Redoutistele fidele laredoute.fr (127)
Raspunsuri - Pagina 5
cristinacsa spune:
vreau si eu contul e mail.
Cine mi-l trimite?
Sunt tare curioasa sa vedem ce minuni debiteaza...
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Hop si eu! Am musafir o prietena din It si stam la taclale, dar printre doua vorbe mai arunc un oki si aici. Deci am fost contactate... Hmm... Clau, Jas, ia vedeti ce vrea doamna respectiva Si da, subscriu, vreau si eu sa vad catalogul lor, asa ca sa ni-l trimita in mailul comun. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
ce v-am spus fetelor
Cristina este ocupata
Grecia-Lefkada2008
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui croco21 Am intrat si eu pe contul comun si am ctit mailul de la LR ro. Vad ca au raspuns prompt, sper sa fie la fel de prompti si cu livrarile, oricum nu cred ca vor avea vanzarile la care se asteapta ei. Desi am doua comenzi neprimite (din 8 si 20 august) ieri am mai dat o comanda de niste cizme si cred ca mai dau cel putin una. PS: , mi s-a parut ca te vad azi pe la Apaca, tu erai? Ma rog, nu stiu exact daca era chiar Apaca dar prin apropiere. Daca tu erai, felicitari, ai o silueta de invidiat. Andrei Vacanta 2008 |
io eram bre, ca tocmai ne-am mutat cu sediul in cladirea de la Apaca; englezii care au cumparat Apaca fac din toate cadirile de acolo birouri;
voi fi fix peste drum de cel mai mare mall din Europa :) macar daca raman fara LR
multumesc pentru compliment.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
miki68 spune:
anne, treci pe messanger yahoo
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Giova spune:
as intra si eu pe mess. in conferinta, dar musai sa-mi culc piticul.
oricum mai citesc aici, ma tineti voi la curent.
spor la pus tara la cale gagici.
Nushu noapte buna.
la .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)