Redoutistele fidele laredoute.fr (128)
Raspunsuri - Pagina 5
diotima spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia_daniela "Leder" se zice la piele in germana ... Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Dariuca creste si iar ... creste! Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga. |
Multumesc
Yannis
mirunajr spune:
eu deja am pus ochii pe astia
http://www.3suisses.fr/FrontOfficePortail/catalogue_fra/femme/bonnes-affaires/tout-a-de-15/jean-large-stretch-3-suisses-collection/29066-jean-large-stretch-3-suisses-collection.html
ce parere aveti??
Jasmine spune:
citat din mesajul lui Dari_Scumpi No offence, dar am aruncat si eu un ochi pe 3suisse si mi se pare muuuult mai klumea decar lr-ul... Si ca aspect - calitate a tzoalelor, si ca modele. Plus ca situl e mult mai ok: grafica, design etc. Sa vedem cum isi vor face intrarea pe piata noastra... Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. (F. Kafka) |
deocamdata nu e clar daca vor incepe sa livreze si in RO sau isi vor deschide filiala in RO,la fel ca LR.Ca daca au de gand sa-si deschida aici filiala...n-am facut nici o smecherie,ca vor fi preturi "romanesti".
Jasmine spune:
citat din mesajul lui ANKA-iasi fetelor care ati luat elicopterul ala de jucarie,cum e? echtes leder e piele david |
nu e cine stie ce.E foarte mic si politistului ala ii tot cade basca de pe cap.Atat costa-atat face
diotima spune:
citat din mesajul lui mirunajr eu deja am pus ochii pe astia http://www.3suisses.fr/FrontOfficePortail/catalogue_fra/femme/bonnes-affaires/tout-a-de-15/jean-large-stretch-3-suisses-collection/29066-jean-large-stretch-3-suisses-collection.html ce parere aveti?? Mama de Anca-Simona |
Sunt draguti. Ceva similar am luat de pe LR. Dar am vazut ca si la astia difera preturile si produsele de la site la site (pe unele sunt mai putine prod), adica tot cel .fr e mai ok
Yannis
Brigit spune:
Dupa cum arata site-ul ala de la 3suisse as zice ca deschid filiala in RO.
Daca doar livrau credeti ca se mai chinuiau ei sa traduca in romaneste ?
Miruna- pantalonii sunt super. si am mai vazut o grama de chestii, daca aveam cont umpleam cosu
April
Emma are nevoie de ajutor !
miki68 spune:
Ba eu as zice ca e clar din moment ce apare pe .com link Roumania si daca dai click se duce pe 3suisses.com.ro. Nu vor livra in Ro, ci vor deschide biznis in Ro. Dar eu sper sa fie unul mai putin "pus pe capatuiala". Speranta moara ultima, nu?
EDIT: uite www.3suisses.com.ro/" target="_blank">aici
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Giova spune:
tare faine haine sunt pe 3 suisses. am intrat la mobilier, lenjerii de pat, m-am imbolnavit nu alta. vreau sa comand de pe site-ul ala!!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Ioana13 spune:
Nushu multa sanatate tie si bb-ului!!!
Astea sint lucruri importante, ca zdrente mai gasim noi de unde sa luam.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mirunajr spune:
Si eu am gasit multe chestii pe care le-as vrea de acolo... dar unele parca sint identice cu cele de pe LR. Spre exemplu acel pulover de 5E da care s-a discutat ieri pe site...am vazut si pe 3suisses ,pe mov dar e mai scump