Copil galagios, probleme cu vecinii
Raspunsuri - Pagina 4
corinadana spune:
Cea mai mare aberatie... HA HA si daca are bebe dupa ce a inchiriat ii scot afara in strada???
Sau scrie n contract ca nu i voie sa faca bebi?!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
CorinaDani spune:
buna,
intr-adevar, situatia este delicata...
pe de o parte, copilul care nu poate fi "oprit" din buton, ca o jucarie, la anumite ore...
pe de alta parte, biata femeie care trebuie totusi sa se odihneasca...
si fetita mea mai face zgomot cu jucariile, mai tipa sau plange, dar eu am vorbit deja cu vecina de sub noi, ea a fost foarte intelegatoare, a spus "stiu, doamna, cum este sa ai copii, eu am crescut 3...", eu oricum am rugat-o sa ne inteleaga si i-am cerut scuze daca uneori o deranjeaza zgomotele de la noi...norocul nostru este ca Lori chiar doarme in intervalul orelor de liniste, iar seara o culcam pe la 8:30-9:00
ar trebui sa incerci sa stai de vorba cu sotia d-lui administrator, cheam-o la o cafea asa ca intre vecine (daca accepta, desigur), explica-i sau las-o sa vada chiar ea ce face Vladut...poate devine mai intelegatoare si-l potoleste pe dl. "sensibilicos"
si eu am mari probleme cu somnul in general, ma deranjeaza orice zgomot, cat ar fi el de mic, atunci cand vreau sa adorm seara, dar am gasit cea mai simpla metoda - mi-am cumparat din carrefour 2 seturi de dopuri pentru urechi, sunt extraordinare, dupa ce iti astupi urechile cu ele nu se mai aude absolut nimic...poate n-ar fi rau sa- si cumpere si vecina ta asa ceva, macar sa doarma si ea linistita...
iar despre amenintarile cu reclamatia la politie, stai linistita, atata timp cat nu faci zgomot in intervalul orelor de linsite, nu ai incalcat nici-o lege...
asta este, bucuriile traiului la bloc...
eloise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GGina Daca vecinul ar fi postat primul pe forum sa intrebe cum sa scape de "copilul galagios" al aloisei.Atunci cum ati fi reactionat? “The stupid neither forgive nor forget; the naive forgive and forget; the wise forgive but do not forget.” |
In primul rind de un copil nu poti "scapa" ca si cind ar fi vorba de gindacii de bucatarie sau alte daunatoare care invadeaza scara blocului. In al doilea, am spus de la inceput ca ii inteleg si lui nemultumirea si pot sa ma pun in locul lui, doar ca nu vad rezolvarea si nu ii pot promite ca nu-l vom mai deranja, ar fi nerealist. In al treilea rind, cred ca toti cei care au postat acum ar fi reactionat la fel si daca ar fi scris vecinul meu, sint parinti si stiu ce inseamna un copil mic, stiu ca nu-i un bibelou. Reactiile lor nu au fost o supriza pentru mine si nu vroiam neaparat sa aud ca am eu dreptate (deja stiam asta ), ci mai curind sa aflu daca legal imi poate face ceva.
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
buli spune:
hahaha - copilul meu era si mai si: cind batea vecina inteava, batea si el - si se distraaaaa
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
A_Iulia spune:
Mie mi se pare normal asa: atunci cand ai un factor de zgomot (fie ca renovezi, copil mic, etc) incerci TU sa aplanezi situatia, daca factorul de zgomot apare si in intervalul orelor reglementate.
Nimeni nu spune sa-i pui leucoplast copilului pe gura dimineata, dar normal ar fi sa faci o vizita vecinilor de jos sa incerci sa discuti cu ei care ar fi solutiile, si sa-ti ceri scuze pentru zgomot.
Intrucat vecinul de jos este cel mai deranjat, daca el are nevoie de liniste dimineata, atunci iti faci programul in asa fel incat sa vada ca exista bunavointa din partea ta (plimbarea cu copilul sa fie dimineata, te joci cu el dimineata si treaba o faci dupa-amiaza, etc) - si ii spui si lui asta, ca el sa stie ca tu faci un efort, oricat de mic, sa-i micsorezi problema.
Deci eu vad abordarea gresita - nu te certi cu el la interfon, ci incerci sa gasesti cu el o solutie acceptabila pentru amandoi. Normal ca omul s-a enervat cand iti spune ca are o problema si tu ii raspunzi ca n-ai ce face, asta e, sa suporte situatia.
anda141 spune:
citat din mesajul lui Adina Iulia Mie mi se pare normal asa: atunci cand ai un factor de zgomot (fie ca renovezi, copil mic, etc) incerci TU sa aplanezi situatia, daca factorul de zgomot apare si in intervalul orelor reglementate. Nimeni nu spune sa-i pui leucoplast copilului pe gura dimineata, dar normal ar fi sa faci o vizita vecinilor de jos sa incerci sa discuti cu ei care ar fi solutiile, si sa-ti ceri scuze pentru zgomot. Intrucat vecinul de jos este cel mai deranjat, daca el are nevoie de liniste dimineata, atunci iti faci programul in asa fel incat sa vada ca exista bunavointa din partea ta (plimbarea cu copilul sa fie dimineata, te joci cu el dimineata si treaba o faci dupa-amiaza, etc) - si ii spui si lui asta, ca el sa stie ca tu faci un efort, oricat de mic, sa-i micsorezi problema. Deci eu vad abordarea gresita - nu te certi cu el la interfon, ci incerci sa gasesti cu el o solutie acceptabila pentru amandoi. Normal ca omul s-a enervat cand iti spune ca are o problema si tu ii raspunzi ca n-ai ce face, asta e, sa suporte situatia. |
Cel mai bun raspuns de pana acum, dupa mine !
Daca ne-am pune si noi in locul sotiei lui care lucreaza noaptea cum ar fi ? Cred ca si pe mine m-ar enerva sa nu pot dormi nici ziua nici noaptea...e logic, nu? Trebuie gasita o solutie si impacate ambele familii....asa e la bloc, nu trebuie numai sa ne suportam, trebuie sa ne si intelegem, e mai bine asa pentru toata lumea.
PS. Am copi si stiu cum este, insa nu mi se pare corect sa-l las sa bata cu ciocanul in parchet sau sa taraie vreo jucarie de zgomote puternice , doar pentru ca e casa mea si vecinii nu au ce sa-mi faca.
buli spune:
mie mi se pare ca eloise n-a pus problema chiar asa.
sau, ma rog, poate-s eu subiectiva.
pt ca vecinii de sub noi bateau in teava la orice miscare. si mereu ne intrebau de ce Matei fuge prin casa si nu merge pis-pis.
acum au bebitz mic si pliiingeee - si ei se scuza si spun ca n-au stiut cum e.
noi le zicem ca nu-i nimic, stim cum e sa ai copil, dar acu un an cind le spunaem ca nu-l putem tine nemiscat nu credeau - ziceau ca sintem noi zurbagii.
oricum mi se pare ca nu e ceva de discutat la interfon.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui corinadana Cea mai mare aberatie... HA HA si daca are bebe dupa ce a inchiriat ii scot afara in strada??? Sau scrie n contract ca nu i voie sa faca bebi?! Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca |
Nu e chiar aberatie.Aici lucrez part-time cu un real estate agent si am intalnit destui proprietari care nu inchiriaza cuplurilor cu copii.Daca cuplul e tanar vor stipulat in contract ca nu vor avea copii cat vor sta in casa/apartamentul respectiv(a).
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
sirimie spune:
Dar voi nu aveti covoare? Se aude chiar asa tare cind alearga si cind tipa? Aveti vreo gaura in podea?
Eu as zice asa: vecinul este deranjat si face el ce poate, ti se poate intimpla si tie la bloc, e bine sa ne respectam vecinii si sa facem tot ce se poate pentru coabitare.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
tnicoleta spune:
Mie mi se pare putin aberant ceea ce cere vacinul. Poate ca a uitat cun este cu un copil mic. Ca doar de, au trecut niste ani de cand avea fata lui 2 ani.
Si degeaba ati sarit cu totii pe eloise ca nu face nimic. Chiar a spus ca isi atreneaza copilul si in activitati linistite. Dar cum este mic, isi pierde rabdarea repede si evident vrea ceva nou.
Si.. eloise, poate ii sugerezi vecinului sa de mute sub apartamentul meu. Nu de alta, da la noi in casa sunt in total 6 copii cu varste intre 2 luni si 15. Sa te tii cand se joaca cei mari de-a Power ranger, tipa si se bat pe jucarii, trantesc scaunele in bucatari si cate altele. Indiferent de ora. Si cand se potolesc cei mari, incep bblusii: colici, dinti si alte alea.
Deci noi ce ar trebui sa face? Acum nococ cu scoala si gradinita ca mai rasufla si venii de sub noi.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)