Berea

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zairra spune:

Eu nu ii gasesc nici o scuza unui parinte care ii da alcool copilului. Nu conteaza varsta sau cantitatea. Asa ceva e in mod clar nesanatos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

din nefericire, eu am in grupul de prieteni o asa o situatie. Copilului i s-a dat sa guste in jur de 2 ani bere, si acum, la 4, cere bere cot la cot cu parintii. Eu refuz sa ii servesc cand vin la mine cu altceva in afara de suc, iar cand merg la ei refuz sa beau. ei stiu parerea mea neclintita, le-am spus ca ii consider iresponsabili pentru ca perpetueaza un obicei nociv. Lor li se pare firesc sa dea sa guste copiilor, asa au facut si cu mancarea si copii nu merg ci se "rostogolesc", daca ma intelegeti :(
si nu sunt niste ne-educati

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Maru, asta e caz de raportat la Protectia Copilului . Poate nu o sa le ia copilul, dar sigur vor avea o discutie cu ei, poate ii vor face sa inteleaga efectele pe termen scurt si lung al tratamentului pe care il aplica ei copiilor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pity77 spune:

O bere merge, la un meci, la o terasa... Dar nu la copii, asta e clar. Nu va fie teama, va avea tot timpul din viata sa bea bere, nu e cazul sa ne hranim mandria de a avea un baiat "de gashca" de la varsta mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

carmen, eu nu o pot face. NU pot, stiu ca e ipocrit, dar nu pot. Vorbesc cu ei, le-am spus ca poate ar fi mai bine sa ii vada cineva cu mai mult sange rece si sa "le faca un bine"

Citat:
citat din mesajul lui carmen77

Maru, asta e caz de raportat la Protectia Copilului . Poate nu o sa le ia copilul, dar sigur vor avea o discutie cu ei, poate ii vor face sa inteleaga efectele pe termen scurt si lung al tratamentului pe care il aplica ei copiilor .

Strumfii mei

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Eu nu inteleg de ce trebuie sa bea parintii alcool...cu atat mai mult si in prezenta copiilor..mici sau mari..

Pentru ca sunt si ei oameni...
Pacat ca s-a deviat asa de mult la un topic simplu, in care se cerea pur si simplu un sfat...chiar am mai auzit cazuri de copii mici care fac o manie pt bere, dar e o chestie trecatoare. Si nu cred ca se intimpla nicio tragedie daca ii dai copilului sa guste si nu cred ca devine alcoolic pt ca a gustat un pic de bere in copilarie. Poate alte traume din copilarie sa-l impinga pe drumul asta (cum ar fi parintii foarte stricti, care se mindresc ca sunt perfecti), dar nu faptul ca, intr-un anume context, la o petrecere, a gustat un pic...Sa fim seriosi, nu se darima cerul din asta, nici nu mor neuronii.. Topicul cerea clar un sfat - cum sa fac sa nu devina o obisnuinta...
Mi se pare cam aiurea sa incerci sa-i interzici sa guste alcool pina la 18 ani. Eu ma gindesc ca e mult mai util sa-l inveti in primul rind ideea de moderatie. Eu nu ma feresc sa beau in fata copiilor, pentru ca nu intrec niciodata masura. Si asta sper sa invete si copiii mei - sa fie niste adulti responsabili. Si mai vreau ca, pina la 18 ani, sa invete ca a bea un pahar pt relaxare e ok, a bea doua - devine riscant. Toate cele de aici ne dorim sa fim mame perfecte, dar asta inseamna sa fim realiste - copiii nu vor trai toata viata sub aripa noastra...Cu siguranta, nu pledez pt a-i da copilului sa bea cot la cot cu adultii sau a-i da zilnic...dar, daca gusta (subliniez, gusta!) dintr-o bautura la o ocazie speciala nu cred ca e nicio nenorocire...
Asa ca nu e cazul sa puneti la zid pe cineva pt ca a dat copilului sa guste un pic de bere.

Bfly, sa-ti traiasca puiul! Singurul sfat care imi trece prin minte vad ca l-ai primit deja - incearca sa eviti sa va vada cu berea in fata si o sa uite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jackie

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Eu nu inteleg de ce trebuie sa bea parintii alcool...cu atat mai mult si in prezenta copiilor..mici sau mari..

Pentru ca sunt si ei oameni...
Pacat ca s-a deviat asa de mult la un topic simplu, in care se cerea pur si simplu un sfat...chiar am mai auzit cazuri de copii mici care fac o manie pt bere, dar e o chestie trecatoare. Si nu cred ca se intimpla nicio tragedie daca ii dai copilului sa guste si nu cred ca devine alcoolic pt ca a gustat un pic de bere in copilarie. Poate alte traume din copilarie sa-l impinga pe drumul asta (cum ar fi parintii foarte stricti, care se mindresc ca sunt perfecti), dar nu faptul ca, intr-un anume context, la o petrecere, a gustat un pic...Sa fim seriosi, nu se darima cerul din asta, nici nu mor neuronii.. Topicul cerea clar un sfat - cum sa fac sa nu devina o obisnuinta...
Mi se pare cam aiurea sa incerci sa-i interzici sa guste alcool pina la 18 ani. Eu ma gindesc ca e mult mai util sa-l inveti in primul rind ideea de moderatie. Eu nu ma feresc sa beau in fata copiilor, pentru ca nu intrec niciodata masura. Si asta sper sa invete si copiii mei - sa fie niste adulti responsabili. Si mai vreau ca, pina la 18 ani, sa invete ca a bea un pahar pt relaxare e ok, a bea doua - devine riscant. Toate cele de aici ne dorim sa fim mame perfecte, dar asta inseamna sa fim realiste - copiii nu vor trai toata viata sub aripa noastra...Cu siguranta, nu pledez pt a-i da copilului sa bea cot la cot cu adultii sau a-i da zilnic...dar, daca gusta (subliniez, gusta!) dintr-o bautura la o ocazie speciala nu cred ca e nicio nenorocire...
Asa ca nu e cazul sa puneti la zid pe cineva pt ca a dat copilului sa guste un pic de bere.

Bfly, sa-ti traiasca puiul! Singurul sfat care imi trece prin minte vad ca l-ai primit deja - incearca sa eviti sa va vada cu berea in fata si o sa uite...

Jackie - 2xmami

Jackie, la o tigarusa cu moderatie de la ce varsta stati impreuna?
A, ba nu! La un joint ma refeream. Cica e mult mai putin daunator decat o tigara ultra light. Plus ca relaxarea e mai adevarata si mai cool asa.
La 4 ani un fum dintr-un joint, la 10 ani un sfert de joint si cadou de majorat, 2 intregi (una inainte de party, ca sa prinda curaj si una dupa, ca sa se relaxeze ca nu a iesit asa cum isi dorea la toate blues-urile )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Jackie, vorbim de un copil de 2 ani aici! 2 ani!

Deni', pai asta intrebam si eu cu cateva pagini in urma:
-ce te faci daca maine iti cere un joint la testat? sau o bila de heroina?

Ii dai, cu moderatie?......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

pai da noe, cu moderatie... sa nu fie stresat saracul

24+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Noe, moderatia si masura sunt secretul in toate. Daca nu, risti sa fii ciudatul gastii. A, da, si al familiei. Mai ales al familiei!! . In gasca, or mai fi si copii din astia de-ai nostri, lipsiti de moderatie .

Citat:
Si mai vreau ca, pina la 18 ani, sa invete ca a bea un pahar pt relaxare e ok,

Asta e mai grava ca afirmatia aia a lui X. ca ii pasa mai mult de caini decat de copii...Uf!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput