Nou stil de viata (227)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Doroty,LA MULTI ANI !!,sa fi fericita si iubita.

Mergi la inceput

Carmen,Tumpi,unde mai pui ca singele de sarpe e considerat a fi o bautura de lux,o delicatesa,pe linga multe alte nebunii despre care mi-a mai povestit al meu sot.
Greu frate business-ul la chinezi, ca dupa, tre sa iesi cu ei la masa,iar in multe restaurante meniurile nu sint traduse in alte limbi,so have fun!! and enjoy your meal.. .

"Life is a waste of time; time is a waste of life, so get wasted all of the time and have the time of your life".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salutare!
Doroty la multi ani cu sanatate si impliniri!

Tzuni, pfui ce ganganii mananci si tu! pai aia sunt viermi in toata regula, cred ca mi-as varsa matzele! dar daca iti place... atunci nu pot decat sa iti doresc pofta buna!
Si cand am vazut si supa lui Anky...noroc cu tortul Danielei, vorba lui Tumpi!

Eu am fost in oras sa imi cumpar parfum, fiindca ieri l-am scapat din mana pe ala ce il aveam si mi-a cazut in baie pe jos si zob s-a facut!

La noi timp nasol!
Zuzi multa sanatate Isabellei!
Crystie ti-a trecut?

ma pun sa calc!

Mergi la inceput

Zuzulici,sanatate Isabellei si tie.Cu alimentatia cum merge,reusesti sa te tii de treaba ?
Claudia,asa am patit si eu cu Thierry Mugler,tot de pe jos l-am adunat dupa care mi-am luat altul.

"Life is a waste of time; time is a waste of life, so get wasted all of the time and have the time of your life".

Mergi la inceput

Acuma facind "haz de necaz",va spun sincer ca nici io nu mai pot minca nica gindindu-ma la vietatile alea din farfurii .Ma rog,nu strica din cind, in cind .
Mi-am facut niste piept de pui si o salata de varza, da le-am pus de-o parte si o dau pe ceaiuri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

No, ca i-am mancat! ...ajutata de colegii (baieti) din pro. Ca fetele n-au vrut sa-i guste. Se uitau doar si plecau...

Sunt destul de uleiosi si grasi, goi pe dinauntru....dar sunt sarati, au gust de...CHIPSURI Asa ca mi-au placut. Acum astept sa vad efectul lor

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Gabi, Delia: tortul a fost cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilie pe baza de unt. Pe deasupra nuci caramelizate. La origine era o prajitura, dar de data asta am facut in forma de tort. Singurul neajuns a fost crema prea putina, data viitoare trebuie sa fac mai multa.

Eu nu m-am uitat la pozele puse de Anky, ca n-am vrut sa mi se faca rau. Mi-au ajuns viermisorii pe care ii vazusem cu o pagina inainte .

De ziua mea cel mai tare m-am bucurat de un pachet de CD-uri cu violonistul meu preferat: www.emiclassics.com/artistbiography.php?aid=50" target="_blank">Maxim Vengerov. E uimitor cum poate sa cante... Eu il iubesc .

In legatura cu televizorul, nici eu nu am la Cluj si nu-i duc lipsa. In Bucuresti avem, dar sunt seri intregi in care nu-l deschidem.

Mai trec eu pe aici. Va pup si va doresc o seara frumoasa.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna seara!Doroty Multumesc pt. urarile de sanatate - chiar am nevoie azi-noapte nu prea am dormit din cauza durerilor de gat ,desi am supt strepsils. Acum abia ma mai tin pe picioare si peste o ora trebuie sa plec la servici. Luai un coldrex , mai iau unul si sper sa ma mai pun pe picioare. Imi pare rau ca nu am mai putut sa merg la sala.Roxana , prefer sa cumpar legumele de la tarani ,iar cele importate mi se par ca nu au nici un gust.Ma duc sa mai stau putin in pat si apoi plec la servici.Va pup si va doresc multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

La multi ani Daniela!

La multi ani Doroti!

Sa fiti iubite sanatoase si voioase!

Mai fetelor da' stiu ca aveti un spor nebun la scris, am lecturat ceva ca sa va prind din urma.

Ca sa nu raman datoare, pun la inceputul mesajului meniul de azi. Desi a fost o zi total aiurea, pentru ca n-am avut chef de nimic si m-am agitat aiurea ca sa rezolv niste chestii pe care ar fi trebuit sa le ignor.In concluzie am mancat cam aiurea.

So:
MD: 1 iaurt mic + fulgi de porumb
Gustare: struguri
Pranz: ardei gogosar cu branza si 1 gulie verde
Cina: 2 bucati de friptura de piept de pui si salata de rosii
Si mai am si ceva struguri langa mine, simt ca nu-i voi lasa nemancati ca tare-s buni

De cantarit nu m-am cantarit ca dimineata am fost cheauna rau, in weekend am fost la tara sa culegem via si acum am o febra musculara incat merg ca manechinele pe catwalk-zici ca ma dezintegrez la fiecare pas.

Mai lecturez din urma si revin

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Iuby-sanatate maxima, sper sa te poti odihni. La ora asta pleci la munca? Coldrexul ala te cam moleseste si da stari de somnolenta; important e sa te simti tu mai bine dupa. Eu ma "dreg" cand sunt racita cu multe lamai; dar sunt un caz atipic, ca mie imi plac mult lamaile, le mananc cu tot cu coaja.

Tzuni, m-ai terminat cu povestirile de calatorie , m-am terminat de ras cel putin la faza cu pretendentu cu piercing in ... Omu era hotarat deci .Care va sa zica viermusii aia aveau gust de chipsuri? Iata un motiv in plus sa nu consumam Chipsuri, nu viermusi, ca astia din urmaa sunt mai greu de gasit in romanica.

Larissa, si eu ma bucur nespus sa te regasesc . Imi place mult de tot ce ai scris legat de TV; eu cred ca e adevarat in mare parte ce zice tipul ala in cartea cu pricina. Simt asta de fiecare data cand ne ducem la casuta de la tara si cand f rar aprindem televizorul. Din pacate cand revenim in Bucuresti automatismul functioneaza: in primele 5 minute de cand intram pe usa aprindem TV-ul, sa baraie ceva acolo.

Delidana- pe mine m-ai terminat psihic cand am vazut cata miscare faci tu. adica 135 de abdomene ... si 5 km intr-o zi ... Doamne, eu deja incep sa ma simt prost; cu exceptia weekendurilor cand intr-adevar ma misc, in rest... sunt o mare lenesa

Anda
, tu m-ai terminat pshihic cu retetele de pe blog. Iar pozele alea parca te imbie sa halesti . Asadar mai bine ca nu bucataresc ca la cat de lenesa sunt ma ingrasam vazand cu ochii. Blogul l-am salvat deja la favorite

Ma duc sa dau si-un ceai fierbinte gata, mi se pare taaaaaaaaaare friiiig!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput