Nou stil de viata (227)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Anky m-ai lovit unde ma doare, ca sa mai punct ochit , punct lovit. Multumesc frumos.

Si pentru ca nam scris ce-am avut la cina va zic acum c-am mancat pe la 6:30 salata cu castravete, ardei rosu, morcov si tuna din conserva (o ligurita). M-ar fi tentat un pahar de vin rosu dar m-am razgandit. Ii trag cu apa.

Cati ani are tipa asta?

Dar asta? Big 50, parca?

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Trezirea si...pe baricade, fetelor!
Io muncesc de la 5 azi dimi si am spor mare

V-am pregatit cafea, suc, ceai si apa plata cu lamaie. Si va caut si o melodie de dimineata.

Iat-o:

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Salut, fetele!
da, mai traiesc si eu daca se intreba cineva! dar greu! bai frate, zugraveala ca zugraveala, dar acum e de munca la finisaje ca la balamuc. Ma dor degetele de la frecat gresia printre rosturi! De fapt ma dor toate cele, dar nu mai zic nimic. sambata serbam ziua lui andrei , iar noi nu suntem gata. Si nici chef sa mai fac ceva nu mai am. Dar trebuie.
E, cam cu asta m-am ocupat eu in ultimul timp. Vad ca voi ati avut spor la scris, am citit si eu pe sarite ca e prea mult, si vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor din aceasta luna, si sa va pup pe toate cu drag! Am mai pus un kg. pe mine, mananc de nervi, iar cand am sa termin cu toate astea ma intorc din nou la salbit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Am venit si eu la un ceai. Merci Tzuni

Laura spor in continuare la treaba. Hai ca imediat terminati si dupa o sa te ocupi mai mult de tine. Cand ai casa cu fundu-n-sus nu-ti prea arde de asta :)

Zuzi o gura-doua e ok dar nu mai mult ca are ceva calorii

la restul

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza...

Cu scuzele de rigoare dau si eu raportul: 97.1 kg. Nu am reusit deloc ieri sa ma apropii de calculator...so am intrat acum repejor...dar merg sa pun mancarica pe foc si apoi sa reiau din urma sa ma pun la curent...
Va poop pe toate!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Anky, Zuzi, Tzuni, super melodii! Ah, ce-mi doresc sa mai merg la un concert DM!

Roxa-boxa, duminica ar trebui sa plec spre casa asa ca daca atunci vrei sa ma duci la sala....

Tlaura, spor la finisat apartamentul. Ma gindesc ca asta ma asteapta si pe mine la anu'.

Tzuni, spor la treaba!

Caaarmeeeen, ne scrii rar...deh, sint obisnuita sa fii aici cu noi non-stop.

Apropos de ginganii si tot felul de alte animale de mincat, am intilnit tailandezi care s-au oripilat cind le-am zis ca noi romanii mincam carne de iepure. La ei iepurele este animal de casa, cum ar fi la noi pisica.

Puskin, ma gindesc la tine.

Mik, sper ca esti bine...

Va pup si va doresc o zi frumoasa ca tocmai a iesit soarele.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Roxa, nici nu stiu daca sa rad sau sa plang uitandu-ma la dieta ta de 90 de zile. Pe mine m-ar apuca toate depresiile, iti spun sincer. Cum naiba ai energie sa mergi si sa sala, chiar nu stiu. Si ma intreb daca nu te pandeste vreun yo-yo ceva dupa aia....

Aseara am fost la Pilates, a fost bestial. Eu am tot facut exercitiul de 20 de min pt acasa, dar e altceva 1 ora si cu instructor. Ma doare de moooor! Si vineri ma duc la Booty Express (Roxa, spune-ne cum a fost?) si la Dans Express. Abia astept. Eu nu prea ajung mai mult de 2, max 3 ori sa sala, ca nu pot sa lipsesc atata seara de acasa. Clasele incep de obicei la ora 7 sau 7:30 si nu vreau sa lipsesc atata de la cinele in familie. Asa ca va trebui sa bag si la acasa cate 1/2 ora cam de 2 ori pe saptamana, incepand de seara asta.

Azi dimineata am incercat 3 perechi de pantaloni pana sa ma imbrac in una. Toti imi sunt cam largi si arata ciudat pe mine... Dar cand imi ating targetul ma duc si ii modific pe toti. (Asa am facut la fiecare tura de slabire si asta ma ajuta sa ma mentin, ca altii mai mari nu-mi cumpar nici picata cu ceara!!!)

Ahhhh, abia astept! Visez cu ochii deschisi la clipa asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata frumoaselor,
Am incercat sa mai curat lista.
Roxa: si eu m-am straduit sa nu comentez la dieta ta, pentru ca de fiecare data cand au fost discutii de genul asta, s-a lasat cu bosumflari. Te rog ai grija sa nu iti faci mai mult rau decat bine. Daca te tii dieta asa cum scriu ei (si te uiti la cantitati) si faci un calcul de calorii, sunt zile in care nu se depasesc 7-800 de calorii, ceea ce e ff putin. In plus, organismul tau e privat de multe: noi avem nevoie de proteine, carbohidrati, grasimi, minerale, etc in fiecare zi, nu cate una la 2-3 zile.
Delia: iti trimit PM cu nr meu de tel sa ai cum da un semn
Tzuni: multumim de tratatia de dimineata
Laura: spor sa ai - si un pupic de la mine
Carmen: cum e la gradi? S-a obisnuit Iustin?
Meniul de azi
2 felii de paine integrala cu stafide cu crema de branza si dulceata de zmeura
curcan cu mazare
diseara nu stiu ca la 4.30 probabil ma va opera la masea, asa ca.....
Va pup si revin,
PS: cine preia serifia?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carina, mi-ai citit gindurile, si eu vroiam sa-ti trimit pm. Il astept pe al tau.
Cit despre comentarii la diete eu zic sa le postam fara nici un fel de retineri - cine vrea sa le ia in considerare bine, cine nu, le ignora si cu asta basta. Cred ca toate sintem destul de mature incit sa facem alegeri care ni se potrivesc si stim sa apreciem o parere si un sfat bun, ca doar nu le zicem cu rautate ci sintem o familie mare care se ajuta la nevoie. Cel putin mie asa imi place sa cred.

Referitor la "serifie" m-as fi bagat eu dar plec si n-am cum sa fac modificari in lista o saptamina....

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

eu sunt bolnava de somn... as dormi fara incetare si nici o "cantitate" de somn nu imi mai este suficienta. Stiti vreo reteta sa ma trezesc?

Anda, succes diseara la dentist! Iar zic... oof of ce de problemute cu dintisorii ai si nu se mai termina!

Laura, succes si tie cu terminarea curateniei in apartament!

Eu nu vad nimic din linkurile puse de Ankys si Tzuni...

Caro, vreau si eu la sala

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput