Nou stil de viata (227)
Raspunsuri - Pagina 17
Hopes spune:
raport: 64.8 kgrusinos, da asta e
Sunt prinsa cu treaba, cu Eduard care tuseste, si cu indispozitia specifica sezonului...probabil.
Hopes spune:
raport: 64.8 kgrusinos, da asta e
Sunt prinsa cu treaba, cu Eduard care tuseste, si cu indispozitia specifica sezonului...probabil.
Tzuni spune:
Uitasem de raport: 70.5 kg. Oscilez foarte tare...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Zuzilici spune:
Buna dimineatza frumoaselor.
Din pacate n-am s-o pot vedea pe Vic la 92 kg. Cantarul meu a oscilat toata dimineatz aintre 89.8 si 90 kg. si s-a oprit nesuferitul la 90 . Asa ca poate saptamana viitoare sa am mai mult noroc. Ideea e ca am baut foarte multe ceaiuri indulcite cu miere si imi astept si "rusii".
Meniul de azi:
MD - 1/2 mar + 1 cafea neagra + 1/2 sanvis cu o urma de peanut butter si gem de capsiuni.
P & C am sa le scriu cand am sa stiu.
Gustare: morcovei.
Ieri am fost atat de grabita c-am uitat sa scriu meniul de la pranz: spaghete cu vegetale si piept de pui.
Doina sanatate multa mamei . Toate gandurile pozitive se indreapta catre voi.
Mephala ce bine-i cu maman. Auzi la ea s-a trezit s apotriveasca de sare la 3 noaptea. Dar mama ta nu prea doarme?
Delidana drum bun la Cluj. pe Roxana si din partea mea si spor la alergat si gym.
Roxana multumesc de dieta. Ai vointa daca reusesti sa mananci 90 de zile aproape acelasi lucru la mic dejun.
Anda cum te mai simti cu measeua? S-a mai desumflat? Te si sper sa-ti treaca repede. Sanatate multa sotului si sper sa nu luati si voi, fetele.
Hopes sanatate multa baiatului.
Doroty snatate multa. Sincer iti spun ca le fel am facut eu. Mi-am luat lucruri mai mari, le-am pastrat pe cele vechi in ideea ca voi mai intra in ele si acum sunt la 90 kg. Ai grija sa n-o iei pe-aceeasi panta ca mine.
Anky ceva muzichie pe ziua de azi sa ne mai miscam si noi? Nimik, nimik?
Yubi multumesc de sfat si-am sa-i cumpar si eu Isabellei . De fapt am sa iau pentru toata casa c-am vazut ca-s bune pentru toti. Intrebare de baraj: Cum se administreaza? E diferit la copii fata de adulti? Sau exista speciale pentru copii si speciale pentru adulti?
Tumpi, Gabi, Adi, Dana, Tzuni, Carolinah, MamicaDulce .
Dordia, Violeta cu ce va mai laudati?
Rolo un raport ceva?
Multumesc tuturor fetelor care ne-au urat sanatate si nu numai.
Revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
carina spune:
Salutare,
Zuzi: felicitari pentru cat ai slabit. Orice 100 g data jos si nepusa la loc e un pas inainte.
Auzi, da' pe mine sa nu ma pupe Delia? Numai pe Roxana?
Cu maseaua am fost azi la doctorita, si pe radiografie e totul cat se pare de normal (doctorita e endodenta - face tratamentele pe canal). Ea suspecteaza fie o reactie a radacinii la calciu fie un abces paradontal (nedureros) din cauza ca intre os si masea exista un spatiu care n-ar trebui sa existe. Maine la 4.30 ma va vedea chirurga si cel mai probabil o sa incizeze ca sa vada exact ce este.
Gabi: ce specializare are sotul tau daca poti sa spui?
Vic: stagnarea e ok in conditiile in care tu faci extrem de mult sport si iti cresti masa musculara.
Meniul de azi:
2 sandvisuri cu branza si sunca si castravete
pangasius in tigaie cu cartofi copti si sparanghel alb
diseara inca nu stiu la cat ajung acasa ca mai am mult de lucru si nu stiu de ce o sa am chef.
Va pupic,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Gataaaa, mi-am luat bilet! Cind ma intorc de la tara ma opresc in Cluj - asta se intimpla pe 3 octombrie. Promit sa le pup si pe Carina si pe Roxa.
Carina, bafta la dentist, ce sa zic...eu ma ingrozesc numai la gindul ca trebuie sa merg acolo.
In lista de pe prima pagina poti sterge cifra 67 din dreptul numelui meu pentru ca apare de 2 ori - la fel si la Vikinga.
Parca la Roxa-boxa era stagnare, sau ma insel?
Vik, vad ca amindoua am luat o pauza de la slabit saptamina asta - o asteptam pe Tzuni sa vina tare din urma.
Zuzi, atita timp cit acul cintarului se duce in jos e bine. Felicitari!
Felicitari tuturor celor care au slabit: Yubi, Tumpi, Doina.
Carmen, .
Daniela, mersi pentru link, pare interesant dar sala de la Obor m-a impresionat pentru ca are pilates si yoga si alte clase care imi plac foarte mult insa nu m-am lamurit care e pretul unui abonament/luna. Mi-am notat site-urile si ma interesez mai indeaproape.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
louisea spune:
Hop si eu
Felicitari fetelor care au slabit chiar si putin
Si sanatate tuturor bolnaviorilor si bolnavioarelor
Tzuni fainele pozele, si tu arati bestial cu palaria dar si in poza de pe blog
Bafta in continuare la slabit :)
la toate fetele
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
yubi spune:
Salutare ,din nou !Am dormit pana pe la ora 18.30 . Eu nu prea dorm dupa-amiaza ,dar cand sunt bolnava ,cad lata . Am facut paine integrala si am mancat si eu o feliuta , cand m-am trezit ,iar acum beau un pahar de must diluat cu apa minerala.La pranz am mancat gogosi cu gem de capsuni ,iar de dimineata :2 felii de paine prajita cu almette si pateu vegetal. Gogosi nu am mai mancat de foarte mult timp ,iar acum daca am facut ,nu am putut sa ma abtin ,dar le-am mancat in loc de masa de pranz si de atunci ,am mai mancat doar o felie de paine integrala.Zuzi , in prospect la Septilin scrie - copii :1-2 tablete/zi ,iar adulti:2 tablete de 3-4 ori pe zi. De ceva timp au scos si in varianta sirop pt. copii ,dar mie nu mi se pare la fel de eficient (sau poate doar la copiii foarte mici).Ma duc iar in pat . Va pe toate si ne ,,auzim,, maine dimineata .
CRISCOSTY spune:
Buna! Scuze ptr. absenta, dar nu ma simt bine deloc. Ieri am zacut, am avut febra 39. Si acum ma simt rau, dar bine ca nu am mai facut febra. Si am asa de multa treaba la servici Promit sa revin cand ma simt mai bine...va pup
Raport -500 gr, adik 82.3 kg
Crys si Dany
anky spune:
Zuzi,musai sa ai rabdare cu tine, cam dupa 2 saptamini incepi sa slabesti.Muzichie nu am timp sa iti pun acu,promit ca iti pun mai tirziu,poate ai si o preferinta.