Ce le place barbatilor la o femeie?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by dr. A. Cula

Parerea mea e ca domnii nu se prea inghesuie cu raspunsurile pentru ca inainte de a raspunde se raporteaza in primul rand la ce au in ograda.

Ok!
Bibi: asta ar insemna sa nu-mi placa Porsche doar ptr ca am Dacia? Sa fim seriosi ... (chiar daca nu voi conduce nicodata porshe si nu ma voi culca cu pamela andersona)
Ninja: ma bucur sincer ptr tine ca te simti "in control". Inseamna ca ori ai o nevasta f.f.f.f.f. desteapta, ori nu esti casatorit
Da, doamnelor si domnisoarelor, detineti controlul. Dar lasati-ne si noua, barbatilor, macar iluzia unei farmituri de libertate.

Ne cam indepartam de la topic. Hai sa va spun ce imi place mie cel mai mult la nevasta mea: ca este calma! (eu de felu meu sunt cam impulsiv. am fitilu cam prea scurt...)
Va saluta dr.a.cula

One Apple a day keeps Windows away!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Buna tuturor!
La..."O femeie" ... despre care habar nu are nimic, fiindca o vede fie la televisor sau pe trotuar asteptand sa traverseze sau mergand agale, in magazine sau la fereastra casei vecine... ce poate sa-i placa unui barbat decat exact ceea ce spun ei: ORGANE... diverse organe mai mult sau mai putin dezvoltate... o masa de carne cat mai frageda posibil si aranjata atragator. Ce alt??
Asta e "O femeie"... articol nehotarat...ca ...probabil si respectivul ... Cate "O femeie" sunt in viata unui barbat??? De unde si pana unde se intinde necesitatea unei "O femeie" in viata unui barbat??? Ii este ea , fie si MISS UNIVERS A TUTUROR TIMPURILOR, suficienta?? ..."bibelou de portelan..."
Da'nu i-am auzit pe nici unul trecand la subiectul FEMEIA , EA , UNA vietii lui. Fiecare are o UNA lui. Mai devreme sau mai tarziu sau in alt timp si spatiu daca aici nu reuseste sa dea de ea.
Aceea care nu miroase a..."Eau de nushtiu-ce" toata ziua, care nu este asa de eleganta (probabil pt ca nu are suficienti bani), care nu are nici sani opulenti cum le-ar place unora si nici cat "sa-i bagi in mana sau in gura" cum mentiona amicul nostru, aceea care nu are parul matasos si nici nu stiu ce trasaturi de Madona pt ca pur si simplu asa a lasat-o D-zeu ....SI TOTUSI... ARE CEVA!! "un nu stiu cum si-un nu stiu ce" vorba poetului...
Aceea pe care ajungi sa o cunosti mai bine decat pe tine instuti dupa ani de convieturie si de care iti pasa ca de propriul copil.
Aceea care daca maine isi face inexplicabil bagajele si dispare din viata ta , te scoate din sistem.
Aceea langa care (oricat de ciufulita si mirosinda a ceapa ar fi) toate Madonele "pisicoase" palesc. LA AIA CE VA PLACE????
BARBATI!! CHIAR NICI UNUL DINTRE VOI NU A CUNOSCUT-O????

din curiozitate,

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

denisa asa e !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Pentru Dena si Slakje :
In primul rand as vrea sa va spun ca eu nu apreciez "organele" unei femei de pe strada din simplul motiv ca nu le vad. Si Slava Domnului ca nu le vad !
Ah ! Daca prin "organe" faceti referire la diferite parti anatomice ale corpului uman (mai mult sau mai putin dezvoltate si mai mult sau mai putin expuse), atunci aveti dreptate. Nu-mi dau seama, insa, ce altceva ai putea admira la "o femeie" care traverseaza strada. Poate ma luminati voi despre cum as putea sa-i admir inteligenta, voiosia spiritului, calmul sau bunatatea ?!
In al doilea rand as vrea sa va rog sa recititi mai atent raspunsurile barbatilor(sunt extrem de putine asa ca nu va fi prea complicat) si veti constatata ca cel putin doua dintre acestea vorbesc si despre "aceea", nu numai despre "o femeie".
In al treilea rand va rog sa-mi spuneti voi de ce femeile au o grija deosebita pentru felul cum arata. Fac ele, oare, atatea eforturi doar pentru a fi multumite de ce vad in oglinda sau pentru a incerca sa scape de barfa colegelor lor ? Eu ma gandeam ca mai au si altceva in gand...
Daca ar fi sa vorbesc despre jumatatea mea ar trebui sa scriu o carte dar n-am talentele necesare.
Asa ca ma limitez in a va spune ca "ea" este unica pentru fiecare "el" si de aceea cred ca singura persoana pentru care e important cat, cum si de ce se iubesc(in afara de ei doi, bineinteles) este copilul lor.

vlad
ps.Inca o nelamurire : de ce acest subiect a fost deschis de catre o femeie si de ce sunt atat de multe raspunsuri feminine la "Interzis femeilor..." ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna la toti,
Ceea ce stiu sigur este ca fiecare barbat are gusturi diferite precum si fiecare persoana savureaza cu placere o alta mancare.
Sotului meu ii place la mine firea copilaroasa nestatornica si funduletul.Si fac ce vreau eu
Va pup !Alina[red]

alina

Mergi la inceput

hihihi alina maria, pe unde esti prin olanda?

alina.

Mergi la inceput

hai sa va spun eu ce-i place sotului meu la mine: ca-s mica si am fundul mare , ca am ochi mari si albastri, ca imi place sa mananc mult si cot la cot cu el numai mancaruri "barbatesti" gen gratare, mujdei si alte chestii "grele" .

ca-mi place sa pescuiesc, ca nu-l bat la cap si lista poate continua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Tata lui Toma, pe femei le intereseaza sa arate bine pentru a se simti bine in pielea lor. Si tare as vrea sa stiu ce crezi tu ca au altceva in gand?????!!!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Si cam ce fac ele, femeile, dupa ce se simt bine in pielea lor ?!

vlad
ps Cred ca incep sa regret ca nu sunt dermatolog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Si cam ce fac ele, femeile, dupa ce se simt bine in pielea lor ?!

vlad
ps Cred ca incep sa regret ca nu sunt dermatolog

Dupa ce se simt bine in pielea lor va fac si pe voi sa va simtiti bine in pielea voastra!

Mergi la inceput