Redoutistele fidele laredoute.fr (127)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Si eu, si eu!

Clau , ti-am dat un pm!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aloooo..faceti conferinta fara mine?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

Si eu, si eu!

Clau , ti-am dat un pm!

April

scuze vroiam sa spun altceva

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Conferinta s-a incheiat. Mai vorbim maine. Salariatii pleca la culcare. Somn usor everybody!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Da, am citit si eu acum mailul, merci, ella ca ne-ai zis.... Nu seamana cu intalnirea de pe Protv? Parca asa ma simt... Nu inteleg de ce ar vrea sa se intalneasca cu noi...

vreau si eu sa pot citi mesajul!
va rog!

mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Aloooo..faceti conferinta fara mine?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

au facut fetele eu am ratat-o, pana m-am desteptat....s-a terminat

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

si eu am ratat conferinta, dar data viitoare stim cum sa ne intalnim, Clau te delegam sa dai "start" la conferinta

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

vreau si eu sa particip la conferinta urmatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

aoleu, ce vesti proasteeee

si am mai ratat si conferinta

plus ca mi-a stat inima in loc cu titlul capitolului! Mai, fetelor, la mine e clar si diagnosticat demult: daca nu mai pot comanda de pe .fr eu clar intru in sevraj!! Cu tot ebay-ul si promod-ul...

am "sapat" si eu pe net. Mi-e imi miroase a afacerea RTC (Diverta - divizia fashion) - detalii despre firma www.rtc.ro/index.php?idpag=276&sta=0" target="_blank">aici. Am vazut asociat, in cateva articole, numele patronului cu brandul LR. O fi doar o intamplare...?! Vom vedea, sper ...cat mai tarziu, acum sa apucam sa mai comandam ceva.

PS. Hai mai Clau, chiar pe post de Sabine te vezi? Pai tu esti simpatica foc, ce sa cauti pe postul ala, mai bine ramai pe baricadele cheltuitoarelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, dati-mi si mie id-ul si parola de la contul comun pe PM , pleaseeeeeeeeee!
Oricum mooor de nervi avand in vedere situatia data...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput