Shoppaholicele Redouto-masochiste (126)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Buna!

Fetele care ati dat ieri comanda, va apare deja "in curs de pregatire"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:
citat din mesajul lui ralucadiana

[quote]citat din mesajul lui miki68

Eu zic sa incepem sa scriem "masiv" celor de la Vertbaudet, 3suisses, kiabi si sa-i pisam sa vanda si catre Ro

miki buna idee. o punem in aplicare?

ma inscriu si eu
cdiscount.fr putem sa-i trecem si pe ei pe lista

Grecia-Lefkada2008

Fetelor, pan sa le scriem astora eu le-am scris celor de la LR. Mai precis am facut repejor un cont pe numele maica-mii, sa nu-mi stirc frumusete de cont cu discutii cu Client Service-ul lor si am intrebat frumos daca imi pot spune cand isi deschid filiala in Romania.

Culmea ca mi-au si raspuns, ca doar ii stim ce "vorbareti" sunt.

A l'heure d'aujourd'hui, nous n'avons pas connaissance d'un ouverture imminente en Roumanie.

Merci de votre confiance.

Cordialement.
InterChristophe,
Relation Client du site www.laredoute.fr

acu... daca nenea asta nu stie, apoi poate ca nu e pe bune faza cu lr.ro.

sa speram!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

April
Doamne ajuta!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Injurati-ma daca vreti,dar eu v-as ruga sa nu le mai tot scrieti pe tema "deschideti si in ROmania?Da?Cand deschideti si in Romania?"

Asa apare ideea,apoi pluteste in aer,apoi ajunge la urechile celor cu putere de decizie,apoi e doar o chestiune de timp pana ne trezim ca ne-am lins pe bot.

Am vrut sa va spun de aseara,pe urma m-am gandit ca o sa va suparati pe mine si m-am abtinut.Dar vad ca de azi dimineata au aparut deja cateva persoane care le-au scris pe tema asta in mod expres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Ii dau dreptate lui Jasmine...si eu am vrut sa spun de ieri, dar la fel ca sa nu supar pe nimeni..m-am abtinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Jasmine, sa stii ca m-am gandit si eu la asta, insa daca vor lua decizia de a deschide aici cred ca aceasta va fi mai degraba bazata pe faptul ca au "piata" de desfacere asigurata - lucru care poate fi vazut din rapoartele de vanzari pe tara, si nu neaparat "la cererea publicului".

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

daca habar nu au.........inseamna ca nu imi pierd speranta. eu am scris la vertbaudet cu vreo 5 luni in urma si mi-au spus ca nu livreaza la noi si nici nu au de gand sa deschida ceva filiale pe-aici.poate vreun "intreprinzator" s-a gandit sa faca el varianta redoute romaneasca,imitatie dar cu preturi romanesti,ca prea multi fac ei comenzi in Franta si apoi livreaza in toata tara,de parca ar fi nevoie de intermediari...deci sper ca e o tentativa de a testa cati se inscriu pana in nov,sa vada de se merita bisnitareala in continuare......

david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Ma gandesc ca totusi e ciudat ca au putut inregistra domeniul lr.ro, atata timp cat nu au acordul lr.fr, pentru ca, evident nu-l au (din raspunsul lor deduc). LR e marca inregistrata si nu poate fi folosita oricum, de oricine

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput