Nou stil de viata (227)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hai k n-am somn si mi-am facut unghiutzele ... am zis sa vad ce mai ziceti...

Meph, ce sa zic, bafta! Sper sa-ti placa, si eu simt ca sunt un pic mai ordonata...

Delia las ca te duc eu, cand o fi, poate macar un cycling si tot prinzi, ce zici?

maine este ziua de legume, am facut legume fierte de azi si imi duc la job intr-o cutie, sau daca uit, ne comandam de la catering, au morcovei si broccoli, yammy + un sos light, thousand islands, e tare bun. am sa fac si sport cred, booty express sau dar e alt program, nu asa misto ca azi...ala de azi s-a numit fat burn, maine e unul intensive intervals...mai viu...

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Am facut deja cafele, ceaiuri, sucuri naturale si apa plata...

Ieri m-am vazut cu Delidana noastra. E slaba ca o scandura, se vede tare. Am murit de ciuda Eu ma imbracasem in iegari negri sa-mi subtieze picioarele si o bluza larga, lalaie, sa-mi ascund sunculitzele... Am papat impreuna o salata si am povestit de una-alta..

Mephala, mi-am primit viermishorii prajiti din Thailanda. Ii poti vedea si tu AICI. (da acolo "full size") Sa vezi ce capshor mic si negru au... si si-au pastrat toate piciorushele Inca nu i-am gustat. Tre mai intai sa merg la farmacie sa-mi iau Zovirax, ca un-doi fac herpes si sigur ma asteapta unu' dupa ce mananc viermii...

Roxa-boxa, studiez si eu acum dieta ta, poate ma bag si io...

Doroty, la multi ani! Sa ai o zi frumoasa si nu uita sa te rasfeti!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata! Multam, Tzuni, io o sa iau o !

La multi ani, Doroty, sa fii sanatoasa sa si fericita!

Multumesc inca o data pentru urari, sunteti niste dragute! De sambata la pranz n-am apucat sa ajung pe langa calculator, asa ca pe langa cafelele si sucurile lui Tzuni, las si eu o felie de tort.

Va pup pe toate,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Sa aveti o saptamana linistita si minunata!

Tzuni, sa nu-mi spui ca ai mancat cehstiunele alea din poze??!! Ce gust au??

Carmen, , multumesc ca te gandesti la mine! Succes la scoala in noua saptamana!

Daniela, frumos tort! Mmm... cu ce era?

Criss, Yubi, sanatate multa! Mie, durerile urate de gat nu imi trec decat cu Ospen.

Roxana, multumim pentru dieta si felicitari pentru sport! Te lasa copilu' sa pleci de acasa in weekend?? Asa de dor imi este si mie de o ora de sport adevarata...

Zuzi, Anda, ce faceti??

Puskin, tinem pumnii sa se rezolve toate problemele si sa-ti fie cat mai bine!

Anky, !

Dupa ce imi aduc eu amine, saptamana asta este saptamana cea ,are pentru Marilena. Marilena, ne gandim la tine cu drag si tinem pumnii sa iasa totul perfect! Asa cum stim deja ca o sa iasa!!

Sa va povestesc despre tortul de care ziceam vineri. S-a dovedit un tort foarte usor si foarte-foarte gustos: blatul subtiri de (cred) pandispan, crema de vanilie plina ochi de fructe proaspete (capsuni, mure, zmeura si cocacaze), imbracat in frisca si acoperit complet de aceleasi fructe. Foarte bun! Cel putin pentru cei mari din casa, caci pentru Mara desertul fara ciocolata nu exista...

Am si poze, promit sa le descarc si sa va arat tortul, caci arata intr-un mare fel.

Sa ma apuc si eu de treaba...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!

DANIELA SI DOROTHY

TZUNUesti superba

Fetelor darac lipsesc mai mult timp, va rog sa nu ma dati disparuta, inseamna ca am probleme mari cu mama.

Va si va doresc o saptamana frumoasa.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza gagici,
Am ajuns si io cu bine acasa. Acum am o durere crunta de cap, asa ca revin mai incolo cu povesti si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzunela,pofta buna !!la viermisorii thai...
Daniela,multam de tort .E cu nuci,cu alune ??
M-am uitat si la poza cu tine,nu stiu daca ti-am mai zis,areti foarte,foarte bine.
Gabi,,suna bine reteta de tort,yami..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Doroty! Te asteptam pe la noi.

Tzuni, tu esti o frumoasa, chiar si asa, mai plinuta, dar trebuie sa ai mare grija, stii cum e, mai usor e sa scapi de 2-3 kg decit de 10 de exemplu. Iar eu nu sint scindura, dom'le , n-am fost in viata mea, dar se poate si mai bine.

Rolo, sa treaca durerea de cap.

Doina, sper sa-ti rezolvi problemele cu bine.

Daniela, ce tort apetisant! E cu nuca pe deasupra?

Gabi, ai mai folosit Leg Magic?

Roxa, mergi in weekend la ? Cit costa sedinta?

Vik, cum te-ai distrat weekendul asta?

Larissa, nu consider ca ai pierdut mare lucru ca n-ai tv in casa; eu nu ma uit la tv la stiri, doar la filme, documentare si muzica. Mi-am instalat unul special in camera mea pentru ca mai ascult si spaniolii si nu vreau s-o deranjez pe soacra-mea care are serialele ei preferate.

Planurile mele de a alerga pe afara s-au dus, am uitat ca azi imi vin rusii , drept urmare voi face doar plimbari.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzuni,nu vrei si o supica de scorpioni pentru azi la prinz.Ca sa fie meniul complet..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Mornin' ladies,

ne-am intors din concediu, n-am citit nimic din urma, am intrat doar sa va salut.

Mai citesc si mai revin

Mergi la inceput