Copil galagios, probleme cu vecinii
Raspunsuri - Pagina 2
spic de grau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Letitia1 Domnul, administrator fiind, poate sa se ia de ea ca nu respecta regulamentul blocului. Tu nu ai stat la bloc, spic de griu, nu stii cum e? |
Letitia - am stat si stau la bloc.
Problema cu regulamentul e urmatoarea: in orele de liniste nu se face zgomot. Insa trebuie vazut ce inseamna zgomot. Trebuie ca un anumit prag de decibeli sa fie depasit, ca sa fie incadrat la "deranjarea linistii publice".
Izolarea blocului e proasta. OK. Nu e primul bloc cu problema asta.
Daca vecinul de jos e atat de sensibil ar putea sa-si izoleze mai bine apartamentul. O solutie e tavanul fals.
In nici un caz nu are dreptul sa ceara vecinului de deasupra sa puna mochete (de ex), ca el sa nu mai fie deranjat.
Iar ptr a merge la Tribunal, draga Eloise, intai trebuie sa cheme un expert care sa masoare nivelul zgomotului. Cum spuneam: atata timp cat nu pui boxe/bass.. nu are nimeni ce sa reclame.
Ce sa faci? Sa legi copilul? Ii pui leucoplast pe gura sa nu mai tipe?
grodear spune:
1. Eu nici nu l- as mai asculta pe Dl. administrator. Cand suna la interfon si vad ca e el, as inchide
2. Copilul nu e bibelou sa stea unde l pui. Daca era asa mai faceam si eu vreo 10. Asa ca sa si vada de treaba lui.
3. Si daca are impresia ca maica- sa nu l tempereaza deloc, atunci e prost si chiar nu ai ce sa discuti cu el.
Si mai impune ti si tu punctul de vedere!
Ralu- mamica de fetita superba!!!
eloise spune:
Nu stiu... eu de felul meu ma las impresionata de supararea celuilalt in cazul in care eu am cauzat-o cu sau fara voie. Dar de data asta zau daca stiu ce-as putea face. Nici nu vreau, nici nu pot sa stau cu gura pe copil "Vladut, nu alerga, Vladut, nu tipa!". Si oricum n-are nici un efect. Incerc sa ii captez interesul cu alte activitati dar am un copil energic. El si pe strada alearga tot timpul, nu merge.
V-am spus, orele "interzise" le respectam, la amiaza copilul doarme, noaptea dupa 10 la fel. Desi la drept vorbind, daca-l apuca veselia si alergatul, ce-i pasa lui de program?
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
ni-na spune:
Am trecut prin astea si de cate ori erau geamurile amandurora deschise,de cate ori coboram pe scari sau eram in fata blocului(vecinii locuind la parter)faceam faceam galagie mai tare ca cea emisa de copil........remus nu mai alerga ca deranjezi vecinii.............remus nu mai tipa ca deranjezi vecinii.....si sa scape de gura mea au renuntat la acuzatii.....
geanina-nica spune:
Nu te mai stresa atat
eheiii daca eram eu in locul tau cu printul meu care are si 2 anisori azi maine,cred ca eram o pacoste pe capul vecinului tau,
EX:ieri mi-a descoperit ciocanul de lemn cu care bat snitelele si a inceput si el cu batutul
Si multe altele avem si o baterie de tobe la care bate-n truna
Si vreau sa zic ca nu am avut probleme cu vecini niciodata.
Si cum ai zis tu,cand vecini si-au facut modificari in casa?
ni-na-tare faza
alexa76 spune:
iarta-ma dar atitudinea vecinului tau,fie el si administrator m-a facut sa zimbesc.ori nu stie cum e sa ai un copil in casa ori isi inchipuie ca e pe mosia proprie.si care sunt masurile alea nedorite care vrea sa le ia?sa faca plingere la politie?poate sa faca.chiotele unui copil nu cred ca fac cit o boxa data la maxim.noaptea e liniste,in orele de liniste ,iarasi.in rest ...si in regulamentul blocui ce scrie?ca sunt si eu curioasa acuma.orice ar fi nu cred ca bate cu situatia ta.eventual ca nu aveti voie cu copil mic in bloc?deocamdata domnul e iritat si datorita sotiei care nu poate dormi si probabil ca-l toaca marunt alaturi de fiica sa.imi pare rau pt el dar singura lui sansa e ori sa se mute ori sa se adapteze sau de ce nu?sa-si izoleze apartamentul.nu te mai stresa .asta e viata la bloc.
