Redoutistele fidele Laredoute.fr (133)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

am gasit doar 9 produse XL=40 folosind cautarea de pe situl lor. Acum am vazut ca au sectiune speciala de XL...

Edit: doar pot sa-mi iau cercei la 0,90

Care e diferenta intre S/S si F/W ?

Am gasit:

Q2. What are the measurement of the clothes?

A2. In general, free-size blouse and dress are suitable for the bust of 32-34 inches ladies to wear.

For S, M, L Sizes clothes are suitable for the bust of 32, 34, 36 inches ladies to wear respectively.

For dress/skirt, S, M, L size are suitable for the waist of 26, 28, 30 inches ladies to wear respectively.

For Pants, S, M, L size are suitable for the waist of 26, 28, 30 inches ladies to wear respectively, low-waist cutting.

For XL item, bust size is 38 inches and waist size is 32 inches. For XXL item, bust size is 40 inches and waist size is 34 inches.

ella. subscriu, am vazut unele cu adevarat superbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Clau, cred ca s/s inseamna Spring /Summer si F/W Fall /Winter. Parerea mea

Ce se mai intampla cu coletele redoutiste? A primit cineva din comenzile care s-au dat dupa 20 septembrie?

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

cine imi explica si mie care e treaba cu pay-pall?adica ce trebuie sa fac sa-mi deschid asa ceva?si la ce-l folosesc?merge pe e-bay?

Mergi la inceput

april, multumesc! Nu am auzit pe nimeni sa fi primit colet dupa 20 septembrie...

Jasmine, da o cautare pe forum, era la un mom dat un subiect in care se explica amanuntit totul. Daca vrem sa comandam de aici tb sa ne facem si noi pay pal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Care e diferenta intre S/S si F/W ?

ella. subscriu, am vazut unele cu adevarat superbe.

S/S=spring/summer
F/W=fall/winter

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicici

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

grea alegere, am 38 de produse in cos si nu insumeaza inca 300 eur; tre sa sortez ...

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Dar de ce trebuie sa insumeze 300E?

Lorena(19.12.2007)

nu tre sa depaseasca nici o suma; era doar o mirare, ca am pus atat de multe produse, printre care multe jachete si totusi suma totala e mica; faceam de fapt comparatia cu LR unde suma ar fi fost mult peste 1000 eur la ce am pus eu in cos.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

eu am ridicat vineri comanda din 22/09. scrisoare. continea "stoc" de tricouri pt.copil pt.sezonul urmator...
alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Clau, si eu am vazut niste rochii tare frumusele, insa tare am frica de masurile astora.Am vazut si corespondentele in inch, insa am dubii legate de croiala.

Pai gagicile lor sunt plate -frate! Port eu numar mic-mic de LR, da va zic sincer ca la astia am dubii mari si cu XL

Uitati aici un exemplar, e drept ca gagica sta jos, dar am o grama de poze facut in Coreea si daca vreti va pun niste exemple sa va lamuriti, ca-s toate dupa acelasi tipar:

http://www.flickr.com/photos/mikipreda/2418103081/

Teama mi-e ca ei croiesc tzoalele fara tzitze, fara fund, ca modelele. Scuzati limbajul liber

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am primit aviz pt comanda din 23 (tricouri pt vara viitoare si 2 geci pt copil)

Mergi la inceput

Tot simuland si butonand am dat o comanda din greseala. Acum astept mailul de la ei in care-mi vor spune cat e transportul.

Mergi la inceput