Nou stil de viata (231)
Raspunsuri - Pagina 11
gusta spune:
neatza.
Tumpi numai la Tzuni te gandesti la chipsuri.Uite daca imi gasesti o reteta de cioco necalorica te umplu de pupici.
Vik frumos concediu ai avut.
Laura rau asa cand iti spune direct si nu ai ajutor.
Ma duc sa imi pun de cafea ca nu imi functioneaza creierasul.Nu ca ar mai functiona in ultima perioada.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Ziua buna! Am prins si eu o clipa de respiro, sunt mai linistita acum...greul a trecut
Tzuni , bine ai revenit Ma bucur ca esti iar alaturi de noi si mai aspteptam poze cu Meri.
Tumpi, Cuscra, Dany este bine...multumesc de intrebare Este prins cu gradinita, cu engleza si dansurile. Cand ma duc sa-l iau turuie, nu stie ce sa-mi povesteasca mai repede. Si el il asteapta deja de mosul, ii scrie toata ziua...de la o zi la alta difera ce-si doreste sa-i aduca
Cuscra, pupici Marei, sa se faca repede bine
Gabi, si voua la fel
Daniela
Donna, sper sa treaca grijile si problemele cat mai repede si sa revii printre noi.
Laura , stiu cum este, dar nu te descuraja...vei gasi cu siguanta ceva de lucru. Si la noi este complicat, dar am noroc ca Dany s-a mai imunizat si nu mai raceste. De ex. de cand a inceput gradi a avut decat o raceala usoara care l-a tinut 2 zile. Noi il ducem devreme la gradi, la 7 si 15 minute. Mi se rupe sufletul cand il trezesc asa devreme, dar el este un copil tare intelegator si a inteles. De luat il iau pe la 5...este cam printre primii si ultimii copii din gradi Si eu ma gandesc cu groaza cand v-a fi vacanta sau se mai imbolnaveste...o sa vad atunci. Bafta
Delia, Carmen, Claudia, Hopes, Vik ...si restul fetelor
La mine dieta merge bine, inainte sa plec de acasa mananc un bol de lapte cu cereale, la servici de obicei un sandvis si fructe. Acasa nu mananc mai tarziu de 19 si fac aproape in fiecare zi sport. Sper sa vad cat mai repede pe cantar 79 kg...mor de nerabdare
M-am intins cam mult...gata, trec la treaba....va pup si va doresc un weekend cat mai placut
Crys si Dany
violeta70 spune:
Buna ziua!
Lipsesc o zi si ce vad....surpriza: Tzuni, a revenit !
Sa lipsesc mai des? Tzuni bine ai revenit! Si nu, nu lucrez la o firma de papa bun, ci una de medicamente, asa ca sa dea Dumnezeu sa n-ai nevoie de mine. Iti transmit pupicuri multe, tie si lui Meri, insa doar virtuale ca sunt pline de virusuri.
Fetelor am racit! asta este, iau acum paracetamol sinus si bixtonim in nas. Sper sa-mi treaca.
ieri a trebuit sa merg la o petrecere de cununie civila, si am ajuns tarziu, asa ca nu am mai intrat.
Va multumesc pentru urarile vis-a-vis de ziua sora-mi.
Sunt suparata, ca m-am trezit ca vreau sa fac credit, si acum se schimba normele. N-am noroc. Voi ce ati auzit, nu o sa se mai acorde credite? mI-am modificat salariul si inca nu am trei luni, asa ca d-abia in noiembrie. acum daca vreau, nu pot obtine decat vreo 11000 euro, iar eu vreau vreo 15000 euro. Asta este o sa vad ce fac.
Va las acum, dar va urmaresc!
Pupici la toate fetele
Hopes spune:
vai ce cuminti sunteti
Gabrielama cum faci snitele pe hartia aia de gatit? nu se intinde oul mai ramane ceva pe ele?
roxana1974 spune:
Dragele mele,
Sunt asa de fericita ca s-a intors Tzuni a noastra, sa nu ne mai lasi asa sturlubatico!!!!
Vikingo, 38? brava!
Eu sunt in Bucuresti, la rolo. Am ajuns ok, am avut un training superok, sunt foarte multumita si imediat trebuie sa merg la gara. Cu Delia nu m-am intalnit, nu am reusit sa ne sincronizam, eu am ajuns in final la Mall, pe Timisoara unde am spart ceva banuti, m-am dat cu de pamant in Zara si Promod, in Zara la Cluj sunt 30% din chestiile pe care le gasesc aici si mi-e ciuda, fetelor am probat niste paltonase de am vorbit singura. Mi-am luat un pandantiv superb de la Tria Alfa din Unirii, gagici,fac aia niste bijuterii de mori incet, vroiam vreo 15 bratari, tot atatea coliere si cel putin tot atatea pereki de cercei
Daniela, lou, Gabi, va rog sa ma credeti ca de cand m-am nascut am incercat de tate acum numai herbolax mi-a ramas, nici nu stiu ce e dar il incerc. De mancat va dati seama ca mananc fibre + cereala de la Colonix, am luat tot pachetul si am continuat cu cereala...eu dimi mananc numai fructe pe stomacul gol demult, plus apa multa ca iau spirulina aia cu ea...si cereala, legume mananc, carne nu mananc tocmai pt ca ccc constipa...deci nu stiu ce sa mai fac...la ceai antiadipos deja am dependenta...e rau...
Va las ca tre sa ma pregatesc de plecare..
Delia si pe data aviatoare
va pup, multumesc de mesaje si incurajari!
Mihaera spune:
Buna, fetele!
Ce mai faceti? vad ca e mare activitate pe-aici, n-am intrat o zi si acum de-abia tin pasul cu voi!
Eu stagnez, ba chiar am mai luat cateva sute de grame in plus!
Nu am avut timp sa ma apuc de sport inca!
Delidana, scuze ca nu ti-am scris inca , am ajuns ieri foarte obosita si n-am mai intrat pe forum! Uite, acum iti scriu un mesaj.
Va urez tuturor o seara minunata si distractie in weekend!
Gabrielama spune:
Buna seara, doamne frumoase!
Am avut o zi teribila...
Roxana, Herbolaxul este un medicament bazat pe plante care chiar functioneaza. Iti urez succes si imi pare rau ca ai asa probleme mari. Uite aici: http://herbolax.com/
Hopes, fac snitelele mititele (bat carnea, o las in ou o vreme, dau snitelele prin pesmet) si pe pun asa, pur si simplu pe foaia de copt. Se fac repejor si sunt tare bune, mai ales daca le mananci imediat - nu am facut decat din pui si curcan.
Acum ma duc sa-mi tai venele...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Delidana spune:
Asa, sa incep in ordine inversa...
Gabi, lasa venele in pace ca mai ai nevoie de ele. Miine va fi mai bine, asa imi zic si eu intotdeauna si se adevereste.
Carina, am uitat sa-ti zic, multa bafta cu planul tau, iti doresc din toata inima sa-ti reuseasca si sa-ti vezi visul cu ochii.
Roxa, m-ai innebunit, sigur nu te-ai nascut in vreun magazin?
Gusta, cum e viata de "duamna"?
Tzuni, hai mai vino pe la noi.
Tzuni, Hopes, Donna, Carmen, Vio, Rolo, Daniela, Anky, Claudia, Vik
Crys, felicitari ca te tii de sport.
In sfirsit a venit weekendul, ce bineeee!!
O melodie speciala pentru voi toate, Roxa, cred ca o cunosti si tu.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Mihaera spune:
Delidana, am incercat sa-ti trimit mesaj pe PM, dar imi spune ca nu accepti. Poti sa-ti schimbi setarea sau imi scrii tu?
Tzuni spune:
Buna seara!
Gabrielama, mai bine lasa-ti-le lungi...
Delidana, ai mai citit ceva interesant?
sunt franta....
maine vreau sa fac ciorba de perisoare si sarmale. Nu stiu ce m-a apucat...
Revin mai incolo.
Tzuni
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog