Nou stil de viata (231)
Raspunsuri - Pagina 12
hcclara spune:
Delia nu pot vedea clipul!
Roxa sa stapanesti sanatoasa cumparaturile, eu la Zara aici nu prea ma duc ca nu gasesc niciodata nimica fain pt mine, mai mult pt copii iau, iar la Mango aici sunt numai prostii, in schimb in Timisoara la Mango au lucruri mult mai dragutze!
Am mancat ca o vaca, simt ca pocnesc!
Gabi ce ai ca vrei sa iti tai venele? lasa-le acolo ca vorba Deliei, mai ai nevoie de ele! s-a intors sotul tau sau sunteti inca singurele?
Donna tu de ce esti necajita? hai capul sus, maine va fi mai bine!
vik sa-ti fie de bine minivacanta!
mie mi-e somn, am fost la fotbal si va zic sincer,am inghetat acolo, n-am mai vazut sa se termine, imi clantaneau dintii in gura de frig! bine ca din noiembrie va fi la sala!
Maine dupa-masa sunt singurica cu copii, sotuletzul mi-e plecat pana seara, m-as fi dus cu Marc la fotbal ca au turneu maine, insa fara sot n-am chef! cred ca gatesc, mergem la bise ca e program maine in loc de duminica, si ne plimbarim, poate ii duc la zoo daca sunt cuminti!
pupici si o seara placuta!
Gabrielama spune:
Tzuni, bine mi le las lungi, daca zici tu!
Claudia, da, a venit azi dupa-amiaza. Doarme, caci a zburat 32 de ore...
Cum nu mi-am taiat venele, am mancat "niste" sticlute d'ale mici de ciocolata, pline cu tot felul de acooale; doua dintr-o lovitura - ma fac cat porcu' si ma si imbat!!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Tzuni spune:
Mey fetelor, mi-e dor si mie de-o betzie studenteasca....
Donna, habar n-aveam ca ma citesti!
Gabi, lasa ciocolata si uite ce-ti dau la schimb: www.mrmib.ca.gov/Images/Post/12%20Beautiful%20Fruit.JPG" target="_blank"> (da click pe balutze)
Zuzilici, poti sa te servesti si tu!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Tzuni spune:
www.fabiovisentin.com/photography/photo/12/most-beautiful-rose_4672.jpg" target="_blank">ASTA-i pentru Delidana!
Tzuni spune:
Mey fetelor, zilele astea am montat niste momente publicitare cu carnati, sunci si salamuri....de-mi venea sa-l bat pe omu' de la montaj. Asa ca, in drum spre casa mi-am luat...cremwursti (Gabrielama, tu sa nu citesti asta, pliz!) Violeta, credeam ca ai legatura cu firma asta de mezeluri, de-asta te intrebasem....
danielag spune:
Io acum am terminat munca, ma opresc direct in pat (cred ca o sa adorm in drum spre pat, de fapt).
Tzuni, bine te-ai intors.
Va pup pe toate.
Daniela
roxana1974 spune:
Buna dimineata fetelor. Eu acum am ajuns acasa de la Bucuresti. Luatz de betz trenul asta nenorocit a avut intarziere 2 ore si-am zis sa viu aici sa nu mai merg sa dorm. La 10 merg la sala, e Pilates asa ca numai bine savurez vreo 2-3 cafele intre timp si mai citesc. Baietii mei dorm...
M-am distrat de voi! Tzuni draga, sper sa mai ai bunatati pentru fete, Zuzi ca io le-am mancat pe toate, v-am zis ca io dimi pe stomacu gol bag fructe
Delia draga, de nascut sigur nu m-am nascut in magazin, dar sper sa nu-mi pierd mintile si viata intr-unul. Poate ca mintile deja le-am pierdut...vai si cate mai vreau tre sa iau cartile alea de Kinsella...Delia, zi-mi ce piesa mi-ai pus mai sus? nu am putut sa o ascult si vreau neaparat...please !!!
si-s in zona...
Roxa
mephala30 spune:
neatza.
Tzuni, faine frigarui mi-ai pregatit, . Le pun deoparte si te astept sa le mancam impreuna.
Spor la bucatarit! Io am pregatit aseara orez integral cu legume si carnita de porc, azi mai fac niste ficatei cu mamaliga si mujdei.
Daniela, odihna placuta.
Gabi, n-ai dat raportul, ai spus doar ca esti grasa. Ce sa trec in dreptul tau?
Sa ai o zi mai buna decat cea de ieri.
Anda, hai, iesi putin din barlog si viziteaza-ne. Ce program de week. ai? Muncesti?
Gusta, ti-am pregatit o ciocolata calda cu lapte. Hai la povestit.
va salut pe toate si va doresc o zi frumoasa.
Carmen cu Iustin si Teodor
gusta spune:
Neatza.
Carmen dau ciocolata pe cana de cafea daca se poate.
Delia e aceasi viata pe care am avut-o.Nici eu nu pot vedea vidioclipul.
Gabi lasa venele si o sticluta de aia nu refuz nici eu.
Tzuni eu diseara incerc cel putin un pahar de vin ,ca de un gin tonic imi e cam pofta,sa vedem ce stare de spirit am la sfarsitul zilei.
Roxa spor la sala.
sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta