Ce le place barbatilor la o femeie?
Raspunsuri - Pagina 7
cl spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Pentru Dena si Slakje :
In primul rand as vrea sa va spun ca eu nu apreciez "organele" unei femei de pe strada din simplul motiv ca nu le vad. Si Slava Domnului ca nu le vad !
Ah ! Daca prin "organe" faceti referire la diferite parti anatomice ale corpului uman (mai mult sau mai putin dezvoltate si mai mult sau mai putin expuse), atunci aveti dreptate. Nu-mi dau seama, insa, ce altceva ai putea admira la "o femeie" care traverseaza strada. Poate ma luminati voi despre cum as putea sa-i admir inteligenta, voiosia spiritului, calmul sau bunatatea ?!
In al doilea rand as vrea sa va rog sa recititi mai atent raspunsurile barbatilor(sunt extrem de putine asa ca nu va fi prea complicat) si veti constatata ca cel putin doua dintre acestea vorbesc si despre "aceea", nu numai despre "o femeie".
In al treilea rand va rog sa-mi spuneti voi de ce femeile au o grija deosebita pentru felul cum arata. Fac ele, oare, atatea eforturi doar pentru a fi multumite de ce vad in oglinda sau pentru a incerca sa scape de barfa colegelor lor ? Eu ma gandeam ca mai au si altceva in gand...
Daca ar fi sa vorbesc despre jumatatea mea ar trebui sa scriu o carte dar n-am talentele necesare.
Asa ca ma limitez in a va spune ca "ea" este unica pentru fiecare "el" si de aceea cred ca singura persoana pentru care e important cat, cum si de ce se iubesc(in afara de ei doi, bineinteles) este copilul lor.
vlad
ps.Inca o nelamurire : de ce acest subiect a fost deschis de catre o femeie si de ce sunt atat de multe raspunsuri feminine la "Interzis femeilor..." ?
Am sa-ti raspund si eu. De ce suntem atente la cum aratam? Pentru noi, in primul rand. Ne simtim bine, atunci cand aratam bine si, poate, ca ne simtim si mai sigure, nu stiu, n-am stat sa analizez in profunzime asta (doar sunt blonda si am un singur neuron ). Te asigur insa, ca eu nu arat bine nici pentru alte femei si nici pentru alti barbati , ci pentru mine in primul rand (asa ma simt bine, SIC!), iar mai apoi si pentru al meu consort , deci mai sunt si egoista pe deasupra .
Si sunt atatea prezente feminine la "interzis femeilor" pentru ca nu mai exista "interzis barbatilor" . Si mai e si chestia aia cu fructul interzis...Deci, vom fi in continuare, aici, alaturi de voi, ca altfel nu se poate .
Claudia
tata lu Toma spune:
Pentru diana904: Si asta doar din altruism, nu-i asa !
......................................................................
Pentru cl : inteleg ca cele fara consort se aranjeaza doar pentru ele insele ?! Pai cele care vor unul, ar trebui sa inceapa sa-si schimbe mentalitatea.
.....................................................................
Nu prea inteleg un lucru : un compliment venit din partea unui barbat este pentru voi "hartuire sexuala" ?
Vlad,
ps vedeti ca in mesajul meu (cel indelung discutat) exista la un moment dat un "doar" asa ca va rog sa nu-mi mai spuneti pentru cine va aranjati "in primul rand" pentru ca asta stiu deja.Eu am intrebat despre...urmatoarele randuri
cl spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Pentru cl : inteleg ca cele fara consort se aranjeaza doar pentru ele insele ?! Pai cele care vor unul, ar trebui sa inceapa sa-si schimbe mentalitatea.
.....................................................................
Nu prea inteleg un lucru : un compliment venit din partea unui barbat este pentru voi "hartuire sexuala" ?
Cine a zis ca trebuie sa-si schimbe mentalitatile, daca vor un consort? Crede-ma, sunt mult mai multe moduri de a atrage un barbat, nu e suficient sa arati numai bine! De legaturi initializate pe net, n-ai auzit? Ca pana sa se vada...
Ca tot ai pus mai devreme o intrebare "ce facem dupa ce ne simtim bine in pielea noastra?", am sa-ti raspund: plecam la cumparaturi, sa ne simtim si mai bine, cand cheltuim toti banii .
Si la ultima ta intrebare: nu consider un compliment drept hartuire sexuala, mie trebuie sa mi se spuna de-a dreptul .
Claudia
tata lu Toma spune:
Nu stiu daca mai tii minte ca se discuta despre ce observa barbatii la o femeie pe care o vad. Sau ma insel ?
Oricum discutia e off topic rau de tot asa ca as vrea sa raspund la intrebarea initiala :
Barbatului ii place la femeia lui faptul ca ea se simte bine in pielea ei !
Ce nu-mi dau seama este cum a observat el chestia asta, inainte de casatorie ?!
cl spune:
quote:
Initial creeata de GabiG
De ce nu si aceasta intrebare? Daca a mai fost, mii de scuze, am dat cautare, da' n-am gasit!
Uite chiar sint curioasa. Poate vreti sa va referiti doar la aspectul fizic, e ok!
Uite, de ex. sotului meu ii plac sini si funduletze, asta in principal...
GabiG si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi
Tata lu Toma, topicul nu se cheama " ce le place barbatilor la o femeie?"??? Gabi specifica ca se pot face referinte la aspectul fizic, dar nu numai...Eu cel putin asa am inteles. Deci off topic???
Cum observi o femeie ca se simte bine in piele ei, fara a fi casatorit cu ea? Cred ca dupa comportament. Dupa cum vorbeste, zambeste, glumeste...e fericita, se simte bine si asta se vede. Pe cand o acritura, sa nu spui ca n-o abservi, ca nu cred. Nu ma mai bag, gata. Astept cu interes si alte pareri, masculine, daca vor mai fi...
Claudia
gabrielat spune:
De unde ai tras tu concluzia ca numai femeile fara consort se aranjeaza pentru ele insele? Sau ca se aranjeaza numai pentru a gasi un consort. Orice femeie care se respecta vrea sa arate bine pentru ea si de ce nu si pentru ceilalti. Dupa ce o cunosti ca se simte bine in pielea ei - dupa cum se comporta, dupa cum merge, dupa cum vorbeste.
Ti s-a intamplat tie ca un compliment facut unei femei sa fie luat ca o hartuire sexuala?
Tata lui Toma tu ai ceva impotriva femeilor, sau mi se pare mie?
gabi
tata lu Toma spune:
Buna dimineata !
Pentru cl :
Tocmai pentru ca stiu la ce se referea subiectul am spus ca discutia este deja off topic !
De la postarea Denei, incoace, discutia nu mai era despre ce le place barbatilor la o femeie ci despre de ce observa barbatii anumite detalii la o femeie care traverseaza strada ?
Pentru gabrielat :
Nu stiu unde ai vazut tu concluziile astea. Concluziile pe care le-am tras eu din postarile voastre au fost ca voi va "aranjati" in primul rand pentru voi(chestie cu care eram si sunt de acord) si in al doilea rand (eventual) pentru consort.
Tocmai pentru ca am observat ca un compliment adresat unei femei ii ridica acesteia moralul si o face sa se simta si mai bine in pielea ei intrebasem despre "hartuire..."
Nu am nimic impotriva femeilor ci a feminismului deplasat.
Doamnelor de ce nu vreti sa recunoasteti ca perpetuarea speciei este principala noastra sarcina pe acest pamant si ca pentru asta exista doua sexe care au fost inzestrate cu insusiri diferite ?!
Si ca sa ramanem in spiritul acestui forum care se numeste, parca, "Desprecopii" as vrea sa va intreb daca credeti ca ar trebui sa rescriem povestile pentru puiutii nostri ? Poate ca nu e bine ca toate printesele sunt frumoase iar printii viteji !
O zi buna tuturor si COPII FERICITI
giorgi spune:
salutare tuturor.
apropo de barbati...ce le place la FMI?
depinde foarte mult de hormoni , nu?
sa va povestesc ceva:
anul trecut niste prieteni au fost in himalaya unde au stat 3 luni jumate. Cand au ajuns in Nepal au observat ca femeile erau extrem de urate...una era atat de urata incat au poreclit-o "gorila".
Dupa o luna de stat acolo, unul dintre ei spunea: "daca se mai apleaca o data gorila nu mai raspund pentru faptele mele"....
Asa ca .... hormonii spun multe..