Nou stil de viata (227)
Raspunsuri - Pagina 18
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Din pacate nu am putut intra duminica si nici ieri. Duminica am avut o zi de "vizite" combinate cu treburi gospodaresti (zugraveli). Ieri am fost la o aniversare si ne-am intors pe la ora 24.00, inghetati rau, asa ca nu stiam cum sa gasim patul si plapuma.
In primul rand La Multi Ani! Doroty, sanatate si fericire pentru ziua ta!
Mai fetelor cum puteti sa mancati asa ceva? M-ati omorat. Are dreptate Delia, mai postati astfel de poze ca asa o sa slabim mai mult.
Tzuni sa-ti fie de bine "viermisorii prajiti"! tie si colegilor de la Pro
Zuzilici sanatate multa Isabellei si tie. Sa va insanatositi grabnic.
Delia drum bun si petrecere frumoasa la tara si la Cluj.
Carmen cum este la scoala? Si cum te descurci cu Teo si Iustin?
Raportul de azi: 65.5 kg Din pacate slabesc foarte greu, dar bine ca slabesc.
meniul de azi:
- 2 mere, 5 prune
- 250 g branza de vaci slaba cu o jumatate de painica de tarate
- fructe: struguri si prune
Va doresc o seara frumoasa si calduroasa, ca la noi este frig, si cred ca nu se mai incalzeste, asa cum au anuntat.
Pup toate fetele
Gabrielama spune:
Doamne frumoase,
imi cer iertare, dar am o perioada foarte aglomerata si nu apuc sa intru, sa citesc tot si sa scriu. Iertare.
Raport - stagnare
Anda, succes cu maseluta. Sotul meu este medic chirurg cu specialitatea chirurgie generala; cam in toate tarile este o casta inchisa si nu se accepta medici straini, indiferent de recomandari, supra examene, rezultate, etc.
Criss, sanatate multa!
Doroty, sunt un porc.. iertare si La Multi Ani cu intarziere.
si o imbratisare tuturor doamnelor. celor care au slabit.
Ma duc sa mai lucrez putin...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Tzuni spune:
louisea, multumesc pt aprecieri!
Delidana, cand pleci?
Mephala, cam saraca la vorba zilele astea! Te-a prins munca?
Gabrielama, spor la trebi! Si io muncesc la noapte!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Delidana spune:
Tzuni, plec simbata dimineata.
Crys, multa sanatate!
Violeta, mersi.
Noapte buna.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Anda normal ca o se te pupe si pe tine. (am uitat ca si tu stai in Cluj) Ar fi si pacat s-ajunga Delia in Cluj si sa nu va intalnit macar o juma de ora acolo.
Anky toata muzica pe care ai postat-o pana acum mi-a placut. E faina , rau si se pare c-avem aceleasi gusturi dar daca ar fi sa postam ceva si pentru Delia atunci baga un Depeche Mode, please.
Meniul meu de azi:
P - salata verde cu rosie, castravete, ardei, almonds si-o lingura de omleta cu rosii.
G - celalalta 1/2 de senvis de azi dimineatza (paine cu unt de arahide si gem de capsiuni) + apa si ceai cu lamaie si miere.
Yubi multumesc frumos!. Am gasit ceva dar numai pe site-urile din state. Daca nu gasesc prin nici o farmacie de-aici am sa-mi comand din state pana la urma.
O seara placuta tuturor.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
roxana1974 spune:
buna seara dragelor...tocmai ce ne-am intors acasa, am fost sa sarbatorim ziua mea cu intarziere, cu prieteni buni, la restaurant...noroc ca era ziua de carbs..am mancat orez cu hribi, sper sa nu fie un efect dezastruos, desi ma simt ca o bila, nu am mancat altceva si am baut doar un fresh de portocale cu grefruit...azi nu am fost la sala, doar la masaj, inainte de resto...
Caro, nici eu nu ma simt fulg, dar mi-am dorit sa ajung din nou la categoria mentionata. Reusesc sa merg la sala in medie de 3 ori pe saptamana, cateodata de 4 ori, cand marchez duminica dimineata ...m-am indragostir de WCH..
Delia, asa sa faci, sa iei adidasii, ca macar odata si tot mergem la sala, la duminica dimineata, apoiu daca e de alergat o facem sambata seara si mai vedem noi, daca merem vineri seara, sau nu, la ceva . Ia si costum de baie ca mergem si la piscina daca ajungem la ...e tot acolo...
va si noapte buna! poate reusesc sa intru si maine desi nu e sigur ca tre sa-mi fac bagaj si unghiutze, chestii..e mai greu...joi dimineata zbor devreme spre Stuttgart.
Roxa
Eftimie C. spune:
la ceas tarziu!
Sunt foarte obosita.Ne-a mancat de vii azi la sala, dar tot mai am un dram de putere sa citesc ce-ati mai facut.
Noutati nu am, doar ca m-am saturat de frig si ploaie
Azi am venit de la sala pe jos, prin ploaie 93km)...Romantic, nu?
Cam rece, dar " mersul pe jos face piciorul frumos"
Voi ce mai spuneti?
PS. [bang Cu nervi cu tot, cantaresc tot 89kg
Eftimie C. spune:
Pacat ca am citit din urma dupa ce am mancat; altfel cu viermisorii lui Tzuni si scorpionii lui Anky nu mai mancam nimic si aveam ocazia sa dau afara si ceea ce am mancat ieri Oare cum poate cineva sa manance astfel de ciudatenii?????
Eftimie C. spune:
Sper sa nu visez la noapte tot felul de ganganii care ma pisca, musca si inteapa...brrrr!
Auzi la ele, delicatesa cu sange de sarpe si tarie
Noapte buna!
anky spune:
Especially pentru Delia
Tre sa recunosc ca si mie imi place Depeche Mode,ascultam mult prin anii 90-91,am avut si un prieten depeshist..uhaa..ce vremuri
Especially pentru tine Zuzi,sper sa iti placa.
Merg si io sa visez frumos acum dupa asa niste piese din tineretile noastre,off.. ce frumos a mai fost...
Sper ca le-am nimerit..