Berea
Raspunsuri - Pagina 3
Sheannamp spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bfly Mai "perfectelor", viespi ce sunteti, lasati-o pe mirela.d in pace ca nu v-a facut nimic! Cu mine aveti ce aveti, mama denaturata ce sunt si laudaroasa pe deasupra! Credeti ca e bine sa lasi copilul sa umble cu manutele in pamant sau sa mangaie animalele apoi sa bage manuta in gurita? Noe meriti un premiu cat casa pentru discursul tau extraordinar despre cum ar trebui sa fie unele mamici si cum sunt de fapt! Ai facut niste afirmatii total nefondate si ai judecat cu mult tupeu niste persoane despre care nu stii mai nimic, generalizand aiurea si fara argumentare solida. Tine-o tot asa! E drumul catre popularitate. Cat despre subiectul pe care l-am deschis, ideea era sa aflu cum pot rezolva situatia avand in vedere ca sunt perfect constienta de efectul nociv al alcoolului in general (si asta e o chestie de bun simt, nu tine de cate facultati am sau de IQ). Nu vreau sa-mi omor copilul nici din ignoranta, nici cu buna stiinta! Cand am zis ca am trecut prin doua facultati n-am vrut decat sa punctez ca nu m-au afectat nici cat negru sub unghie cele cateva picaturi de visinata pe care le gustam din paharul tatalui meu. Sa nu credeti ca am vrut in felul asta sa va arat cat de desteapta sunt eu. Pentru mine n-are nici o importanta ce credeti despre mine, ci ma interesa doar ce pot face in situatia data. Poze cu bebe shtrumf "Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma." Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone" |
Acesta este mesajul pentru ca s-a dat avertisment.
Iar cel care l-a dat este cat se poate de obiectiv
anisiap spune:
dap
ideea era sa nu se nasca" la naiba " o alta controversa
moderatorul in calitate de -mamica si medic si a zis parerea
- moderator a actionat (tonul agresiv al mesajului adica te si vedeam cu o mana in sold si un plici in cealalta
)
nu inteleg ce afecteaza asa de mult un triunghi portocaliu sau oricare alta culoare eu am avut toate culorile ![]()
e un subiect care si a atins scopul binele copilului mamica a constientizat eroarea (soarta si inspiratia divina a facut sa scrie aici
)asta face diferenta dintre o femeie culta si opusul ei reactiile au fost firesti omenesti fiecare" viespe" a avut dreptate in felul ei dar si greseala recunoscuta e pe juma iertata
nu sunt de acord sa ti pui ochelari e cal si sa afirmi e copilul meu si fac ce vreau cu el o mama desteapta nu face asta pt binele copilului o mama desteapta se informeaza citeste tratate de medicina reviste de puericultura ca slava domnului e plin de ele se consulta cu pediatru nu pleaca urechea la toate babele si cand nimic nu mai functioneaza se bazeaza si pe instinct o femeie desteapta face diferenta inre un sfat bun si unul neinspirat
eu zic ca subiectul asta sa se incheie aici fara a mai trezi si alte controverse si orgolii ranite care nu ajuta la nimic
BFLY iti doresc sa ti cresti comoara cu intelepciune si sa fie sanatos si voinik si destept 
http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132
Bfly spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheannamp
Acesta este mesajul pentru ca s-a dat avertisment. Iar cel care l-a dat este cat se poate de obiectiv |
Nu cred ca este important ca eu sa fiu obiectiva, atata timp cat nu indeplinesc functia de moderator. Acest forum este destinat exprimarii opiniilor si acestea prin natura lor sunt subiective. Prin urmare, si eu mi-am exprimat opinia care automat este subiectiva.
Dincolo de asta, eu chiar nu inteleg cu ce am gresit! Explica-mi, te rog! Daca tot sunt la "tribunal" acuzata, da-mi sansa de a intelege cu ce am gresit si de a ma apara sau de a-mi recunoaste vina, in cazul in care am gresit undeva!
Cred ca asa ar fi corect fata de oricine, inainte de a da sentinta, nu?
Mirela.d

Multumesc pentru sustinere!
Bfly spune:
| citat din mesajul lui anisiap dap ideea era sa nu se nasca" la naiba " o alta controversa moderatorul in calitate de -mamica si medic si a zis parerea - moderator a actionat (tonul agresiv al mesajului adica te si vedeam cu o mana in sold si un plici in cealalta nu inteleg ce afecteaza asa de mult un triunghi portocaliu sau oricare alta culoare eu am avut toate culorile e un subiect care si a atins scopul binele copilului mamica a constientizat eroarea (soarta si inspiratia divina a facut sa scrie aici nu sunt de acord sa ti pui ochelari e cal si sa afirmi e copilul meu si fac ce vreau cu el o mama desteapta nu face asta pt binele copilului o mama desteapta se informeaza citeste tratate de medicina reviste de puericultura ca slava domnului e plin de ele se consulta cu pediatru nu pleaca urechea la toate babele si cand nimic nu mai functioneaza se bazeaza si pe instinct o femeie desteapta face diferenta inre un sfat bun si unul neinspirat eu zic ca subiectul asta sa se incheie aici fara a mai trezi si alte controverse si orgolii ranite care nu ajuta la nimic BFLY iti doresc sa ti cresti comoara cu intelepciune si sa fie sanatos si voinik si destept ![]() http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132 |
Ca bine zici! Hai sa punem punct, pentru ca nici eu nu mai vad rostul discutiei, doar daca exista dorinta de desfasurare a unui "proces", desi nu vad sensul pana la urma. Ehhhh, m-am ales cu un triunghi, dar pot trai linistita mai departe. Nu-i bai!
Multumesc anisiap pentru urari, asemenea si tie!

Giana spune:
De-a dreptul oribil,d-na MODERATOR!!!![]()
Vreau sa vad...am sa fiu sanctionata si eu ca nu-ti impartasesc ideile?! Groaznic ce se intampla pe forum..DEZGUSTATOR![]()
![]()
![]()
Morgano spune:
Strict parerea mea, am citit socata tot topicul:
Bfly, cred ca esti absolut inconstienta. Asta in cel mai bun caz.
Fiul meu e disperat dupa bere. A gustat o data si de-atunci nu mai scapam de el. De cate ori vede bere, vrea si el. Ma intreb daca nu cumva ii face rau la stomacel, mai ales pentru ca el are numai 2 ani.
Ma puteti ajuta cu vreun sfat?
Io zic ca daca ai fost atat de tampita incat sa-i dai sa guste la varsta lui, da-i sa si-o traga in freza, cate 5 beri pe seara sa fie si el in rand cu lumea.
Nu am crezut ca ma poate scoate vreo persoana mai tare din sarite decat dianaintruder alias noideea, dar macar ea avea pitici mici pe langa autoarea subiectului.
Nu numai ca as fi inchis subiectul, dar si contul autoarei.... Adicatelea sa nu-i fie rau de la stomac bietului pui, ca vba aia, creierul merge inainte. Pe carari aleatorii.
Bfly, esti horror, si mai esti si nesimtita pt ca vii sa ironizezi si sa faci pe marea desteapta. Ia du-te si bea tu bere zilnic dar du si copilul undeva departe de voi. Mare e gradina insa tu sari gardul la inaintare.
Si la noi in casa se bea bere, beau si eu, bea si sotul, avem des musafiri, avem un bar plin de diverse tarii si vinuri, dar cum dracu sa concep ca uneia dintre fetele mele i se va da sa guste din ele?
Multe mamici de pe forum le dau copiilor la 2 ani lapte praf, inca, si se intreaba cand sa treaca pe lapte normal. Iar tu poti face o eleganta trecere de la 1 pahar de pere la unul de bere asezonat cu putin rom, cu vreo 2 marlborooooo ca merg bine toate impreuna.Ori e un topic "fals" ori.... nu am citit sau vazut eu destule.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
abramburika spune:
| citat din mesajul lui Ripley Ori e un topic "fals" ori.... nu am citit sau vazut eu destule. |
Ori cu siguranta merita si aceasta postare un avertisment pt. limbaj si agresivitate. Parerea mea!!!
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
mirela.d spune:
Sheannamp, cred ca abia acum poti pune in aplicare avertismentul. Dupa parerea mea, astfel de persoane nu ar trebui lasate sa scrie pe forumuri referitoare la copii. Daca ar fi dupa mine, i-as sterge (poate nu contul, desi...) dar mesajul, cu siguranta.
Morgano spune:
Mirela, la mine te referi cumva??? Mersi 
La fel stelute stralucitoare pt Abramburika ... desigur ca merit un avertisment conform regulamentului, insa aceea a fost cea mai cuminte fraza a mea ![]()
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
mirela.d spune:
Da, la tine.
Spune-mi ca ai glumit si ai vrut doar sa provoci sa ti se acorde avertisment!
Poate ai vrut doar sa arati pentru ce trebuie dat avertisment si nu m-am prins eu. Cel putin asa sper. As vrea sa cred ca nu ai face pe cineva nesimtit si tampit doar pentru ca nu esti de acord cu ce scrie.