Ce le place barbatilor la o femeie?
Raspunsuri - Pagina 5
Ninja spune:
quote:
Originally posted by Crystinne
Cum , tipe cu picioare lungi si sani plini nu se cauta?
Plini, adica mari? Bleah, sinii trebuie sa fie atit de mari incit sa-ti incapa in mina si-n gura, atit!
Someday, I'll invent a device to stab people in the face through the Internet
Ninja spune:
quote:
Originally posted by joxy
nu discutam aspectul fizic!
ce imi place la o femeie.. ca atunci cand trece pe langa mine sa miroasa a ceva.. putin parfum, de bun gust!
si sa ai ce discuta cu ea.
Cu respect,
Florin
Nu zic nu, dar mi se pare mult mai sexy mirosul ala naturalu', o transpiratie de-o zi intreaga, rulezzzzzz!
Adela spune:
quote:
Originally posted by Ninja
Nu zic nu, dar mi se pare mult mai sexy mirosul ala naturalu', o transpiratie de-o zi intreaga, rulezzzzzz!
poahaha asta-i chiar buna! E asa de sexyyyyyyy. Beah!
~~ Adela & Julia
Ninja spune:
Aaaaaaaa, stai ca am uitat, nu la orice femeie, doar la propria prietena/nevasta.
Si vezi ca poti doar sa faci ceva pe gusturile mele, nu sa le critici.
Adela spune:
quote:
Originally posted by Ninja
Aaaaaaaa, stai ca am uitat, nu la orice femeie, doar la propria prietena/nevasta.
Si vezi ca poti doar sa faci ceva pe gusturile mele, nu sa le critici.
Nu le critic mai, relax ce te zburlesti asa?! Ai grija cum vorbesti cu o femeie mai in varsta, tinere!
Happy Easter!
camelia-daniela spune:
Bey, bäietilor...
din cite am inteles eu din multimea de "smilies" din mesajele voastre, vä place tare mult cind...
...femeia vä bagä cu capul sub nivelul "märii", atunci cind faceti si voi o baie....
...cind vä dä un croseu de dreapta, atunci cind nu veniti cu flori acasä....
....cind vä mai dä si un ciocan in cap, atunci cind nu ascultati ce zice ea...
...cind e gravidä???....
...cind se ascunde dupä perdea, ca sä n-o mai gäsiti??
...aoleu...nici nu mai pot sä tastez!!!
Mie imi plac gagicile cind sint bine proportionate...asa...sä ai de de sä apuci!!!...nu-mi place sä mä tai in oase!!!..."airbagul" sä fie potrivit...asa, sä-mi umple palmele, cind le "tastez"....poponetzul sä fie mititel si obraznic...ah, si tare ca piatra!!!...sä fie ingrijitä, sä miroasä frumos, sä se spele pe dinti, sä-si taie unghiile si sä fie tare desteaptä...dacä este si inventivä si se descurcä in viatä, cu atit mai bine!!
Si in final, sä aibä fff mult simt al umorului!!
Asta i-ar fi pläcut lu´ bärbatu´ din mine!!
bibi spune:
Parerea mea e ca domnii nu se prea inghesuie cu raspunsurile pentru ca inainte de a raspunde se raporteaza in primul rand la ce au in ograda.
Ei, si aici surpriza!
Consoarta e bruneta in loc de blonda, scunda si nu inalta, poarta sutiene masura 1 si cu ceva buretei pe langa in loc sa fie o Pamela A. autohtona, prefera sa petreca timpul in fata televizorului decat sa puna mese prietenilor, face ca trenu cand ii spui ca vrei sa te duci la un meci de fotbal cu colegii sau la un pescuit in loc sa-ti prepare cu dragoste mamaliga pentru momeala, s.a.m.d.
Concluzia - dragilor, nu aveti nici o sansa!
Intotdeauna noi va alegem pe voi si nu invers!
Ninja spune:
LMAO!
Singurul moment cind esti in control e cind e vorba de sex...daca ea zice NU, e viol. Doar atunci.
---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans
dr. A. Cula spune:
Parerea mea e ca domnii nu se prea inghesuie cu raspunsurile pentru ca inainte de a raspunde se raporteaza in primul rand la ce au in ograda.
Ok!
Bibi: asta ar insemna sa nu-mi placa Porsche doar ptr ca am Dacia? Sa fim seriosi ... (chiar daca nu voi conduce nicodata porshe si nu ma voi culca cu pamela andersona)
Ninja: ma bucur sincer ptr tine ca te simti "in control". Inseamna ca ori ai o nevasta f.f.f.f.f. desteapta, ori nu esti casatorit
Da, doamnelor si domnisoarelor, detineti controlul. Dar lasati-ne si noua, barbatilor, macar iluzia unei farmituri de libertate.
Ne cam indepartam de la topic. Hai sa va spun ce imi place mie cel mai mult la nevasta mea: ca este calma! (eu de felu meu sunt cam impulsiv. am fitilu cam prea scurt...)
Va saluta dr.a.cula