Shoppaholicele Redouto-masochiste (126)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Eu nu m-am inscris pe LR.ro si nici nu o sa ma inscriu. Nu le-am trimis mail pentru ca m-am gandit, ca totusi este o gluma atata timp cand nu apare pe LR(ca le dau idei sa deschida filiala)

Dar totusi ma gandeam sa ii bombardam cu intrebari pe ceilalti daca livreaza in Ro (m-am uitat aseara pe Vertbandet, pe Kiabi si pe Cdiscount)

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Pai daca francezii nu stiu nimic despre LR Romania, e bine c-au fost informati despre un eventual sit-clona, ca sa poata trece la actiuni legale impotriva proprietarilor, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

fetelor, de LR.ro stiu de la o colega a carei nepoata lucreaza aici in ro, ptr versiunea romaneasca a site-uluk, si se vor primi si comenzi din ro.
mi-a adus si un catalog si un formular de comanda in ro, inca nu am apucat sa ma uit pe ele...

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Ma gandesc ca totusi e ciudat ca au putut inregistra domeniul lr.ro, atata timp cat nu au acordul lr.fr, pentru ca, evident nu-l au (din raspunsul lor deduc). LR e marca inregistrata si nu poate fi folosita oricum, de oricine

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Miki,

pai domeniul e inregistrat de mult:

Domain Name: laredoute.ro REGISTERED
Registrar: CSC Corporate Domains
Registration Date: 2005-03-01

E inregistrat printr-un intermediar , acesti CSC Corporate domains de asta se ocupa, de protejarea marcilor, ca urmare au inregistrat domeniul .ro probabil cum au facut si cu alte domenii laredoute din alte tari, fara ca asta sa tina de politica de expansiune LR. Vorba ceea-sa fie! pentru ca multe branduri s-au trezit ca domeniile din unele tari au fost inregistrate de niste neica nimeni si a fost nevoie apoi sa le rascumpere pe bani buni.

Deci oricum e ciudat ca au putut sa "urce" unii scriptul cu pricina pe pagina aceea.

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Asta am zis si eu ieri ca e inregistrat de mult (am dat si eu un "whois"), dar ma intriga faptul ca e activ cu scripturi LR (inclusiv sigla etc.) evident, fara acordul LR.fr. Si da, probabil cineva de la LR se va sesiza (prin grija unora, altora)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

fetelor, de LR.ro stiu de la o colega a carei nepoata lucreaza aici in ro, ptr versiunea romaneasca a site-uluk, si se vor primi si comenzi din ro.
mi-a adus si un catalog si un formular de comanda in ro, inca nu am apucat sa ma uit pe ele...

b

Pitzinuca, pai atunci ai tema pentru acasa, sa te uiti pe ele, sa vezi ce preturi au si cine sunt -adicatelea daca au vreo adresa, eventual sa scanezi formularul de comanda sa ne elucidam si noi odata. Vorba ceea- tradare sa fie-dar s-o stim si noi!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

b

si de cand sti de acest lucru? De cand ai acest catalog?

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Stiu,dar n-are rost sa-i pisam pe tema asta,sa nu creada ca exista "cererea publicului".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

de azi dimineata, de cand v-am scris.

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

si eu-s cu sufletul si ochiul pe-aici. Vorba Feliciei, cea mai mare pierdere sunt hainutele pentru copii.
Gravidutza, multumesc! Vrabiutza ta e scumpa foc!

Mergi la inceput