Lala_D spune:
eloise data viitoare cand te suna la interfon spune-i cu un ton suav ca nu poti alerga dupa el prin casa deoarece trebuie sa te menajezi o perioada fiind insarcinata cu gemeni
Pe pariu ca in 6 luni se muta
Acum fara gluma, nu are ce sa iti faca legal vorbind. Orice politist cu capul pe umeri ii va rade in nas.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
anasia spune:
n-are ce sa faca, daca se respecta programul de liniste ; pune-i sub nas hartia cu orarul si spune-i sa nu te mai ameninte; ii poti face chiar reclamatie ;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
magda30 spune:
Lala_D - betoooooonnn!!!!!
Eu am mare noroc cu vecinii de sub apartamentul meu. L-asi invita pe dl "admin" sa vina sa stea o luna sub mine.... apoi sa mai stea de vb cu tine. Pai maimuta mea, care e o nocturna, cand toata lumea , pe ea o apuca alergatul prin casa ... si nu oricum: o lua fuguta fuguta din dormitor pana la usa de la intrare unde busea cu toata puterea ei de 2 anisori in usa de rasuna toata scara.[bum. A doua zi mi-era si jena sa dau ochii cu vechinii, dai scuze alea alea ... norocul meu ca sunt oameni intelegatori si imi ziceau mereu, lasa ma, ca stim si noi cum e cu copii (ei au 2 nepoate pe care le-au crescut din fasa si stau la ei una e acu in clasa a 7-a cealalta abia a intrat la scoala).
Acum si-a pastrat obiceiul de a alerga... dar ceva mai finut... si nu mai buseste in usa. .
Intre timp avem si noi deasupra noastra o piticoanta scumpica foc de 2 anisori. Deci... galagie si deasupra noastra. Si acu o intreb pe maimutica mea: ei iti place? uite asa se aude si la vecinii de sub noi. Credeti ca o ipresioneaza prea mult? Nooooo, sta locului maxim 15 minute dupa care o ia de la capat.
Administratorul tau sa se ia de mana cu soacra mea (numai ca ea e totusi nu le-a atras atentia vecinilor la modul respectiv)ca mereu comenteaza de pustoaica de deasupra si mereu zice: am avut si eu copii, dar zau ca nu faceau asa . Immhhhhh... de aia sunt frustrati acu .
Va pup si numai bine, si lasa-l in plata Domnului.
cici spune:
Nina si Lala , super ideile voastre!
Eu ,slava Domnului nu stau la bloc ,dar prietena mea, cu mult timp in urma statea la bloc si de cate ori mergeam la ea, trebuia sa merg pe varfuri deoarece vecinii de jos faceau scandal ,cei de alaturi la fel.Era terorizata, avea 18 ani doar ca era singura ,deoarece mama ei era in spital,tatal ei murise pe cand avea 6 ani si nu putea sa o apere nimeni,iar vecinii credeau ca maica-sa va muri si chiar propusesera sa o scoata afara din bloc.Se intampla prin 1998. S-a intamplat insa si minunea ,mama s-a facut bine ,iar ca mama ,era o adevarata leoaica.I-a pus la punct pe toti vecinii,aveau aia oroare sa se intalneasca pe casa scarilor cu ea.Dupa cativa ani, prietena mea a nascut o fetita jucausa, care alerga de zor prin apartament,mai trantea o jucarie ,mai plangea ,deh un copilas nazdravan.
Iar cand mama prieteni mele ii intreba:-Va deranjeaza cumva cand plange sau se joaca micuta? ei raspundeau fara sa rasufle: -nu ,nu se aude absolut nimic!
Asa ca daca tii cu tot dinadinsul sa auzi, auzi, iar daca ai un dram de intelegere nu mai auzi ,sau pur si simplu ,ignori zgomotele din alte surse.
Cat depsre faza cu batutul in teava, eu as bate imediat, mai tare si mai mult ,in semn ca am inteles mesajul, ca sa vada cat de stresant e gestul!