco, o sa invit 10 fete intr-un club, ne facem de cap singurele. Inainte am sa merg doar eu cu sotul undeva sa mnincam si a doua zi mergem iar noi doi pt 3 zile pe undeva. Well si nr 40 e deja larg la pantaloni, a trebuit sa opresc marimea 38, ma rog 76 pt marimile mai lungi in craci. Imi vin inca la burta cam strimiti, dar dupa transa de rusoaica lihnita in care intrai in hotelul asta,nu ma mir:). Si vad ca se vad eforturile in urma sportului. Topul tot in marimea 38, uneori trebuia sa iau 40. Totul vine f bine, la fund, brate, pina si la solduri e f ok, si aici se vede diferenta dupa sport, numai burta asta de dupa vacanta nu e ok.Pe miine. Ankyyyy hai vino inapoi..Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Sabina spor la sport! Nu stiu care ar fi mai bun pt slabit. Cred ca cel mai bun sport e ala care ti s epotriveste si il faci cu drag si in care crezi, ca si puterea gindului si autosugestiei o fi lucrind:)Dar serios asa, daca mie-mi plac genul cursurilor cu muzica la maxim, cu profa si fetele alaturi ma binedispun, trag d emine s afac bine, imi place, vin si data care vine si imi pare tare rau cind din cine stie ce motive nu pot ajunge.Daca as face ceva ce nu mi s-ar potrivi, as fura la exercitii, care neefectuate corect pot fi nule ori la jumate din valoare si asa imi fur caciula singura. Ori gasesc rapid motive sa nu ajung acolo.Mai intreb antrenoarele mele si mai vb pe tema asta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Tzuni spune:
Multam de reprimire, fetelor!
Tumpi, faina reteta de chips, da' mai mult mi-a placut tatuajul de langa!
Am terminat cu munca pe azi, fug in pat langa Meri. Am pupat-o acum 5 min si era plina de balutze ...hahahha, mi-e atat de draga! Si Pisu se baga in seama pe-aici pe la picioarele mele - sigur vrea sa-mi doarma iar in cap!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Gabrielama spune:
hai Buna Dimineata! trezirea!!!
Cafea, ceai, cereale, omleta, fructe, lapte, painica buna! Tot ce vreti!
Am plecat! Sa aveti o zi buna!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
tlaura spune:
'Neata fetelor!
Tzuni, un din tot sufletul!
Ieri am fost la un interviu la o clinica medicala renumita, pentru asistent director; director care era o doamna doctor tare draguta (fizic), tanara, dar un fel de Meryl Streep (nu stiu cum se numeste personajul) din "Diavolul se imbraca de la Prada"! Mi-a spus din start ca nu o intereseaza familii, copii, etc, sa nu auda scuze din astea, mort, copt, trebuie sa fii pe baricade, si ca daca ma intereseaza postul, pana luni trebuie sa gasesc o inlocuitoare a mea, pentru copil. Spun inlocuitoare si nu bona, pentru ca va trebui sa ma suplineasca si cand e copilul bolnav sau in alte probleme!
Nu e prima oara cand ma lovesc de chestia asta la interviuri, dar asta le-a intrecut pe toate!
In fine, o sa comentez mai multe dupa ce o sa resping postul (luni trebuie sa-i dau raspunsul)!
Acum ma gandesc serios sa caut pe cineva care sa-l ia pe Andrei de la gradi pentru 2-3 ore, caci altfel nu se poate! Fetelor, voi cum va descurcati?
Azi mai aveam un interviu, dar e tare departe, eu sunt tare dezamagita, si am sa sun sa anunt ca nu ma duc!
Ma duc sa-mi mai fac o cafea si revin!
Hopes spune:
OOOOOO lume noua.
Tzuni draga mea, bine ai revenit si sa nu mai pleci, da? Ne-ai lipsit tare mult. Bafta multa cu actele sa terminati odata. Mai pune o poza cu Mery sa mai vedem papusica
Tlaura, aceeasi problema o am si eu cu Eduard. Eu am serviciu, lucrez 9 ore pe zi, si eu si sotul . Pana acum a stat cumnatul meu cu el, dar el e student, deci...nu ma mai pot baza pe el, asa ca azi am "interviu" cu o doamna sa stea 2 ore pe zi cu , pana venim noi de la birou. Ieri si azi este sotul meu dupa ora 4 cu el, dar de luni nu stiu ce sa fac daca nu se rezolva. Nu-l pot aduce la birou cu noi, ca nu sta locului, si trebuie sa fim in permanenta cu ochii in patru, iar noi evident avem de lucru.
ptr. adresa de blog
hcclara spune:
'Neata!
Tzuni bine ai revenit! saptamana trecuta am fost la metro si si-au luat copii chipsuri de peste si sa stii ca m-am gandit la tine! felicitari pt sentinta si succes in continuare cu actele!
lou sa stii ca si eu m-am gandit la tine ca nu te-am mai citit in ultima vreme, felicitari pt nota buna si drum bun in delegatie!
Roxa ai ajuns cu bine la Buc? vajaiala placuta...te intalnesti cu Delia? apropo Delia pe unde umbli?
Laura voi nu aveti parinti, socrii care ar putea sta cu Andrei in caz de boala??? bafta multa in continuare!
Carmen vreau si eu soacra ca a ta, nu ca a mea n-ar fi buna, dar tare mi-ar place sa mananc niste sarmale, salata boef, si friptura!
Tumpi, decat sa stai in stau, n-ar fi mai bine sa imi tragi o vizita???
pup toate gagicile si va doresc un we placut! nu mai pot sa stau ca pleaca fiu-meu la gradi acum!
Delidana spune:
Salutare dragelor,
Am avut computerul virusat, sper ca acum sa mearga.
Sabina, felicitari pentru inot, daca poti sa te tii de el rezultatele se vor vedea in timp.
Carmen, .
Tlaura, bafta in continuare in gasirea unei slujbe bune.
Tzuni, bine ai revenit si mult succes cu demersurile pentru schimbarea numelui Mariei.
Claudia, de cind mi-a venit sotul in tara trebuie sa impartim calculatorul, nu mai pot sa stau calare pe el toata ziua ca inainte , in plus si facultatea imi maninca o groaza de timp.
Mihaera, nu mai dai pe la noi sau ne citesti din umbra?
V-am pupat, am plecat la scoala.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Neata frumoaselor!
Hopes
Ma duc sa-mi fac cafea si revin.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
donna79 spune:
Tzuni bine-ai revenit! Pupici multi Mariei! Postarile tale m-au determinat sa ma inregistrez pe forumul asta....ma bucur ca ai depasit momentul si ca te-ai intors la noi.
Salutari la toata lumea, eu iar am fost prinsa tare si se pare ca nu mai reusesc sa ma eliberez de griji si probleme...ma rog, daca intereseaza pe cineva soarta mea.
O zi buna si un week-end super!
Donna