Ce le place barbatilor la o femeie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Ufff... inca o intrebare asa generala despre un subiect atat de vast!!!

As putea raspunde intr-o maniera care mi-a adus un pupic din partea cuiva (nu spun cine... persoana importanta!!!) ca va placem pentru si insa nu stiu daca asta se considera un raspuns adecvat.

Parerea mea este ca fiecare om (nu doar femeile) au macar un "ceva" pentru care ceilalti din jur o considera atractiva si placuta. Personal, pot place o femeie pentru "sani si funduletze", dar sunt sigur ca exista enorm de multe nuante in discutie.
Cand am cunoscut-o pe prietena mea, ma mai uitam cu siguranta la o groaza de alte asemenea ispite, si totusi m-am oprit la forma sanilor ei si a funduletului ei, la felul in care mergea (cand mergeam in urma ei) si la placerea de a-i intui formele pe sub bluza.
Si apoi, mi-a placut nuanta ei de albastru din ochi si parul pe care si-l prindea intr-un fel anume de innebuneam privind-o! Las argumentele fizice pentru ca as transforma subiectul intr-o declaratie cu dedicatie!
Cat priveste lucrurile care mi-au placut si imi plac in continuare la ea, as aminti doar... nu ma pot hotari, sunt prea multe si nu exista un astfel de lucru mai important decat altul...

Iar daca nu iau in calcul "perechea", ci o femeie cu care venim in legatura, in mod sigur m-as opri CU PRIVIREA la un anume aspect fizic mai evident al fizicului ei (recte sini, fundulet, picioare, ochi, par, maini... ...) si, in functie de cat de cunoscuta imi este, as aprecia-o pentru o calitate pe care i-as fi descoperit-o deja si care a dus la o mai buna intelegere reciproca. Fireste ca i-as acorda imediat o bila alba pentru capacitatea ei de a face discutia si atmosfera mai placuta insa daca ea ar intelege prin "atmosfera" un "vino-ncoace" presarat in orice vorba si gest, as trece-o imediat intr-un alt registru iar discutia s-ar muta la discutia despre fidelitate/infidelitate.

Asa ca apreciez orice femeie care stie sa se faca placuta fara sa epateze printr-un "ceva" pe care mizeaza in tacticile ei de cucerire. Stiu ca este o exprimare generala insa asa este si subiectul.

Am in schimb doua nelamuriri: cui ii este adresata intrebarea din subiect? Si de ce tot discuta femeile pe tema asta aici, cand scrie clar ca este un spatiu "interzis femeilor"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

ca de obicei, e-cata, foarte frumos spus...Pindeam raspunsul tau, care a cam intirziat...Eh, mai bine mai tirziu, decit niciodata...
Cica intrebarea era pentru voi, barbatii, dar nimeni nu s-a inghesuit sa scrie , asa ca fetele au sarit putin in ajutor, din solidaritate, sa nu ma simt eu prost (proasta??) ca nu raspunde nimeni la "subect".

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

E-cata, te-as pupa din nou, da mi-e sa nu ti se suie la cap.Fetelor, ma gandeam (deh, ca omu') ca nici in anuntul ala, nici in altele, nu am vazut la cerinte: desteapta/inteligenta/cultivata... etc, samd, mai degraba mai des erau " buna gospodina", etc...Eu am cunoscut multi barbati care se feresc de femei destepte, si, nu ca as fi io de-aia,dar m-am distrat o data ca, mai demult, niste prieteni vroiau sa-mi faca cunostinta cu un tip, si mi-au zis:" si sa taci din gura, sa nu mai comentezi nimic, razi cand e sau nu e cazul, clipeste des, ca iar il complexezi si fuge..."

Subliniez din nou ca nu ma consider o tipa super-inteligenta... dar am remarcat mereu ca toti vor fund/tzatze/samd, nu "doctor in fizica", pe cand femeile vor " inteligent, tandru, sensibil".....
Voi ce ziceti?

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

nu discutam aspectul fizic!

ce imi place la o femeie.. ca atunci cand trece pe langa mine sa miroasa a ceva.. putin parfum, de bun gust!
si sa ai ce discuta cu ea.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Florin, uite asta asteptam! Nu generalizari, nu vorbe mari!
Aveam un amic care avea fixul cu miinile fine. Daca tipa nu avea miini fine nici nu il interesa cit era de "dotata". Bine, poate unii devin obsedati de anumite chestii, dar atita timp cit nu deranjeaza pe nimeni chestia asta...
Victoria...asteptai sa auzi : inteligenta. Uite a zis Florin: "sa ai ce discuta cu ea!"...
Hai , mai Victoria...chiar dr. in fizica...(fetelor cu doctorate din astea de-ti explodeaza creierii numai cind auzi de ele, nu sariti, nu dati!)

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Da, respunsul lui Florin este excelent, mai ales ca inseamna si compatibilitate: " sa ai ce discuta cu ea" e valabil de la tractorist la academician, fiecare isi cauta partener pe masura cu care sa... discute, caci asta faci, mai mult sau mai putin, toata viata cu partenerul tau, comunici...intr-un fel sau altul... si daca este aceeasi lungime de unda, restul se rezolva.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Parerea mea de femeie (ptr ca doar e-cata s-a dovedit indeajuns barbat ca sa raspunda - poate asa se simnt si altii) "placerile" barbatilor sunt imparitite, dar au un subiect comun fizicul!!!
Daca dansa este frumoasa, desteapta, devreme acasa si Pamela Anderson (sau alte astfel de frumuseti - Nicoleta Luciu etc...) cred ca ar fi cu totii de acord ca ea este THE ONE!!!
Vb lui e-cata, plac ptr

tilis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Scuza-ma Florin, dar nu ma uitase si pe pag. 2

tilis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

putin parfum si multa duhoare....muncitoreasca

quote:
Originally posted by joxy

nu discutam aspectul fizic!

ce imi place la o femeie.. ca atunci cand trece pe langa mine sa miroasa a ceva.. putin parfum, de bun gust!
si sa ai ce discuta cu ea.

Cu respect,
Florin

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Ce le place barbatilor la o femeie?
Care femeie? A, femeia altuia , ca a lui de mult
nu mai prezinta interes .
"Da, si tipa ce a trecut pe linga mine , ai vazut ce mers ce mers avea? Si ce fizic !!
O si aia e frumoasa de la chioscul de ziare! Da .!.Doamne pai s-o vezi pe aia de la schimb valutar ,te baga in mormint.Cine, secretara lui George ? Bestiala.DA,da dar e mai greu de abordat.Are de toate
si cica o intetine directorul de la banca, da ,da,
Auzi nevasta mai pune si tu o bere pe masa si vezi nu-i gata friptura?!"
Nici macar nu pot sa ma supar ,zimbesc pe sub mustati dar tot dau o fuga la oglinda.Urita nu sunt ,proasta nu cred,ochi frumosi ,sinii mari dar ...A... sunt sotia lui.
Probabil ma plac si pe mine alti barbati .Sotii altora...DA, daaa dar
oare ce le place barbatilor la o femeie???...

cici

Mergi la inceput