Ce le place barbatilor la o femeie?
Raspunsuri - Pagina 8
conchita spune:
quote:
Originally posted by cl
"ce facem dupa ce ne simtim bine in pielea noastra?", am sa-ti raspund: plecam la cumparaturi, sa ne simtim si mai bine, cand cheltuim toti banii .
super!
edison spune:
Parerea mea este ca frumusetea este ceva relativ [ex: cleopra ar fi tare hidoasa pt zilele nostre, dar pe atunci era considerata o femeie f. frumoasa, sau grecii preferau femeile cu umerii lati, lucru care astazi nu este deloc un avantaj pt. o femeie]
Cred ca totul tine de educatie si de societatea in care traiesti.
Daca dintr-o intamplare ar fi sa "dispara" toate femeile care asta sunt considerate "frumoase" atunci in mai putin de un an se va rearanja setul de valori pt ceea ce inseamna frumusete din urmatoarele motive:
a) fiecare barbat crea sa "zica" uite ce faina e nevasta mea si ce bine arata [cel putin cat este tanar]
b) societatea trebuie sa isi cladeasca un set de valori, unul din acestea este frumuseatea, iar in lipsa frumoselor de azi, una "hidoasa" ar putea castiga un miss maine.
Cat despre valorile de azi [sa zicem .. ce imi place mie] : apoi ... un raport drahutz intre talie si fund, [nu stiu cat e raportul asta exact, ca il masor din ochi, dar cred ca se apropie de 2/3] sanii nu prea mari nici prea mici, sa nu fie (prea) cicalitoare, sa nu treaca de 70 kg, iar inaltimea undeva pe la 170 cm ...
Mai cred ca suntem influentati f. mult de desenele animate care le-am vazut in copilarie, iar personal resimt efectul lui "Alba ca zapada" ... in sensul ca in general imi plac femeile care seamana cu ea.
Sper ca am fost ... destul de direct ...
Edi
P.S. Sorry pt ororile gramaticale, da' nu am prea mult timp la dispozitie :D
dede spune:
quote:
Originally posted by edison
Mai cred ca suntem influentati f. mult de desenele animate care le-am vazut in copilarie, iar personal resimt efectul lui "Alba ca zapada" ... in sensul ca in general imi plac femeile care seamana cu ea.
Vreo albacazapada p'aci?
Baba-cloantza.
danat spune:
quote:
Cat despre valorile de azi [sa zicem .. ce imi place mie] : apoi ... un raport drahutz intre talie si fund, [nu stiu cat e raportul asta exact, ca il masor din ochi, dar cred ca se apropie de 2/3] sanii nu prea mari nici prea mici, sa nu fie (prea) cicalitoare, sa nu treaca de 70 kg, iar inaltimea undeva pe la 170 cm ...
Da, daaaa, la "standardele" inalte enumerate as adauga: sa stie sa gateasca bestial, da' sa nu cumva sa miroase a prajeala, ci a cel mai cool parfum aparut, sa faca copchii dar sa fie mereu disponibila si surazatoare, never ever nerfoasa, sa aiba energie de wonder woman, ca deh, rufele nu se spala singure, si mopul nu sterge singur pe jos, mama lui de mop afurisit!!! Si, in clipele libere, sa mearga pe sarma, de ce nu?!??!
danat si bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
mr_baz spune:
In calitatate de barbat (pls nu sariti) cred ca o femeie trebuie sa aiba acea sclipire si sa fie inteligenta.
Nu vedem celulita!!!!!
danat spune:
Mr_Baz, jos palaria, mai rar barbati sa gandeasca asa...ideea este ca multi nu mai ajung sa vada sclipirea despre care pomenesti din cauza altor standarde neatinse...si e pacat, dar ei afla asta deja prea tarziu, spre binele dinselor .
danat si bb Radu Stefan
P.S. Mr_Baz, de unde pina unde a fi barbat e o calitate?!?!?!?
edison spune:
quote:
Originally posted by danatquote:
Da, daaaa, la "standardele" inalte enumerate as adauga: sa stie sa gateasca bestial, da' sa nu cumva sa miroase a prajeala, ci a cel mai cool parfum aparut, sa faca copchii dar sa fie mereu disponibila si surazatoare, never ever nerfoasa, sa aiba energie de wonder woman, ca deh, rufele nu se spala singure, si mopul nu sterge singur pe jos, mama lui de mop afurisit!!! Si, in clipele libere, sa mearga pe sarma, de ce nu?!??!
danat si bb Radu Stefan
Hm ... pai va mirati de ce nu va raspund prea multi barbati, pai daca ii intepati in felul asta ... normal ca nu vor raspunde.
Eu cred ca intre parteneri nu trebuie sa fie diferente mari, iar eu cer ceea ce ofer . daca eu nu is prea gras, prea prost, prea urat, prea inalt, cer aleas lucru de la partener.
Chestiile cu "vai sa fie sclipitoare" mie imi suna a ... minciuni gogonate.
Eu sunt adeptul "castelor", e bine ca la aceiasi masa sa nu stea bill gates cu ciociolina. Si chiar daca nu va convine, asta e unul principiile dupa care traiesc.
A si inca ceva ... am spus ce imi place, dar hai sa va zic si ce nu imi place la o femeie: nu-mi plac femeile care se cred mai destepte decat barbatii, care cred ca le sunt "superioare".
Cica este si un proverb .. la gaina care canta cucuseste ... ii cresc oua ...
Edi.
cl spune:
quote:
...
Hm ... pai va mirati de ce nu va raspund prea multi barbati, pai daca ii intepati in felul asta ... normal ca nu vor raspunde.
Eu cred ca intre parteneri nu trebuie sa fie diferente mari, iar eu cer ceea ce ofer . daca eu nu is prea gras, prea prost, prea urat, prea inalt, cer aleas lucru de la partener.
Chestiile cu "vai sa fie sclipitoare" mie imi suna a ... minciuni gogonate.
Eu sunt adeptul "castelor", e bine ca la aceiasi masa sa nu stea bill gates cu ciociolina. Si chiar daca nu va convine, asta e unul principiile dupa care traiesc.
A si inca ceva ... am spus ce imi place, dar hai sa va zic si ce nu imi place la o femeie: nu-mi plac femeile care se cred mai destepte decat barbatii, care cred ca le sunt "superioare".
Cica este si un proverb .. la gaina care canta cucuseste ... ii cresc oua ...
Edi.
Da pe voi cine nu va lasa sa ne intepati? Credeti ca ne suparam daca aveti replici? Iti zic eu, nu ne suparam.
Am zis ca nu mai postez, dar, scuze, nu m-am putut abtine .
PS Edison, imi place nick-ul tau.
Claudia
edison spune:
Nu e nick, e numele meu mic, chiar asa ma numesc, dar amicii imi zic Edi
P.S. nu sunt misogin ... ba chiar din contra, tin mai mult cu ursoiaca (cu cateva exceptii desigur)
P.P.S. Stiu sa fac si mancare, si 6 luni pe an chiar fac
danat spune:
...si in restul anului iei colebil si triferment?!?!?!
danat si bb Radu Stefan