Copil galagios, probleme cu vecinii
Raspunsuri - Pagina 3
Carmen_So spune:
Eloise, nu are ce sa-ti faca, politia nu vine pentru asa ceva. Exista o lege cu tulburarea linistii publice, dar joaca unui copil nu intra aici, e vorba de depasirea nr de decibeli. Insa te streseaza el pe tine, pur si simplu inchide-i interfonul, pana la urma va renunta. Si eu as bate inapoi in teava, sa vada cat e de enervant.
kariguld spune:
eu zic sa tratezi cu indiferenta si chiar sa-l ignori. nu mai poti tu ca iti aminteste el mereu ca alearga copilul...
cred ca sta numai acasa si cu urechile ciulite la voi....abia asteapta sa auda un pas...un strigat....
traiul la bloc presupune anume toleranta din partea vecinilor, mai ales cand e vorba de copil mic.
daca mereu intri in discutie cu el, mereu incerci sa-i explici...te va agasa cu interventiile lui intotdeauna. ignora-l!!
Kari
kariguld spune:
am vrut sa mai spun, cand locuiam in Ro, la casa, aveam un vecin langa noi, casa lui era la ceva distanta de a noastra, care se plangea ca il deranjeaza copii mei, ca vorbesc in curte........
mi-a tot spus de cateva ori, pana i-am spus eu intr-o zi:"altceva mai aveti sa-mi comnuicati? am luat la cunostinta!" de atunci nu m-a mai salutat, nici eu pe el, nu mai puteam IO de asta!!!
pe de alta parte, domnul cu pricina, venea acasa numai dupa 11 noaptea, iesea din masina si striga la nevastasa sa deschida poarta...apoi, intra in casa, fie vara, iarna , decshidea geamurile si vb asa tare cu sotia lui.....auzeam tot! era cam surd, avea ceva probleme cu urechile....sau punea muzica....de cea mai joasa calitate si se imbata cu vreo cativa amici...sau se uita la meci si "comenta" meciul cu atatea injurii....majoritatea acestor lucruri le facea noaptea, dupa ora 11. si pe dansul il deranjau copii mei, care ziua, dimineata se jucau in curte si vb normal, nu tipau, nu faceau galagie...pur si simplu se jucau!!!!
deci, nebuni sunt in tot locul!!!!
Kari
eloise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld cred ca sta numai acasa si cu urechile ciulite la voi....abia asteapta sa auda un pas...un strigat.... |
Cam asa... Dumnealui s-a pensionat (destul de repede, nu are mai mult de 50 de ani) deci e tot timpul acasa, iar sotia, v-am spus, lucreaza si in ture de noapte, recuperind somnul dimineata (mie chiar imi e mila si o inteleg dar...?). De aici plingerile pe care dl. mi le face inainte de amiaza, cind nimeni, in mod normal, nu se scandalizeaza daca nu e liniste perfecta. Mi se pare atit de absurd... De fiecare data cind ma suna sa ma ia la rost dimineata ma gindesc la poza www.resursadefun.ro/jeg-si-galagie.htm" target="_blank">asta
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
J G spune:
Of, am avut si eu o dementa de-asta sub mine.
Nevermind ca fiul ei imi punea zilnic muzica cu basul la maxim de-mi saltau farfuriile pe masa, ea avea tupeul sa vina la usa de cate ori facea Carla zgomot. Mi-a batut in teava cand avea cateva saptamani si plangea noaptea.
Metoda - n-o recomand nimanui - aplicata cand devenisem terorizata de ea si a venit la usa dupa ce e trantit Carla o jucarie - a fost simpla: a fost luata de guler si amenintata cu bataia.
N-a mai fost niciodata deranjata de nici un zgomot, nesimtita! Mi se ridica tensiunea numai cand imi amintesc de ea!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Andrada spune:
In America semnezi un contract ca vei respecta orele de liniste altfel vei fi dat afara din apartament. De la prinz la 4 si de la 9 seara la 6 dimineata. Ciine, copil, curatenie, renovari, motivul nu conteaza.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
eloise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada In America semnezi un contract ca vei respecta orele de liniste altfel vei fi dat afara din apartament. De la prinz la 4 si de la 9 seara la 6 dimineata. Ciine, copil, curatenie, renovari, motivul nu conteaza. A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Pai eu asta spun, orele alea le respectam oricum (intimplator, chiar atunci doarme Vladut, si tot atunci e cuminte ). Si-n America parintii cu bebelusi afectati de colici care urla cu orele ce fac, sint evacuati fara mila? Sau locuiesc cu totii la vila? Vreau sa spun ca atunci cind ai copii chiar exista situatii in care copilul nu poate fi controlat, amutit, imobilizat si e normal sa fie asa.
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
dayanara spune:
aici decid vecinii programul de liniste si in general se refera la a nu se renova casa in zile de sarbatoare sau la anumite ore...oricum peretii sunt foarte subtiri nu se compara cu cei din romania, se aude tot! cu toate astea ivan a urlat saracu in asa hal cand era mic cu colici si reflux, incat eu n.am mai auzit cu urechea stanga mult timp
vecinii nu ziceai nimic, mie in schimb mi.era jena dar cand dateam ochii cu ei, imi spuneau: vai saracu are colici asa.i?
acum are zile cand se joaca cu asta:
http://www.ikea.com/es/es/catalog/products/40062029
si in afara ca o trage pe gresie si face un zgomot infernal mai da si cu ea in pamant de am impresia ca sar bucatile de gresie pe tavan :)))
dar nimeni nu zice nimic
ivan si dayanara
GGina spune:
Daca vecinul ar fi postat primul pe forum sa intrebe cum sa scape de "copilul galagios" al aloisei.Atunci cum ati fi reactionat?
“The stupid neither forgive nor forget; the naive forgive and forget; the wise forgive but do not forget.”
columbiana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eloise
Pai eu asta spun, orele alea le respectam oricum (intimplator, chiar atunci doarme Vladut, si tot atunci e cuminte ). Si-n America parintii cu bebelusi afectati de colici care urla cu orele ce fac, sint evacuati fara mila? Sau locuiesc cu totii la vila? Vreau sa spun ca atunci cind ai copii chiar exista situatii in care copilul nu poate fi controlat, amutit, imobilizat si e normal sa fie asa. "Today is the tomorrow I was so worried about yesterday". Andra si Vladut (14.10.2006) puiul meu creste... ~*~My dear old pics~*~ ~*~New old pics~*~ |
In Canada de obicei nu se primesc in chirie familii cu copii mici decit la parter, in unele blocuri nu se inchiriaza deloc familiilor cu copii mici, majoritatea nu primesc animale de companie, n-ai voie sa tii masina de spalat in apartamente (unul din motive e zgomotul, etc); nu stiu cum e cu cei ce-au cumparat apartamente, dar presupun ca izolatia este foarte buna, plus apartamente mochetate, deci nu se prea aude; altfel, daca ai ghinionul sa ai persoane sensibile sub tine se lasa cu reclamatii la politie, si nu cistigi pe motiv de copil mic;
http://www.floriinro.ro/