Redoutistele fidele laredoute.fr (128)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
Toate ca toate, dar fiu-mio vrea pijama cu OUI-OUI, alias Nody. nu stiu daca e pe laredoute, dar aici am gasit la 11 euro.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anana17 spune:
Buna, imi pare rau daca am speriat pe cineva cerand datele contului comun, era doar curiozitate/interes mai ales dupa invitatia publica la conferinta. Spor la cumparaturi.
Si sanatate pruncului David si lui Nushu.
Ana T., mama de Irina
http://b3.lilypie.com/jowHp1.png
Laura_S spune:
Fetelor, uitati ce mail am primit de la LR:
Bonjour Madame Marinela Laura ,
Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques. Nous tenions à vous faire part de l'attention que nous portons sur ce type d'incident. Nos équipes techniques travaillent au quotidien pour éviter ce type de désagrément et pour faciliter votre navigation sur le site.
En remerciement de l'intérêt que vous portez pour laredoute.fr, nous souhaitions vous offrir un cadeau surprise* pour toute commande.
Sachez que cette offre vous est personnellement réservée.
Pour en bénéficier lors de votre prochaine commande, c'est très simple ! Il vous suffit de faire votre shopping dans nos boutiques et d'entrer le code 50 423 sur la page " votre panier ".
Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr !
Toute l'équipe laredoute.fr
Pour nous joindre :
par téléphone au O892 35O 35O* (*O,34 €/mn),
par internet sur laredoute.fr, rubrique "contactez-nous"
* Pour un montant minimum d'achat de 43.42 € sur laredoute.fr. Offre valable une seule fois 3 semaines à partir de la date d'envoi de cet e-mail pour toute commande passée dans les collections La Redoute Printemps Eté 2008 et Automne Hiver 2008/2009. En cas d'indisponibilité, vous recevrez un article de valeur commerciale similaire. Non cumulable avec une autre offre.
Oare se mai chinuiau sa mai trimita un astfel de mail ,pt o problema rezolvata deja, daca situatia era atat de "neagra?"
Laura
lizzy spune:
cine a comandat de pe promod.fr dintre voi?
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
miki68 spune:
Clau si, parca si nushu, da' nu's sigura.Da di ci?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura_S Oare se mai chinuiau sa mai trimita un astfel de mail ,pt o problema rezolvata deja, daca situatia era atat de "neagra?" Laura |
Da pentru ca e doar o strategie de marketing, iar mailul e trimis catre toti clientii, indiferent de tara in care "vietzuiesc"
Noi, clientele vechi, am primit deseori astfel de mailuri.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Felicitari, nushu! Si sa-ti traisac bb David, sa fie frumos, sanatos si destept!
Am dat o comanda chiar acusica . Cos plin, balerinii cu matza...ma declar fericita. Acum umplu al doilea cos.
Diana, eu am dat mai multe comenzi la Promod. E nasol ca platesti 22,50 euro transportul la prima comanda, apoi daca comanzi din 2 in 2 saptamani (ceea ce e destul de greu) ai transport gratuit. La solduri au preturi bune. Si acum au preturi bune, fata de magazinele romanesti... unde sunt duble sau triple...
anka.san spune:
hello, hello
interesante dezbateri pe aici pe forum
Dragele mele, eu zic sa nu va suparati prea tare ca a aparut lr.ro.
E pacat, ca boarfe sunt destule si om gasi noi cu ce sa-i inlocuim daca sar calul prea tare si umfla preturile exagerat.... In definitiv ei ar trebui sa se bata pentru banutii nostri, nu? Si daca or sa fie preturile ca in magazine cine o sa mai cumpere.....
E adevarat ca in tara noastra toti incearca sa jecmaneasca cat mai mult clientii si ca sunt preturi enorme fata de strainatate....dar va creste concurenta si o sa fie nevoiti sa le mai scada. Pana atunci exista amazon, bh photo video (pentru electronice) si alte site-uri care au mai aparut pe aici.
Pana una alta inca mai avem acces la .fr si inca mai primim oferte pe e-mail
Eu una tocmai am primit codul 61425 care zice ca livreaza produsele gratuit in 24 de ore "GRATUIT ! Votre colis livré en 24h à BUCHAREST" - a mai primit cineva sau e teapa?
Mi-ar folosi tare mult sa vina repede ca am de cumparat urgent niste cadouri. Ce ziceti e "pe bune"?
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
claujro spune:
Normal ca nu! E valabil doar pt Franta! E doar o reclama, am primit de-a lungul timpului multe dintr-astea cu 24 ore
kokiy spune:
Felicitari nushu pentru micutul David ...sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi ...
Eu deja am intrat in sevraj si am gasit www.doilei.ro/magazine-online/imbracaminte-si-incaltaminte/" target="_blank">asta salvata pe la favorite...cica magazine on-line care livreaza in Romania...la o prima rasfoiala mi s-a parut interesantwww.pimkie.com/cat-robes-jupes-876000.html" target="_blank">Pimkie si www.ebtm.com/" target="_blank">EBTM...momentan nu am gasit nimic interesant pentru copii
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)