Ce le place barbatilor la o femeie?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

PROVOCAREA!!! Femeia, prin excelentza, reprezinta telul barbatului, dar fara acest atu se confunda cu ...peisajul(Pardon Doamnelor). Femeia pentru noi are forta de nestavilit a sentimentului pur(Va las pe voi sa ghiciti care anume!!!; noi pentru ea imbracam o forma de siguranta, confort si stabilitate. Deh: natura ne-a facut asa.
Al femeilor etern admirator. Nick!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sailor-moon spune:

E o intrebare tare.De ce?Pt ca pt mine chestiile sunt tare incetosate :de ex.unui tip cu care m-am intalnit ii placeau "formele" mele .Ma intelegeti?Unuia ii placea de mine cand ne intalneam si discutam cu el toata ziua .Ne tineau discutiile astea:la un moment dat o dadusem pe filozofie si chestii de genul.Motivul e ca el era o fire mai timida si nu prea discuta cu nimeni,era el asa mai rusinos.Cu mine cand se intalnea incepea si imi spunea toate cate in luna si in stele .O data mi-a spus ca "doar cu tine pot sa vb astea!".In prezenta colegilor de la fac. nu vb prostii,nu injura ,dar cand eram doar noi doi mai zicea cate una.Imi placea si ma distra cand il auzeam cum injura...era tare haios.a fost misto perioada aia din viata mea.Mi-as dori acum sa intalnesc un baiat cu care sa pot discuta la fel de mult .Si cred ca asta imi place cel mai mult la un baiat:sa comunice si sa vb cat mai mult (fara exagerari) pt ca e vorba "daca nu e comunicare ,nu e nimic" (asta e vorba mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Da' eu am alta dilema: ati intalnit vreun barbat care sa fie curtat de femei dragutze, planturoase, elegante, situatie materiala, bla bla.... si el sa placa, in schimb, pe alta care intruchipeaza opusul celorlalte?

M-a pus pe ganduri subiectu' asta si intreb si eu ( ca proasta-n targ) acasa. Si ma asteptam si eu la un raspuns mai altfel. Si, cade ceru' pe mine: Sa nu ma faca sa-mi doresc sa citesc ziaru' cand . Printre putinele situatii cand am ramas fara comentarii

Si, a continuat, spunandu-mi ca nu conteaza dimensiunile ( asta fara sa mai intreb eu altceva) si ca nu-i plac femeile care-s prea disperate cand isi doresc ceva.... e mai bine sa fie mai distante si autoritare.

Deh, asta e ....

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Fain mesaj, Bebi.

Ce ziceti voi fetelor de situatia mea? Sotul meu, inalt ca bradul, atletic, destept si super dragut (nu numai eu il vad asa, hahaha)m-a ales pe mine , "pitic pus pe sotii a la Romania, vorbaret nevoie mare, despicator de seama al firului in patru,etc., etc." in locul inaltelor olandeze,cu picioare lungi, ochi albastri si majoritatea blonde (eu nu am nimic din ce au ele fizic, insa dupa parerea sotului meu acelea nu au nimic din ce am eu in ansamblu). Ne stim de zece ani, suntem impreuna de 4 ani si jumatate, din care suntem casatoriti de aproape 1 an si jumatate, iar acum suntem in asteptarea lui bebe si eu am ramas singura femeie la care se uita mereu zambind si cu ochii stralucind de fericire. Da, stiu sa gatesc bine, dar habar nu avea de treaba asta cand s-a indragostit de mine si nici nu conteaza foarte mult acum, deoarece si el se pricepe la bucatarie si chiar activeaza in acest teritoriu si nu numai cand nu am chef sau timp eu.

Ei, sper ca nu v-am facut geloase. Am vrut sa demonstrez ca exista barbati de toate felurile, nu toti pun accentul pe aspect fizic a la Pamela Anderson sau fotomodel infometat (a propos, eu una nu m-am vazut niciodata frumoasa, dar el mi-a iubit intotdeauna ochii si zambetul, iar vecinii si prietenii lui mi-au facut intotdeauna complimente), al meu preferandu-ma pe mine insami, cea care se ascunde sub carapacea asta de pitic ghidus.

Pupici, Daniela Veuger

D.Veuger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Eu consider ca femeile (marea majoritate) se impart in doua categorii : "pisicoase" si "ciufute". Poate ca termenii sunt putin prea duri sau exagerati sper ca intelegeti destul de bine ce definesc ei. Cele care nu se inacadreaza nici colo, nici colo sunt femeile perfecte...
Eu o iubesc enorm pe sotia mea care nu e "pisicoasa" deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

danyce, eu sunt tot in aceeasi situatie. Sotul meu cred ca seamana cu al tau, este inalt, super super dragut si nu spun numai eu, destept, atletic si uite ca m-a ales pe mine.
Si nu am fost niciodata o frumusete in afara de picioare pe care mi-a spus ca le-a admirat din prima clipa. Si in rest spune ca i-a placut ca are cu cine discuta(ma laud si eu ca cine s-o faca)
Deci parerile sunt impartite, nu trebuie sa fii un super model ci sa gasesti persoana care sa te completeze.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Tata lu` Toma,sa intelegem ca sotia ta face parte din cealalta categorie..Parerea ta!Personal,nu cred ca ma incadrez in nici una din categoriile de mai sus,sunt sigura ca asa facem toate dintre noi.Exista femei pisicoase care isi au farmecul lor,altele enervante.
In fine..ceea ce ma enerveaza pe mine este faptul ca nici macar acest subiect nu prezinta interes-dovada ca tot noi,femeile,am incercat sa intuim raspunsul la intrebare.In schimb,subiectele despre calculatoare sunt in voga!Ce sa mai credem din asta?Chiar suntem asa de neimportante pentru voi?

http://community.webshots.com/user/jane_noneyabusiness

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioras spune:

REferitor la ce le place barbatilor la o femeie.Cred ca in primul rand aspectul fizic si apoi unuia care este mai vorbaret ii place cu siguranta o ascultatoare iar celui care este mai tacut ii va place o fiinta mai volubila. Oricu sunt multe de adaugat, unora le place sa fie admirati, altora le place sa fie iubiti, ingrijiti, depinde de barbat. Consider ca atunci cand pasiunea se termina , ramane comunicarea, prietenia . Daca nu, inseamna ca nu este chiar bine.
Vioras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Domnule doctor,mi-a placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

quote:
Originally posted by vilma

hehe...virgine suntem toate....

Virgine ca mama, nu?

Someday, I'll invent a device to stab people in the face through the Internet

Mergi la inceput