Redoutistele fidele laredoute.fr (128)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dari_Scumpi

Revin cu intrebarea despre astea, daca le-a luat cineva cum sunt: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5199573&SizeCode=00030&Quantity=1&PersText=&ItemId=47&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

si astea, stiu ca nu-s de piele da' la 75 de lei mi se par chair dragutze: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5544327&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=61&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Scuze daca sunt stressy, dar la rubrica de Avis client, nu e niciun review... ma gandeam ca le are cineva de anu' trecut...

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. (F. Kafka)

Cizmele de fetita nu au fost anul trecut. Sunt din colectia 2008-2009 scrie in stanga sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Gata si a doua comanda. Folosit 19372, FDp 0, 15 euro pret intreg.

O pregatesc pe a treia.

si ce ai luat in ele?

Grecia-Lefkada2008

da' ce,crezi ca mai stie?A luat tot ce i s-a parut pe moment ca ii trebuie .

Eu am draci ca astia la birou parca stiu ca pe mine ma framanta problema LR.Am treaba mai multa ca de obicei,de nu apuc sa intru pe site.Barem azi chiar n-am intrat deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Prima comanda am dat-o cu ce imi doream tare... A doua, asa, mai plictistita...las sa fie si asta... Acum, a treia o dau pt cod care da cadou trench, fdp si 16 euro din 24 facturati desi nu mai am nevoiie de nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Jas, kill the boss

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

si/a luat cineva cizmele astea scurte?
http://www.laredoute.fr/vente-boots-a-sangles.aspx?productid=324141429&documentid=346108&single=false&categoryid=32411661

intrebarea ar fi cum se potriveste marimea.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:

Prima comanda am dat-o cu ce imi doream tare... A doua, asa, mai plictistita...las sa fie si asta... Acum, a treia o dau pt cod care da cadou trench, fdp si 16 euro din 24 facturati desi nu mai am nevoiie de nimic

Clau, da' ce coduri ai , mama draga! La mine merg, pentru ca am produse deja reduse, si nu mai reduc altceva dupa....

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Vin si eu cu o intrebare la voi: am o comanda din 6 august care nu a ajuns. Mai e cineva in situatia asta? Sa-mi iau gandul de la produse?
Va multumesc.

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:

tocmai, prima vroiam sa o vad
poate ma inspiram si eu

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Citat:
Cizmele de fetita nu au fost anul trecut. Sunt din colectia 2008-2009 scrie in stanga sus.

my mistake... dar cele de pe Aubaines? sunt mai vechi, nu?

mai sunt tentata de astea, dar...la fel sunt in ceatza, review-uri 0 barat..hmm...or fi ceea ce par??
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-souples.aspx?productid=324108253&documentid=346108&single=false&categoryid=32411661

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Jas, kill the boss

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

ma abtin cu greu,desi nu e vina lui.

Mergi la inceput