Cel mai usor regim de slabire

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Un bun venit si de la mine pentru MsLara si Simi, ca unde-s multi, sper sa scada kilogramele!
MadameBovary si eu am dat-o in bara aseara rau.. tocmai ce imi trageam pantalonii de sport pe mine ca ma suna un prieten sa mergem sa mancam sushi. Bineinteles ca n-am rezistat tentatiei si m-am dus! Am mancat o supica si doua role de sushi, n-au fost asa periculoase, ca una era cu castravete, morcovi si somon afumat si alta cu crab, deci am ales varianta light. Asta era pe la ora 7.. si apoi am mers sa vedem Madagascar si, imposibil de crezut, nu mi-am luat popcorn. Faceau amicii mei misto de mine ca o sa adorm la film daca n-am ce rontai.
Eei, asa ca sport, canci de trei zile! Somn mai deloc, cate 4 ore pe noapte. Cu toate astea, azi am avut o energie.. nush de unde! Eu stau la prietenul meu 6 zile din 7 si mi-e greu cand ma uit in frigiderul lui. Asa ca azi m-am dus acasa la mine, mi-am luat toata mancarea din frigider si am adus-o la el. Am numai legume, fructe si peste. Sper sa il fac si pe el sa manance mai sanatos..
Kay pe unde ne umbli? Mindy, cu tine ce e de nu ai mai intrat?
Voi ati vazut vreodata emisiunea "You are what you eat"? O nutritionista britanica data naibii le alcatuieste un regim personal persoanelor obeze. Mai intai le pune sa isi faca jurnal cu ceea ce mananca intr-o saptamana, si apoi pune pe o masa toate mancarurile din saptamana aia si le arata ce au mancat, in timp ce ii face troaca de porci despre stilul lor de viata. Foarte multi raman socati cand vad ce au bagat in ei. De exemplu, azi am vazut o familie de trei persoane, mama si doi adolescenti, toti obezi, care consumau in mancare un kilogram de sare pe saptamana! Alta tipa manca 3 burgeri pe zi. Ei, si nutritionista ii pune sa se tina de regimul ei, bazat in mare parte din fructe si vegetale, iar dupa 8 saptamani ii viziteaza sa vada ce au facut. Intre timp ii urmareste sa vada daca se tin de regim, iar daca nu, vine din nou la ei si ii cearta. Emisiunea e educativa, pentru ca inveti tot felul de lucruri despre alimentatia corecta, sport.. si imaginile before and after au efect si te mobilizeaza. Eu de cand am inceput sa ma uit la ea n-am mai mancat deloc fast-food si alte prostii. Cred ca sunt cateva episoade si pe youtube, uitati-va macar la una si spuneti-mi daca v-a placut.

MadameBovary, chiar as vrea sa incerc si eu apa calda cu lamaie. Nici eu nu pot spune ca am probleme cu stomacul, insa mi-e teama ca tocmai asta sa imi cauzeze. Pentru ca nu cred ca e tocmai sanatos acidul ala pe stomacul gol.. nu stiu ce sa zic. Tot la emisiunea asta am vazut ca tipa le recomanda dimineata apa fiarta cu coji de grepfruit in ea. Nu stiu care e ideea, probabil ca aceeasi, insa parca e mai putin periculoasa pentru stomac.
Sa aveti o saptamana cat mai productiva in arderile de grasimi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

http://www.youtube.com/watch?v=bWpU6Goiajk&feature=related
Uitati un link cu prima parte dintr-o emisune You are what you eat. E filmata la televizor, deci calitatea lasa de dorit. Insa mesajul e important. Acelasi user are postate mai multe emisiuni, asa ca daca nu va supara pixelii, vizionare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Salutare fetelor.
Nu am mai intrat o vreme ca a pus sotul stapanire pe laptop.

Mi-e foame tot timpul. Nu am avut curajul sa ma cantaresc..am mai redus din mancatul dupa 6 dar nu am putut renunta definitiv la un mic snack.

Addicted, interesanta emisiunea, - ma gindeam si eu la mine si la ce prostii am bagat in corpul meu de-a lungul vietii... tot asa spunand: las ca de maine o las mai moale, sau ca 'ocazional' nu au ce sa imi faca rau.
Imi plac chestiile sarate, branza de orice fel, painea, dulciurile, mezelurile.
Fructele si legumele ma plictisesc, sau imi provoaca foame

Cred ca as avea nevoie de un nutritionist.
Cu apetitul sexual (de care pomenisem mai devreme) stau nasol de tot, sub zero. Ma bucur ca voi stati bine.. io as avea nevoie de viagra. Si totul vine de la psihic, pt ca nu imi place cum arat dezbracata... e total aiurea.
Poate ca daca m-ar curta Brad Pitt s-ar schimba situatia :)

trambulina e inca pe lista de shopping, ma mai gandesc daca sa o iau acum pt ca am o gramada de chestii de cumparat perioada asta.

Bravo fetelor care ati reusit sa dati ceva jos! tineti-o tot asa!
Sper sa va prind din urma. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Addicted, multumim pentru link. Cred ca am mai vazut o emisiune asemenatoare si pe MTV, tot ceva cu un nutritionist, cure de slabire etc. Poate o fi fost chiar emisiunea asta, nu mai tin minte. Cred ca asta e o solutie buna - sa ii pui unei persoane in fata sa vada tot ce a mancat pana in momentul ala, poate asa realizeaza ca nu e tocmai bine/bun. Cred ca si eu mi-as fi schimbat stilul de a manca daca mi-ar fi trantit cineva sub nas toate porcariile pe care le rontaiam inainte constant . Din cate imi dau eu seama acum, cam incep sa ma obisnuiesc - si eu si stomacul - cu tipul asta de a manca si nu e foarte rau... dar cred ca la mine cel putin cheia e sa mananc pe la 5 niste fructe si sa torn apa ca sa se umfle si sa nu mi se mai faca foame mai tarziu. Altfel - ca aseara - nu stiu daca as rezista zilnic .

Mindy, imi pare rau sa aud ca apetitul sexual e cam zero... insa e bine ca ai inceput sa reduci din cantitatea de mancarea. Incet, incet o sa renunti la masa de seara si o sa vezi ca o sa fie mai bine, o sa dai si jos si pe urma o sa te simti mult mai sexy si mai atragatoare!

Fetelor, apropo de chestia asta cu libidoul...voi aveti vreo pozitie anume in care va simtiti mai sexy? Ca al meu e fan uhm...cum sa zic eu, cum sa ma exprim mai plastic...pe la spate ca vezi doamne e bine, ca am talie, solduri, forme feminine blabla...si sunt ok asa, dar altfel - cu el deasupra spre exemplu - am oaresce complexe vizavi de colacei, burta, sani etc. Si cand mi se pun piticii, mi se pun bine de tot si nu stiu ce sa fac, ca nu-s depresiva din cauza asta, dar nu stiu ce si mai ales cum s-o fac ca sa imi dispara ganduri de genul asta din minte...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

I`m in the zone ! sunt cu un ochi pe tine, Addicted !!! Ai grija

nu am timp nici sa respir (doar sa mananc) ! azi dimi cand m-am trezit m-a pocnit o greata.. groaznic... cine stie da tot am mancat ceva, nu era sa imi sar masa !

si sunt p`aici, da am atata treaba ca nu prea apuc sa intru...
acum sunt cu un picior in cada... pe bune !

oana deSOSONICA (6.06.2007)


asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an


Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.




www.helpsonia.com
povestea Soniei


"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay
azi dimi cand m-am trezit m-a pocnit o greata.. groaznic... cine stie da tot am mancat ceva, nu era sa imi sar masa

Kay, greata de la ... stim noi "ce ar putea sa fie" sau din alte motive?
Ia-o si tu mai incet - daca se poate - pe noi ne gasesti aici cand ai chef de vorba si de impartasit probleme de natura culinara (si nu numai). Succes mult si putere sa va dea Dzeu sa reusiti si sa treceti si hopul asta mare!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

fetelor, imi cer scuze ca nu am timp sa scriu mai multe azi, dar trebuie sa va anunt ceva: m-am cantarit azi si am slabiiiiiit, tanaaaaaa 5 kilograme in 4 saptamani!!!!!!!!!!!!! Din care o saptamana nu se pune ca am fost in vacanta si n-am tinut regim. Multumesc agentului meu, vecinului de la 3 care au crezut in mine tot timpul
MadameBovary la sala ieri mi-am depasit recordul, 17 minute, cu 5 min mai mult. Dar nu iti zic cum curgea apa de pe mine, ziceai ca's statuie plangatoare.
Mindy cumpara-ti trambulina numai daca stii ca o sa o folosesti, altfel n-are sens sa dai banii pe ea. E buna la casa omului daca nu ai timp sa mergi sa alergi sau la sala, pentru ca daca ai 5 minute libere cand doarme aia mica iti permiti sa te zbantui pe ea o leaca. In ceea ce priveste libido-ul, valabil si pentru MadameBovary: fetelor, stingeti lumina! sau daca nu incercati mai un tricouas pe voi, mai o esarfa la ochii iubitului si uite-asa.. iar de la spate si un fund de rahitica e mare, asa ca fara complexe. Si eu am, sa nu credeti ca nu, insa gasesc variante. Si eu sunt extrem de complexata din cauza asta, am pierdut o relatie de 3 ani tocmai pentru ca refuzam sa o facem cu lumina aprinsa tot timpul, ma imbracam ca o baba infofolita tot timpul.. si tipul a recunoscut ca nu se mai simte atras de mine, pentru ca rareori m-a vazut goala pusca si mi-a spus ca prefera sa vada sunculite decat deloc. Asa ca deoinde de noi cat de.. dezirabile ne facem pentru ei.
Kay scumpa, sa ne anunti ce e cu greata.. se poate sa fie un fratior sau o surioara pentru Sosonica? Suntem alaturi de tine si, repet, daca ai nevoie de ajutor cand vei fi aici, cu cea mai mare placere.
Pupilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Addicted, am dat-o in bara iar a venit o prietena la mine, e ziua ei si am mancat o felie de tort. nu de alta, da pana dimineata disparea

eu una sper ca fac diabet, nu copii


cu stresul pe care il am nu reusesc sa imi fac ceva de mancare... nici acum nu dorm, astept sa treaca 3 ore de la tort

da maine... maine gata cu destrabalarea, am zis ca ma cantaresc pe 12 si ca plec in fundu gol in America ! asa fac !

acum ma duc sa ma culc, ca e tarziu si maine e zi plina...

va !


oana deSOSONICA (6.06.2007)


asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an


Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.




www.helpsonia.com
povestea Soniei


"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am uitat ce era mai important :

FELICITARI pt kg slabite !!! tot inainte ! less fat is more happiness !



oana deSOSONICA (6.06.2007)


asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an


Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.




www.helpsonia.com
povestea Soniei


"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Addicted, FELICITARI pentru kilogramele date jos!! E ceva!! Mi-as dori sa dau si eu mai repede, dar ma tot gandesc ca poate asta ajunge sa fie un stil de viata pana la urma si nu doar un regim de moment... ca si asa mi-e ca daca incep sa mai mananc iarasi ceva dupa ora 6 incep sa pun la loc tot ce am pierdut pana acum! Am facut si eu o noua cantarire pe amaratul meu de acasa si a aratat azi 65 fix. Deci am dat jos 500 de grame dupa mintea lui stricata... nu stiu exact daca pot sa ma incred in el, poate nu imi arata greutatea exacta, dar imi arata corect cat am dat jos? nici eu nu mai stiu ce sa mai cred!
Kay, sa ne zici si noua ce era cu greata aia, sa nu ne tii in suspans daca "e pe vine" vreun fratios sau vreo surioara pentru Sonia! O sa donez si eu ceva, cat oi putea saptamana viitoare, sa imi mai intre niste bani, ca deocamdata sunt pe 0. Dar cand vin niste bani, primul gand si prima tranzactie intr-unul din conturile tale va fi!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput