Redoutistele fidele Laredoute.fr (133)
Raspunsuri - Pagina 15
ella_74 spune:
grea alegere, am 38 de produse in cos si nu insumeaza inca 300 eur; tre sa sortez ...
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
claujro spune:
Interesant. Sunt curioasa cum decurge comanda si cum primiti produsele, daca se potrivesc... Eu una nu incap in 34-36 asa ca m-am linistit!
alinabojuc spune:
Neata
Miki sa ai grija de matzi ca io ii iubesc, sa nu aud ca au patit ceva.
Treaba cu tarile calde e numai buna pe vremea asta urata urata. Avem o ceata ca in filmele de groaza, parca imediat apare calaretu fara cap...
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Interesant. Sunt curioasa cum decurge comanda si cum primiti produsele, daca se potrivesc... Eu una nu incap in 34-36 asa ca m-am linistit! |
Clau , dar poti lua si tu o gramada de pe la ei; sunt doar cateva cu free size; jachetele , de ex, sunt cu S, M, L; eu cred ca intru in S, desi s-ar putea sa fie mic, dar daca iau 2 din acelasi model, iau una S si una M, aia care-mi ramane o marit urgent la pret dublu
deci cred ca poti sa iei M.
M-au data gata niste jachete si cateva genti si cateva rochii si cateva bluze...am inebunit
si stii ce-mi place pe site-ul asta? , fie ca iei chiloti, fuste sau paltoane costa la fel, 5-6-7-8 eur.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
anne16 spune:
citat din mesajul lui ella_74 si stii ce-mi place pe site-ul asta? , fie ca iei chiloti, fuste sau paltoane costa la fel, 5-6-7-8 eur. Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
care este saitul?
felicici spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
care este saitul? |
http://www.cct-fashion.com/
Lorena(19.12.2007)
felicici spune:
citat din mesajul lui ella_74 grea alegere, am 38 de produse in cos si nu insumeaza inca 300 eur; tre sa sortez ... Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
Dar de ce trebuie sa insumeze 300E?
Lorena(19.12.2007)
anne16 spune:
Fetelor,
XL la astia este marimea pe care o gasim pe piata noastra , adica 40 ro.
Eu nu am cum sa comand de la ei ca port 44-46 FR, cam 46-48 ro
Asa ca
rall spune:
Legat de siteurile precum CCTFashion, majoritatea hainelor acelea chinezesti pe gasiti pe ebay.com. Cautati dupa numele lor (eventual adaugati si un China) si le gasiti. La bucata, ce marime va trebuie
Ia uitati aici o rochie de mireasa draguta Din fata cel putin