Redoutistele fidele laredoute.fr (128)
Raspunsuri - Pagina 20
Ioana13 spune:
Am primit pachte din 11.09
Am avut:
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-imitation-mouton-retourne.aspx?productid=324107113&documentid=346108&single=false&categoryid=23112482 sint fff multumita de ea, am luat neagra, masura 162; eu am 156 si vreo 52 kg. Mi-e buna, ca si cind as fi probat-o in magazin. Daca ar fi aratat rau, as fi fost f dezamagita de comanda asta, pt ca singurul lucru de care mai sint multumita e asta http://www.laredoute.fr/vente-pull-enfant-garcon-a-l-heure-anglaise.aspx?productid=324131793&documentid=207608&single=false&categoryid=22922436 L-am luat de cadou, dar il las lui fiu-meu. E f finut.
Am mai avut un tricou Nike de la vent prive pt sot... nu prea arata ca ar fi nike, nu imi place. A fost 9 euro, nu merita.
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-denim.aspx?productid=324111738&documentid=321408&single=false&categoryid=38139155 astia nu am fost atenta ca sunt panacourt nu pantaloni... sint f strimti sus, la elastic si par cam de la second. Poate spalati mai fac 2 lei, oricum cam atita merita...
http://www.laredoute.fr/vente-tunique-femme.aspx?productid=324130851&documentid=207608&single=false&categoryid=22904778 ceva ce seamana f bine cu asta, dar cu vreo 5 e, nu mai e. Cam de atit arata, e destul de lunga. Eu cum sint mai scurtuta nu prea imi cade bine, am luat-o pt cadou.
Si brosa aia la 1 euro... nu stiu cum o vindeao cu 30 si ceva de e...
Asa ca incep sa ma consolez ca nu mai pot comanda... in afara de hainuta aia, in rest am aruncat cu banii. Sper sa nu vada sotul meu mesaju... ca daca vede ca recunosc e naspa
Aaa si in loc de sac de reporter, le coq sportif, care m-am gindit ca e buna pt sotul meu care are o meserie apropiata de reporter... mi-au trimis o geanta roz, lulu castaniet sau cum s-o scrie, ca nu am chef sa invat numele asta... ce sa fac eu cu ea? din partea mea sa dispara rozu ala de pe lume
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilina gagici, am uitat sa va intreb am intrat din greseala aici http://www.laredoute.ro/ stiti ceva ????? |
Moamaa, iar puneti paie pe foc???
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ancamari spune:
-in primul rand Nushulica FELICITARI pt Davidut!
-in al 2-lea rand anunt ca tocmai am dat o comanda de 200 euro, cod 23108 - geanta aia uratica cadou.
-in al 3-lea rand constat ca o sa-mi lipseasca LR foarte mult, acum caut sa mai umplu un cos cu de toate pt toti, toata familia vrea cate ceva, si eu m-am intepat ca de-aseara pana azi s-au scumpit multe din ce aveam in cos.
-aveti mare dreptate cand ziceti ca la LR pretul tenteaza cel mai mult si ca la pret mai mare nu o sa se mai cumpere la fel de mult; pt mine era comod, eu nu am timp sa ma plimb prin magazine pt ca piticul meu refuza astfel de plimbari, inclusiv pe cele de prin hipermarketuri, piete, etc; asa ca navighez pe net in fiecare seara cu sot cu tot, cautand alte surse de umplut dulapurile; anunt cand gasim ceva ok.
- cred ca francezii zic ca au innebunit astia din Ro de comanda atat de mult! lasa ca-i lamureste madama aia intreprinzatoarea de ne va tine in
- ce faza tare cu cadourile vandute la okazii! nu m-ar fi dus capul in veci ... asa-s eu mai mormoloaca
- ma duc sa curat aubaines-ul de borfite, cred ca m-am ticnit de tot cu deadline-ul asta din noiembrie
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
Dari_Scumpi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANKA-iasi ioana13 cat e de groasa haina aia?ca mi-as lua si eu una... david |
gand la gand! numai ca sunt in dubiu daca mi-o fi buna 162: am 1,63!!! si 52 kilo...ideea era sa nu cumva sa-mi fie scurta la maneci...
Graviduta spune:
A, am uitat sa va zic de comanda primita aseara, am avut cadou geanta Lulu Castagnete. Nu e nimic de capul ei. Incerc sa pun poze diseara.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ella_74 spune:
ioana13,
si io tot geanta de reporter trebuia s-o primesc si tot mizeria aia ciclamen am primit-o
dar in cel de-al doilea colet am avut cadou un rucsacel albastru, numa bun cand va merge Bob la gradi; nici asta nu-l asteptam, ca parca am pus alt cod.
Ancamari,
pe la capsuni nu mai dai; te-am prins; hai ca in curand o rarim cu LR; sper atunci sa ne vizitezi mai des.
si inca ceva: in coletele de aseara am gasit o pereche de pantaloni de fetita , albi , din in, masura 94.
daca lipseste uneia din voi, sa stiti ca la mine au ajuns; precizez ca nu-mi lipseste nimik din colete dar nici n-am de gand sa-i returnez; eforturile altor forumiste in acest sens n-au fost rasplatite in nici un fel.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
ANKA-iasi spune:
pana ne rasp ioana ,eu am pus in cos 168,am numa 1.60 inaltime dar is destul de durdulie...ma gandeam sa nu iau teapa cu 162....ma mai gandesc
david
poate voi arata ca un popa cu 168
ella_74 spune:
doamne ce isterie pe aici toata lumea comanda in draci...
mi-ar placea sa vina cineva in noiembrie si sa spuna :"stop joc! a fost o gluma, LR nu deschide nik in RO!"
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
alinabojuc spune:
Salutare gagici Mai mai sa nu va gasesc. Cautam alt nume de subect. Am primit si eu un colet mititel de vreo doua saptamani. O sa pun mai incolo niste linkuri. tre sa iau din urma o gramada de capitole sa vad ce s-a mai intamplat, ce aventuri ati mai avut.
Am vazut pe pagina asta ceva cu redoute romania. Ce-i aia? cineva are chef de glume? Ma apuc de citeala poate descopar misteru.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina