Redoutistele fidele laredoute.fr (131)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia_daniela Si eu am primit doar leierul cu codul pentru poseta neagra |
si eu la fel
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CristinaT spune:
citat din mesajul lui tusferi Tusferi, esti tare draguta. ![]() |
Sper ca ti-a mai trecut raceala. Pupicei
![](pupic.gif)
[/quote]
Nu mi-a trecut , sunt chiar mai rau... cred ca voi intra iar in medical ca nu se mai poate.
Esti tare draguta in sensul ca mi-a placut esti inalta, slaba, frumoasa, aranjata, ce sa mai...
![](olala.gif)
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Jasmine spune:
citat din mesajul lui sanziana72 As vrea si eu sa inteleg. Cineva din Romania a deschis site-ul LaRedoute in varianta romana ? Si in acest caz nu vor mai trimite comenzi de pe site-ul LR.fr in Romania ? Se va intampla cam cum s-a intamplat cu Quelle? ![]() |
DA,exact.S-au bagat pe fir,ca sa comandam produsele prin ei,nu direct in Franta.Evident,preturi mai mari,fara coduri,fara reduceri,fara cadouri.Ei din ce sa traiasca?Doar nu se vor apuca de munca,nu?Mai bine speculeaza fenomenul LR.
lizzy spune:
eu am gasit ieri in posta o folie de plastic rupta de sus pana jos, dar in ea erau catalogul gros de AH08-09 si flyer-ul cu poseta respectiva. care poseta o am dintr-o comanda mai veche, e de musama de-aia de piata. nu va agitati pt ea ca nu prea merita...
plus ca a mea a venit crestata cu cutitul pe 4-5 cm, pe fata, prin urmare e de nefolosit (nici macar cadou la soacra nu o pot face...)
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anne16/anne16.jpg)
anne16 spune:
citat din mesajul lui miki68 Jas, si mai scrie ca e concitadin cu Anne. Anneeee, unde esti? Ia fa matale o ancheta locala. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
individul sta in zona Colentina, s-a facut bucurestean
lizzy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
individul sta in zona Colentina, s-a facut bucurestean oricum intind cateva sfori |
va sugerez
![](floare.gif)
parerea mea...
![](japonez.gif)
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anne16/anne16.jpg)
anne16 spune:
citat din mesajul lui dianarus78 va sugerez ![]() parerea mea... ![]() Marc 1+ si Ianis 3+ Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc Mananc deci slabesc |
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Brigit spune:
bey, io ma termin de ras si va impartasesc si voua motivul
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324118104&documentid=346108&single=true
doamne, cate tampenii mai au si astia de vanzare ...
April
Emma are nevoie de ajutor !
miki68 spune:
Nu "radea" mey, ca-i din "plastec reciclat" Singura chestie care ma framanta e, la ce se foloseste? Vad ca e la deco. Oare astia vad gaini numa' bibelouri?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Brigit spune:
ai dreptate, plus ca mai sunt si unicate
pai io cred ca de decor, ca la sectiunea aia sunt
ma si gandesc cum ar arata o gaina de-asta jumulita in sufragerie...
April
Emma are nevoie de ajutor !