Ce le place barbatilor la o femeie?
De ce nu si aceasta intrebare? Daca a mai fost, mii de scuze, am dat cautare, da' n-am gasit!
Uite chiar sint curioasa. Poate vreti sa va referiti doar la aspectul fizic, e ok!
Uite, de ex. sotului meu ii plac sini si funduletze, asta in principal...
si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi
Raspunsuri
vilma spune:
Las' ca vine el Marius si baga o teorie despre cum e cu relativitatea placutului si neplacutului si gata.
Marius pentru ca ai abstractizat, dar da si tu cu parerea de individ asezat la coada la un oficiu postal inghesuit si fara aer conditionat (dupa o ora)...
Vilma
GabiG spune:
Draga Victoria, chiar asa ma gindeam si eu...Nu le place si basta! Sau nu vor sa vorbeasca despre asta. O fi mai usor sa vezi lucrurile negative decit pe cele pozitive?
Si nu-mi veniti cu texte gen: Sa aibe suflet bun..., ca nu tine!
si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi
Victoria spune:
Pai sa va spun eu (daca barbatii n-au sarit cu parerile..) ce le place, ca am vazut cu ochii mei un anunt matrimonial: " TANAR (si atat), caut pentru casatorie tanara mignona, supla, frumoasa, virgina, credincioasa, bruneta, ochi albastri, situatie materiala foarte buna". Na! Acu stiti?
V.
descintec spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Pai sa va spun eu (daca barbatii n-au sarit cu parerile..) ce le place, ca am vazut cu ochii mei un anunt matrimonial: " TANAR (si atat), caut pentru casatorie tanara mignona, supla, frumoasa, virgina, credincioasa, bruneta, ochi albastri, situatie materiala foarte buna". Na! Acu stiti?
V.
puahahaha..Laura, io am numai ochii albastri
D.
Victoria spune:
Vilma, m-a busit rasul cu cafeaua in gura, care a aterizat inevitabil pe tastatura..... de belea
V.
Crystinne spune:
quote:
Originally posted by Victoria
V.
Nu se poate Domne' trebuie sa mai cautam si alte anunturi! Cum , tipe cu picioare lungi si sani plini nu se cauta? Nu ca as intra eu in categorie, dar cica astea sunt la moda pe piata