Berea

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Si eu sint de acord cu nici o picatura de alcool la copii. Si chiar ma intreb daca gluma cu "un pahar de bere" era chiar gluma.

Dar Ripley, mi se pare trist sa tratezi pe forum o femeie care nu o cunosti cu epitete de genul "timpita", "nesimtita", "horror".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Tampit pt ca risca cel mai de pret om din viata sa si sanatatea acestuia.

Nesimtit pt. ca vine si, stiind clar ca a gresit, braveaza si jigneste continuu persoanele care l-au contrazis.

Nu am scris pt ca as dori vreun avertismnet, ci pentru ca mi-e greu sa cred ca un astfel de caz exista si se posteaza pe un forum despre copii in 2008, iar autoarea in loc sa se faca mica si sa-i fie rusine si sa incerce sa repare, e deranjata de tontul si parerile celorlalti in loc sa vada imensa barna din ochii sai.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Ripley, pentru cuvintele adresate lui Bfly primesti avertisment.

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

Strict parerea mea, am citit socata tot topicul:

Bfly, cred ca esti absolut inconstienta. Asta in cel mai bun caz.

Fiul meu e disperat dupa bere. A gustat o data si de-atunci nu mai scapam de el. De cate ori vede bere, vrea si el. Ma intreb daca nu cumva ii face rau la stomacel, mai ales pentru ca el are numai 2 ani.
Ma puteti ajuta cu vreun sfat?

Io zic ca daca ai fost atat de tampita incat sa-i dai sa guste la varsta lui, da-i sa si-o traga in freza, cate 5 beri pe seara sa fie si el in rand cu lumea.

Nu am crezut ca ma poate scoate vreo persoana mai tare din sarite decat dianaintruder alias noideea, dar macar ea avea pitici mici pe langa autoarea subiectului.

Nu numai ca as fi inchis subiectul, dar si contul autoarei.... Adicatelea sa nu-i fie rau de la stomac bietului pui, ca vba aia, creierul merge inainte. Pe carari aleatorii.

Bfly, esti horror, si mai esti si nesimtita pt ca vii sa ironizezi si sa faci pe marea desteapta. Ia du-te si bea tu bere zilnic dar du si copilul undeva departe de voi. Mare e gradina insa tu sari gardul la inaintare.

Si la noi in casa se bea bere, beau si eu, bea si sotul, avem des musafiri, avem un bar plin de diverse tarii si vinuri, dar cum dracu sa concep ca uneia dintre fetele mele i se va da sa guste din ele?

Multe mamici de pe forum le dau copiilor la 2 ani lapte praf, inca, si se intreaba cand sa treaca pe lapte normal. Iar tu poti face o eleganta trecere de la 1 pahar de pere la unul de bere asezonat cu putin rom, cu vreo 2 marlborooooo ca merg bine toate impreuna.

Ori e un topic "fals" ori.... nu am citit sau vazut eu destule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

Tampit pt ca risca cel mai de pret om din viata sa si sanatatea acestuia.

Nesimtit pt. ca vine si, stiind clar ca a gresit, braveaza si jigneste continuu persoanele care l-au contrazis.

Nu am scris pt ca as dori vreun avertismnet, ci pentru ca mi-e greu sa cred ca un astfel de caz exista si se posteaza pe un forum despre copii in 2008, iar autoarea in loc sa se faca mica si sa-i fie rusine si sa incerce sa repare, e deranjata de tontul si parerile celorlalti in loc sa vada imensa barna din ochii sai.

In cazul asta, foarte urat din partea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sheannamp, mersi de avertisment, este clar atac la persoana, stiu.

Toate apelativele de mai sus se pot gasi usor in DEX.

Revolta mea este fireasca, consider ca mama, si puteam face ambalajul mai frumos mirositor insa nu pot sa fac artificii de limbaj cand citesc un astfel de topic.

Scuze celor deranjate de atacul meu, mi-l asum ca atare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu as vrea sa stiu (nu am citit decat pe diagonala) cum a ajuns copilul ala de 2 ani sa "guste" bere...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Sheannampin loc sa dai avertismente mai bine ai inchide acest subiect care nu isi are locul pe acst forum nici macar la containerul verde.

Bfly,cere-ti mai bine scuze fetelor si baga-ti capul in nisip(de rusine evident).Dumnezeu sa-ti ajute sa-ti cresti copilul!deocamdata vad ca esti pe un drum gresit!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Eu as vrea sa stiu (nu am citit decat pe diagonala) cum a ajuns copilul ala de 2 ani sa "guste" bere...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Cum? Pai a poftit mititelul de el si prin bunavointa parintilor a ajuns sa-si satisfaca curiozitatea....de 2 anisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

Citat:
citat din mesajul lui soanso

Sheannampin loc sa dai avertismente mai bine ai inchide acest subiect care nu isi are locul pe acst forum nici macar la containerul verde.

Bfly,cere-ti mai bine scuze fetelor si baga-ti capul in nisip(de rusine evident).Dumnezeu sa-ti ajute sa-ti cresti copilul!deocamdata vad ca esti pe un drum gresit!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

ce face ti voi aici o sa aiba rezultatul opus eu vad clar ca femeia a inteles .....
un elev nu e stimulat sa invetze cu placere de o "nota mica "se obtine exact contrariu psihologic elevul uraste materia si l uraste pe profesor
oameni buni terminati cu injuriile si pusul pe rug nu s eu extraordinar de cuvioasa dar "sa arunce cu pietre cine nu a pacatuit"

e ciudat sa vezi asemenea exemple da totul e posibil pe lumea asta nu exista comparatii intre lucrurile nocive clar ca daca se numesc asa fac rau fiecare in parte
sa mor ca nici mie nu mi s a parut gluma partea aia cu paharul da faptul e consumat eu zic sa ne limitam daca suntem civilizati si "culti in cap" sa nu jignim mai ales ca femeia a recunoscut ca nu stia ca nu e informata deh se mai intampla nu suntem perfecti

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bfly
... de regula, ii dau sa bea cam un pahar. Cand mergem undeva in oras ii cumparam si lui o bere, dar nu poate s-o bea pe toata, asa ca o termina taica-sau!.

asta e de-a dreptul strigator la cer.
de regula primeste copilul doar un pahar. in rest - daca ar putea ar fi lasat sa termine acea bere cumparata special pentru el???
Dumnezeule mare!!!

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput