Nou stil de viata (227)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzuni, pozele de la nunta lui Marutza cind ni le areti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Anky, cu insectele n-am nimic dar la soareci la protap si alte gretosenii trag linia. Oricum, eu pot sa ma uit la cele mai gretoase chestii, atita timp cit nu sint in fata mea cind maninc, n-am nici o treaba.

Tzuni, spor la treaba si te astept cu povesti diseara. Imi place ca ai inceput iar sa scrii in blog.

Doroty, ma bucur ca ai mai dat un semn.
Am terminat cu bine primul an, abia astept sa vad ce imi rezerva al doilea. Poate reusim sa mergem cindva la spectacol impreuna...

Carina, m-am uitat la prajitura postata de tine, arata demential si banuiesc ca e la fel de gustoasa dupa cum arata.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Caro, ma interesez de sala pe care mi-ai recomandat-o.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Delia, uite www.idmclub.ro/" target="_blank">aici site-ul clubului de care spunea Caro. Singurul inconvenient este ca accesul se face pe baza de card de membru si pentru eliberarea acestui card poti astepta si cateva luni (numarul de membri e fix, trebuie sa astepti sa renunte cineva, asa stiu eu si asa scrie si la ei pe site).

Larisa, uitam sa-ti raspund: se intampla sa lucrez pana la ore foarte tarzii doar in cazuri accidentale, cum a fost saptamana trecuta, si trebuie sa stau sa repar pentru ca e responsabilitatea mea. Nu e ca la vechiul job, unde plecam de la serviciu la 10 seara in fiecare zi.

Sanatate pentru toti: mamici, tatici si copii. Aveti grija de voi.

Doina, multa sanatate mamei tale!

Mai trec pe aici. Va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Mai este o sala super civilizata undeva in zoan Bucur Obor: www.larkoti.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna slabutelor:)Raport: stagnare..We asta am stat pina la urma linistita acasa, mi-au venit cartile comandate m-am apucat deja de una care m-a prins, si cu period si o toatala indispozitie ce m-a luat deodata, am avut vreo 3 zile de liniste. Fara sport, disco si alte iesiri.Acum vad ca-mi revin dar tot morocanoasa sunt ..bleah cred ca-i de la vreme, in seara asta merg la o ora de aeroboic si inca o ora de flexi bar si poate-mi revin la o dispozitie mai buna.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna ziua la toata lumea.
Sanatate m,ulta bolnaviorilor in primul rand.MAre grija cu vremea asta pacatoasa.Eu in perioada asta ba mult ceai cu miere si lamaie.Nici nu vrea sa ma gandesc sa ma imbolnavesc iara.
Yubi asa am fost eu anul trecut, ma trezeam noaptea, dar din cauza tusi, ma durea gatul si tuseam ingrozitor.Eu de fel nu prea iau medicamente,dar dupa 2 saptamani de dres cu miere cu lamaie si ceaiuri fierbinti, frectii si sare pusa pe piept, am ajuns la antibiotic.Mi-a trebuit o saptamana intreaga ca sa scap, nu total,dar eram mai bine, puteam sa dorm noaptea.
Anky,am vazut ce ai scris de sobolani, nici nu am mai intrat, nu de alta da azi nu am mancat decat dimineata un strudel cu mere home made si pana la ora asta nimic(adica acum am papat o supa) si chiar imi era foame.
Gabriela, asteptam in continuare poza cu tortul.Eu acum caut ceva light pt ziua mea, ca se pare ca noi nu prea suntem in stare sa mancam un tort nici cat de mic e el.
Raportul meu62,8, adica - 900 gr.Este bine, tinad cont ca am mai scapat pe langa.
Meniul meu de ieri a fost:
MD:un strudel cu mere si o cafea
P: tochitura de cartofi si o pulpita de pui la cuptor fara pielita
Gustare:un mar,3 biscuiti si mult ceai
C: 3 grisine si un iaurt natural

Azi
MD:un strudel cu mere si o cafea
P: o supa de dovleac
iar pt cine cred ca am sa-mi fac peste la cuptor cu brocoli sau eventual o salata.Inca nu am apucat sa arunc un ochi in frigi sa vad ce sa fac.
Ma duc sa ma relaxez putin si sper sa apuc sa mai intru pana plec la munca.Sau cand ma intorc.

PS: ma chinui de juma de ora sa fac niste modificari la mesajul meu,da merge DC-ul cu viteza melcului obosit.
Vik, de unde ziceai ca ai comandat cartile?In ulrimul timp nu prea am mai avut timp,dar cred ca am pus si mana pe o carte care nu m-a atras ,ca altfel imi gasesc timp.Cred ca de vreo 3 luni ma chinui sa citesc "Modeste Mignion" a lui Balzac.Acum as vrea sa citesc "Femeia la 30 de ani" tot a lui,dar tb sa o pun pe mama sa mi-i trimita.Am atatea carti in tara, ar tb data viitoare sa-mi mai iau din ele,desi nu prea am mult spatiu aici(Sper ca in curand sa am).
Si ca tot vorbea de carti, am cum sa spund e filme, am vazut asearaVantage Point cu Dennis Quaid, Matthew Fox.Al meu a adormit,de fel opresc filmul si il vedem a doua zi impreuna,dar asa de mult mi-a placut incat nu am reszistat sa-l las pt azi.
Gata acum fug ca vreau sa ma intind macar juma de ora pana plec la munca.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Am facut modificarile la ce ati raportat pana acum.
Doroty: ma bucur ca esti bine acum. Asta e ceea ce conteaza in final. Legat de activitatea mea pe subiect, e pentru ca imi sunt dragi fetele si pentru ca vreau sa cred ca reusesc sa le fiu de ajutor cum si eu mi-as fi dorit sa imi spuna cineva una alta cand eram activa si in ale slabitului.
Delia: ma bucur ca iti place - eu sunt tare mandra de ea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

salutare, gasca!
am citit din urma, din pacate n-am timp de raspunsuri caci ma pregatesc sa merg la gradi, sa-l iau pe Iustin.

promit sa revin diseara, .

v-am pupacit cu mult drag pe toate.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

cascata cum mi-s din fire, am uitat de raport: 63 kg.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput