Nou stil de viata (227)
Raspunsuri - Pagina 12
Delidana spune:
Caro, bine ai revenit! Nu stiu de ce aveam impresia ca te intorci abia vinerea asta care vine...
Anky, hai mai ca supa aia arata chiar gretoasa, n-au pus si ei un morcov, ceva, sa-i mai dea un pic de culoare.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
anky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delidana Caro, bine ai revenit! Nu stiu de ce aveam impresia ca te intorci abia vinerea asta care vine... Anky, hai mai ca supa aia arata chiar gretoasa, n-au pus si ei un morcov, ceva, sa-i mai dea un pic de culoare. www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan |
Or fi uitat..
Daca vrei culoare, ar trebui sa gasim un desert de ceva buggs colorati
Delidana spune:
Anky, mie nu-mi plac gindacii; o supa traditionala romaneasca e tot ce vreau.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
anky spune:
Vai..Delia,io numai cind aud de ei,mi se face rau.Am impresia ca asiaticii maninca tot ce misca pe lumea asta.De aia si refuz sa merg cu sotul in China,ca nu stii niciodata ce ti se pune in farfurie,mai ales dupa ce mi-a povestit ca si el era sa o dea in hepatita,noroc ca a avut alcool la masa .La masa aveau toti cite un paharel cu singe de sarpe ,care se bea amestecat cu alcool,cica e foarte sanatos...Acuma poate ca sarpele nu e rau la gust,da chiar singe..bleah.
carina spune:
Va salut in fuga - abia acum citindu-va imi iau micul dejun
Doroty: la multi ani!
Caro: bine ai revenit
Gabi: sunt bine (cu maseaua umflata ca un hamster, dar inca nu am apucat sa vb cu doctorita ca mi-am uitat telefonul acasa dimineata).
In seara asta sper sa apuc sa pun poze cu prajitura de ieri - inventie proprie si cu tot cu aprecierile cobaiului meu drag. (sotul din dotare adica)
Meniul meu de azi:
omleta dintr-un ou si 2 galbenusuri si crema de branza cu o feliuta de paine integrala cu branza si sunca (3% grasime)
stir fry de paste, ciuperci, creveti si sos de soia
salata greceasca si inghetata
Va pup si fug la datorie ca e cumplit de agitatie pe aici,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
adi_dalma spune:
Buna fetelor...nu am mai scris de multa vreme.
Am inceput scoala, am (re)facut o alergie care ma tine abulica toata ziua.
Iau zilnic antialergice.... Sunt si racita si mi e frica sa iau si paracetamol...eh
Am mai slabit 1kg dar asta doar datorita regimului fortat ce l tin. ...
mephala30 spune:
ma doare capul de mor, ...fac haz de necaz.
in plus, mi s-a intors stomacul pe dos vazand supa aia de scorpioni, bleah! Anky, sange de sarpe?....
de viermii lui Tzuni nu mai zic nimic....sa ai pofta, draga mea, .
Daniela, multzam de poza cu tortul, arata bine, .
Nastad, sper sa-ti rezolvi problemele ce le ai cu mama. Sunt probleme de sanatate?
Bafta!
Rolo, Caro, bine-ati revenit.
Anda, o zi usoara!
Delia, , ce faci azi?
Carmen cu Iustin si Teodor
Zuzilici spune:
La multi ani Daniela Sanatate, spor in toate si mult noroc iti doresc.
Dragelor eu weekendul asta am fost tare stresata cu Isabella. Din pacate a luat raceala de la mine chiar daca m-am tinut departe de ea si s-a simtit groaznic biata de ea. Se trezea noaptea ca nu putea respira, dormea ziua cate 6 ore de ma si speriam, mi-a fost cu mucii-n barba non stop. Ce sa mai zic am alergat dupa ea mai tot weekendul ca sa-i sterg mucii de bietul copil a facut o iritatie ca sa nu zic rana de la atat sters de nas si fugea de mine cum stranuta sau ma vedea cu servetelul in mana. Nici eu nu-s recuperata 100% dar sper macar pe ea s-o vad scapata.
Oricum acum va pe toate si ma pregatesc sa plec la munca. Ramane sa mai vorbim de-acolo.
O zi buna tuturor.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
La multi ani, Doroty! Sanatate si impliniri!
Zuzi, sanatate, imi pare rau pentru Isa, pup-o din partea noastra.
Carmen cu Iustin si Teodor
tumpi spune:
La multi ani!Doroty, o zi minunata alaturi de familie, cu multe cadouri si impliniri de vise.
BIne ai revenit Rolo.Caro, colega, bine ai revenit si tu si sper ca ti-a priit vacanta si ca ai venit cu forte prospete .Sper sa ne atingem telul in concursul asta.
Zuzi, sanatate papusicii mici.
Anda, la fel si tie cu maseaua unflata.
Nastad, sanatate mamei tale
eu am aparut de la scoala si tocmai imi pregatisem sa mananc dar uitandu-ma la poza cu supa pusa de anky, no way, mi-a pierit pofta.Cat despre sange.Ok mananc melci si tot felul de animalute cu antene(mai putin gandaci),da chestii care se taresc.
Tzuni, sa-ti fie de bine gandacii
Am asa un nod in gat dupa ce am vazut toate chestiile astea, vai mama mea.Noroc cu tortul Danielei si reteta Gabrielei ca daca nu ma aduna cineva de pe jos.
Si eu tot ma gandesc la MArilena, spr in curand sa intre si sa ne povesteasca cum a fost la nunta si sa ne arate poze.
Acum fug ca am ceva treburi de rezolvat ,dar pote mai vin inainte s plec la munca.
O zi minunata va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)