Ce le place barbatilor la o femeie?
Raspunsuri - Pagina 3
ariel_7000 spune:
sa fie gospodina in bucatarie, mama buna pt copil, sotzie buna si amanta excelenta. de asemenea, sa aibe sanii mari si rotunzi, fundul bombat si tare, abdomenul plat, picioare lungi si drepte, ...sa mai enumar?
ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
m34 spune:
Parerea mea este ca nu se poate generaliza, fiecare (femeie sau barbat) cauta cate ceva de la partener, de la viata si sunt sigur ca exista persoane care vor cauta exact opusul unul fata de celalalt, deci in total se cauta totul ;-)
Mie personal imi place sa fie cumintica, linistita, de casa, naturala, vesela. Nu intelegeti gresit, nu doresc sa inlocuiesc aspiratorul, masina de spalat, robotul de bucatarie sau mai stiu eu ce, dar nu sunt genul care umbla numai prin baruri, cluburi, discoteci sau mai stiu eu ce alte alea, asa ca prefer o partenera tot cam la fel.
Si cel mai mult sa iubeasca, sa doresca sa aiba si sa creasca copii. Daca are deja unul nu m-ar deranja, chiar ar fi si mai bine ;-)
Cand vin acasa as vrea sa ma bucur ca de o adiere de primavara, nu sa imi doresc sa stau mai mult la servici sau in carciumi ! (am si astfel de cunostinte, din pacate...)
In privinta aspectului fizic, fatza unei fete ma acapareaza cu totul, mi se cea mai importanta, pentru ca exprima cel mai bine sufletul persoanei respective. Nu ma atrag in mod deosebit si in nici un caz nu au o pondere prea mare celelalte, bineinteles in anumite limite...
Daca doi oameni se aseamana, sunt deschisi si se plac, sigur o vor duce foarte bine impreuna !
gabrielat spune:
Vad ca barbatii nu se inghesuiesc sa raspunda, dar mi-a placut cum a raspuns m34.
Astept sa mai vad si alte raspunsuri!
gabi
Nikita73 spune:
Ce le place barbatilor la o femeie? DEPINDE DE BARRBAT
Unora slabe, altora mai plinute, unii vor brunete si altii blonde, unii vor inalte, altii minione, unii destepte, altii prostute si supuse etc etc etc. Exista o femeie pentru fiecare si fiecare isi gaseste petecul lui...
dr. A. Cula spune:
Buna, fetelor
si
Salut domnilor!
E primul meu post pe DC si am ales subj. asta pt ca e
o kestiune care mie-mi place. Cum "ce imi place"?
Femeia,desigur!
Aku sa nu-ntelegeti ca as fi frun' afemeiat! Nici vb!
Dar sa detaliem:
1. Impresia generala. (adika privita de la distanta)
Tre' sa fie imbracata ingrijit, sa se asorteze imbracamintea cu pantofii si cu geanta. Nu e obligatoriu sa fie inalta (desi reprezinta un plus). Dotarile de la natura sunt binevenite :)
Descalificari: tiv desfacut, pantofi murdari, ciorapi agatzati, fusta in dungi verticale si bluza orizontale, punga de plastec (!) in mina (brr) etc (v-ati prins de imagine)
2. Din apropiere. (adika pasul urmator)
Tre' sa miroasa bine. Nu stiu cum se numeste parfumul ala care ma inebuneste pe mine; ceva cu Eau de ... nush'tu ce. Sa stie sa mearga pe tocuri. Sa stie sa stea pe scaun. Sa nu miroasa a tutun. Sa nu aiba unghii neingrijite. Piercing-ul nu ma deranjeaza.
...si ajungem la...
3. (esential+cel mai important) Cind deschide gura
Ei, frate, poate sa fie si Nicoleta Luciu dar daca deskide guritza si incepe sa slobozeasca "prapastii" am luat-o la fuga. Nu sunt eu un destept dar nici nu vreau sa-mi fie jignitzi neuronii (asa sfioshi cum sunt ei)
Cam asta NU-mi place la o femeie. Vad ca am raspuns printr-o negatie la subj.
PS. Am recitit post-ul inainte sa dau "trimite" si am ajuns la concluzia ca am imbatrinit. Aku un an sau doi as fi spus ca-mi place cantitatea. Cit mai multeeee!!!
Va saluta doctoru'
One Apple a day keeps Windows away!
Julie spune:
quote:
Originally posted by dr. A. Cula
Buna, fetelor
si
Salut domnilor!
Femeia,desigur!
Dar sa detaliem:
Tre' sa fie imbracata ingrijit, sa se asorteze imbracamintea cu pantofii si cu geanta. Nu e obligatoriu sa fie inalta (desi reprezinta un plus). Dotarile de la natura sunt binevenite :)
Descalificari: tiv desfacut, pantofi murdari, ciorapi agatzati, fusta in dungi verticale si bluza orizontale, punga de plastec (!) in mina (brr) etc (v-ati prins de imagine)
Tre' sa miroasa bine. Nu stiu cum se numeste parfumul ala care ma inebuneste pe mine; ceva cu Eau de ... nush'tu ce. Sa stie sa mearga pe tocuri. Sa stie sa stea pe scaun. Sa nu miroasa a tutun. Sa nu aiba unghii neingrijite. Piercing-ul nu ma deranjeaza.
...si ajungem la...
Ei, frate, poate sa fie si Nicoleta Luciu dar daca deskide guritza si incepe sa slobozeasca "prapastii" am luat-o la fuga. Nu sunt eu un destept dar nici nu vreau sa-mi fie jignitzi neuronii (asa sfioshi cum sunt ei)
PS. Am recitit post-ul inainte sa dau "trimite" si am ajuns la concluzia ca am imbatrinit. Aku un an sau doi as fi spus ca-mi place cantitatea. Cit mai multeeee!!!
Va saluta doctoru'
Salut, doctore, bun venit pe forum
Julie
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by dr. A. Cula
Buna, fetelor
si
Salut domnilor!
Femeia,desigur!
Dar sa detaliem:
...si ajungem la...
Va saluta doctoru'
Fair enough. Am doar o singura dilemadaca pot sa-i spun asa, si anume punga...sa nu fie din plastic sau sa nu fie deloc Ma gandesc ca ma intalnesc cu barbatul vietzii mele cand vin de la shopping si pantofiorii cei noi pe care tocmai i-am targuit in punga de plastic ii duc .
Multa stima
Roxana