Redoutistele fidele Laredoute.fr (133)
Raspunsuri - Pagina 14
danadc spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ella_74
mi se pare mie sau scrie in dreptul unora ca sunt second hand?, adica la unele scrie "de ocazie" iar la altele "noi". Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
Nu remarcasem detaliul second hand....e bun un ochi in plus...
claujro spune:
Apropo de situl Hong Kong:
Other European Coutries
US$50
US$24
50 dolari pt primele 12 bucati si apoi 24 dolari...pt fiecare 10 bucati adaugate. Nu e mult? Plus ca am pus i cos o rochie care nu avea masuri ci aparea Free Size..adica e vb de un pachet intreg cu toate masurile...sau cum?!
danadc spune:
Apropo...am primit azi trotteurul parlant de pe LR. Desi facea parte dintr-o comanda mai mare, el a venir singur. Restul comenzii ....in asteptare....
Incataminte pt bebei: babyfox....daca cautati pe net ii gasiti...eu i-am luat Amirei din piele cu piele intoarsa...sunr romanesti, dar f mishto...cu 350.000 de la targul de copii..... Vi-i recomand!
danadc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danadc Apropo...am primit azi trotteurul parlant de pe LR. Desi facea parte dintr-o comanda mai mare, el a venir singur. Restul comenzii ....in asteptare.... Incataminte pt bebei: babyfox....daca cautati pe net ii gasiti...eu i-am luat Amirei din piele cu piele intoarsa...sunr romanesti, dar f mishto...cu 350.000 de la targul de copii..... Vi-i recomand! |
Ce de greseli...scriu pe intuneric
claujro spune:
citat din mesajul lui cristicross stiti daca Laredoute.fr livreaza in Elvetia? cris |
exista laredoute.ch
felicici spune:
citat din mesajul lui claujro Apropo de situl Hong Kong: Other European Coutries US$50 US$24 50 dolari pt primele 12 bucati si apoi 24 dolari...pt fiecare 10 bucati adaugate. Nu e mult? Plus ca am pus i cos o rochie care nu avea masuri ci aparea Free Size..adica e vb de un pachet intreg cu toate masurile...sau cum?! |
Free Size inseamna un fel de marime universala, ca de asiaticii nu sunt prea diversi in forme:). Incape in Free Size un european de marime 32-36 (la bluze); deci un european slabut .
Eu am plasat deja o comanda, astept mailul de la ei sa platesc prin pay-pal. Trebuie sa ai minim 12 articloe de imbracaminte si minim 2 din fiecare...eu de ex am comandat 6 bluze, cate doua din fiecare la unele culori diferite.
Foarte pe gustul meu hainele de la ei, insa am mari emotii cu marimea...eu nu am gasit nimic in afara de free size la toate...sunt si eu slabuta dar nu firava ca o asiatica.
fetei care a postat site-ul
Spor la cumparaturi!
Lorena(19.12.2007)
ella_74 spune:
citat din mesajul lui claujro Apropo de situl Hong Kong: Other European Coutries US$50 US$24 50 dolari pt primele 12 bucati si apoi 24 dolari...pt fiecare 10 bucati adaugate. Nu e mult? Plus ca am pus i cos o rochie care nu avea masuri ci aparea Free Size..adica e vb de un pachet intreg cu toate masurile...sau cum?! |
Clau, in Asia masura "free size" e la lucruri care nu tre sa vina intr-un fel, adica mulat sau pe corp.
Am avut si eu mirarea intr-un mall din bangkok de unde mi-am luat o frumusete de rochita si pe care scria "free size" ; se traduce cu " no size", adicatelea tre sa intre si pe una care poarta 34 dar si pe una care poarta 36
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
ella_74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui felicici
Free Size inseamna un fel de marime universala, ca de asiaticii nu sunt prea diversi in forme:). Incape in Free Size un european de marime 32-36 (la bluze); deci un european slabut . Eu am plasat deja o comanda, astept mailul de la ei sa platesc prin pay-pal. Trebuie sa ai minim 12 articloe de imbracaminte si minim 2 din fiecare...eu de ex am comandat 6 bluze, cate doua din fiecare la unele culori diferite. Foarte pe gustul meu hainele de la ei, insa am mari emotii cu marimea...eu nu am gasit nimic in afara de free size la toate...sunt si eu slabuta dar nu firava ca o asiatica. fetei care a postat site-ul Spor la cumparaturi! Lorena(19.12.2007) |
asta faceam si eu acum, scormoneam sa dau comanda, cont paypall am...
dar io n-am inteles ca tre sa iei 2 la fel ci 2 de la acelasi designer.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB