Nou stil de viata (227)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

sunt in zona, dar aseara n-am mai avut energia sa mai scriu, desi am citit ce ati scris.

Zuzi, Anda, sanatate la copil si tot! Aveti grija sa nu luati si voi sau restul familiei!

Tzuni, m-am gandit sa emigrez, problema este ce sa fac in alta tara; ori plec in "sistem", adica in cadrul companiei pentru care lucrez, ori o iau de la capat de tot. In plus, C. nu prea poate face mare lucru, decat sa o ia si el complet de la capat, caci in specialitatea lui medicala nu sunt acceptati medici din alte tari nicaieri. Iar el exact pe aia vrea sa o faca, ca d'aia s-a scremut atata.... Asa ca da, m-am gandit de o suta de mii de ori, dar n-am facut nimic. Si nu mai sunt nici chiar la prima tinerete, ca sa zic asa....

Anyway, ca tot am deschis discutia, saptamana viitoare sunt plecata de luni de la 6 dimineata si pana joi seara...

No, acum plec cu noul meu sef in vizita la unul dintre proiectele noastre "sociale" la care eu tin foarte tare; sper sa-l conving sa mai dam niste banuti....

Revin dupa excursie.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna dimineata !April ,aseara am fost tura de noapte ,de aceea am plecat asa tarziu la servici.Ai avut dreptate in privinta coldrexului, abia imi tineam ochii deschisi. As fi putut sa dorm putin ,dar nu am reusit din cauza durerilor de gat Acum parca imi este mai bine un pic si azi bag lamai la greu.Crys ,cum te mai simti ?Un pt toate fetele care mi-au urat sanatate - au inceput sa-si faca efectul urarile voastre Anda , multa sanatate la sot si ai grija ,ca eu de la sotior am luat viroza.Zuzi ,sanatate multa la fetita Eu de cand ii dau fetitei Septilin ,nu s-a mai imbolnavit. Este un produs natural si l-am luat la recomandarea unui medic pediatru pt. cresterea imunitatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Am uitat sa dau raportul - 60.6 kg .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Raport:-500gr
ZUZI , sanatate Isabellei.

MEPHALA, DELIDANA, TUMPI , , da sunt probleme de sanatate.Nici nu vreau sa ma gandesc mai departe , maine merge la neurolog.

toata gasca

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Neata dragelor,haideti la ceai,cafea si sucuri fresh.
Carina,am mincat doar un mar si am baut un pahar de vin rosu,pe linga ceai.
Vad ca nu strica sa ma uit din cind in cind la poze de genul asta.Azi o sa caut niste poze cu soareci in protap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Raport: stagnare. Cintarul arata el ceva sub 67 kg dar nu sint nici macar 500g asa ca ramin la stagnare.

Anky, hai ca esti tare cu soarecii aia...

Roxa si Carina, astazi intentionez sa-mi iau bilet sa plec la tara. Plec simbata asta si la intoarcere, pe 3 octombrie (vineri), ma opresc la Cluj de unde plec duminica dimineata. Roxa, imi iau adidasii la mine.

O zi frumoasa tuturor!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Neata, ladies,

apuc si eu abia acum sa scriu, ca ieri a fost dementa. Am citit cam in diagonala, recunosc, ceea ce ati mai scris, dar vad ca v-ati tinut de dieta ca am vazut numai subiecte cu viermi, carne de sarpe, caine etc, adica lucruri de nemancat.

Raportul meu este stagnare, de inteles dupa concediu si cu rusii pe cap. Insa ambitia e mare, targetul f ambitios... asa ca sunt din nou pe baricade. Azi cred ca merg din nou sala, oferta este de Pilates, asa ca abia astept.

Roxa-boxa, vad ca mi te-ai alaturat la fulgi. Totdeauna m-a distart denumirea, ca eu numai ca fulg nu ma vad!!! Si mai avem ceva in comun, mergem la aceeasi sala, ma rog, in orase diferite. Si vineri incerc si eu Booty Express, ca am vazut ca tie ti-a placut. Cat de des mergi la sala?

Tzuni, welcome back! Nu pot sa cred ca tu chiar ai mancat viermi prajiti...

Delia, ma bucur ca te-ai intors in Bucuresti! Tu cat esti de departe de Semanatoarea, ca au acolo o sala (IDM) faina si foarte affordable, ca sa zic asa.

Carmen, ma bucur ca iti place inapoi la scoala, parca ai si alt tonus.

Zuzi, te vaaaad. Hai baga mare ca vreau sa o vad si eu pe Vikinga la 92 Kg si apoi in costum "adeziv" de sport.

Vik, eu zic sa pui pozele alea ca vor fi o mare motivare, mai ales pt fetele de la categoria grea!

Tumpi/Mamica Dulce, I am back asa ca e timpul sa ne apucam de treaba si sa le facem praf pe celelalte concurente!!!

Ma duc sa slabesc
Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna sa va fie inima!

Va multumesc foarte mult pentru urarile de ziua mea!

Va multumesc: Delia,Doina,Danielag,Tzuni,Carmen,Anda,Yubi,April,Tumpi,Anky,Claudia,Zuzilici.

E foarte important pentru mine ca v-ati gandit la mine!

Am disparut in ceata pentru ca nu am mai putut face fata pe de o parte obligatiilor de zi cu zi si pe de alta parte dietelor si obsesiei de a fi slaba.

Dupa ce am tinut dieta lui Monti am fost epuizata fizic, am simtit ca mi-am ruinat sanatatea si am incercat si incerc in continuare sa lucrez la mintea mea sa scap de obsesia asta de a fi slaba cu orice pret.
Acum ma simt mai bine,am 77 de kg si mi-am cumparat haine cu un numar mai mare.
Incerc sa am un program zilnic de gimnastica dar nu prea imi iese.

Faptul ca am inceput serviciul de aproape un an m-a bulversat complet si incep sa ma adun incet-incet.

Ce mai faceti voi! Sper ca nu tineti diete drastice!

Carmen ai inceput din toamna aceasta sa lucrezi? Cum e ?

Delia, ai terminat cu bine primul an de facultate?
Tot imi doresc sa mergem impreuna la un spectacol.

Tzuni, ai o viata frumoasa si tumultoasa!tine-o tot asa!
Ce pofta mi-au facut viermii aia prajiti!

Anda, tot activa pe acest subiect! A inceput Carina scoala?

Doina,multa sanatate mamei tale!

Ce mai stiti de Cornelia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, fetelor!

Sunt pe fuga, am treaba multa. Dar o sa intru cu mai multe povesti diseara.

Sanatate bolnavioarelor si spor la treaba tuturor.

Va pup

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Pfiu Delia, gasit si www.thatsweird.net/picture40.shtml" target="_blank">soareci in protap.WARNING !!! pentru cine vrea sa mai manince azi,sa nu se uite.
Delia,have fun la Cluj,ce rau imi pare ca nu sint si eu acolo
V-am pupat,azi o tin iar pe vegetale..

Mergi la inceput