Nou stil de viata (227)
Raspunsuri - Pagina 10
roxana1974 spune:
ciao dragelor,
hei ce-ati facut voi azi? nu prea vorbarete vad...
noi ne-am intors de la bunica si strabunica si mai lenevim un pic dupa care ne pregatim de ... maine...am vrut sa alerg dar e prea frig...
Carmen E, plimbarica placuta!
o saptamana minunata va doresc, pe maine sau poimaine!
Roxa
yubi spune:
Buna seara !Crys , Mephala Eu acum am terminat treaba si ma doare spatele de nu mai pot ,dar stau sa va scriu cateva randuri si apoi sar in pat.Azi dimineata de la servici m-am dus direct in piata ,apoi am incercat sa dorm si nu am reusit asa ca la ora 10 m-am apucat de gospodarit Mi-am luat un congelator si ma strofoc sa il umplu cu legume si verdeturi. Azi am copt ardei capia si vinete , am pus verdeata (patrunjel ,telina si leustean) si rosii intregi decojite ,maine trebuie sa pun conopida ,dovlecei ,gogosar ,ardei gras si amestec de radacinoase pt. mancaruri.Maine trebuie sa ma apuc de dimineata de treaba ,pt. ca vreau sa ajung la sala si apoi ma duc iar la servici (tura a 3-a).Azi noapte nu a fost tura mea ,dar m-a rugat o colega sa ma duc in locul ei.Cred ca ma paste si o raceala pt. ca ma cam ustura gatul ,probabil m-am pricopsit de la sotior ,ca el saracu e copt de raceala.Acum sunt la a doua cafea de cereale (inka) cu lapte fierbinte ,in loc de cina. Va pe toate si va doresc o seara linistita .
CRISCOSTY spune:
Fetele, eu sunt cobza Ma doare gatul de mor, imi curge nasul si ma dor toate cele. Am zacut toata ziua, acum am pus sa-mi fac un lapte cald cu miere ptr. gat. Cred ca am sa ma bag devreme in pat, daca voi putea sa dorm.
Va pupic si va spun de acum o saptamana cat mai usoara
Crys si Dany
roxana1974 spune:
Yubi, de ce cumperi toate alea? se gasesc tot anul, absolut tot anul la supermarket, si congelate si proaspete? Sau vrei sa congelezi productie romaneasca? no offense, just asking...
Criscosty, cand te doare gatul,. nu bei lapte, ca favorizeaza bacteriile, dulcele la fel... fa gargara cu ceai de galbenele...ioiii ce soacra sunt, nu dati cu pietre
hai va pup, plec sa-mi spal freza...
Delidana spune:
Salutare,
Crys, Yubi, sanatate multa si aveti grija cu racelile astea. Cred ca ma pindeste si pe mine una, ca azi noapte am inghetat de frig la concertul lui Brian Adams. Tipul a cintat bine si parea in forma - am vrut sa mergem mai aproape de scena (eu cu sora-mea) dar n-am avut succes, era sa luam bataie pe acolo, ne-au imbrincit si injurat unii si asta doar pentru ca treceam prin fata lor. Urit, foarte urit, am ramas cu un gust amar. Nici la concertul DM unde s-a mers pe baza de bilet n-am intilnit asemenea mitocanie.
Partea frumoasa a fost ca am vazut artificiile care au fost ceva deosebit.
Roxa-boxa, felicitari pentru ora de , ce mi-ar place si mie sa merg dar mi-e teama ca nu mai apuc eu asa ceva pe aici...
Anky, fumoasa melodie dar nu mai pot s-o ascult, nu-mi merg linkurile - nici melodia postata de Gabi nu mai merge la mine...
Carmen,
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
anky spune:
Delia, se mai intimpla si la mine ca din cind in cind sa nu mearga anumite linkuri,acum de exemplu merg la mine.Pare-se ca mai iau si ele cite o pauza..
anky spune:
Roxa,sa iti fie de bine cyclingul,inseamna ca ai spor la kilometrii cu un asa gagiu .Bafta in continuare !!!
Yubi,Cris,sanatate multa !!!
Zuzi,ce mai faci,cum te simti ?
O saptamina cit mai buna sa aveti
larissa_79 spune:
Hop si eu pe net la ora asta abia!
Azi a fost program si meniu de duminica!
Dimineata am mers la biserica. Am papat de pranz: 2 arei copti, o pulpa de pui la cuptor, 3 ardei copti, 1 baton cioco de casa + 1 capucino+ 1 felie paine Siluete de la Vel Pitar
Apoi lectura si nani.
Dupa ora 16 am iesit afara cu Ale si sotul si apoi am dus copilul la mingi si masinute in Mall. I-am cumparat si o gecuta faina de toamna iarna si is multumita ca imi stiu fata safe daca se face mai frig.
Legat de tv. Cand ne-am casatorit si implicit mutat impreuna am luat decizia sa nu ne luam tv. Eu veneam din facultate unde nu avusesem tv decat in vacante el tot asa de la camin. Plus ca lucrand in IT stam all day cu capul in calcultor si e chiar obositor sa venim seara sa ne proptim cu ochii in tv. Asa ca nu ne-am luat tv. 3 ani si am stat fara.
Cand am fost insarcinata cu Ale insa, a trebuit sa stau 3 luni numai in pat pentru ca mi se deschisese colul. Dar numai in pat. Din cauza stresului nu puteam sa citesc, imi statea gandul doar la ideea ca pot pierde oricand copilul si asta ptr ca am tot carat un nenorocit de laptop. In fine, plangeam mai toata ziua. Asa ca...sotul mi-a luat tv ca sa mai uit.
Nu aveam rabdare sa ma uit dar macar bazaia ceva acolo.
Si asa a ramas personajul in casa. Si m-am tot uitat. Ajunsese sa fie deschis toata ziua, Ale fiind mica.
Am citit insa o carte despre Efectele tv-ului asupra mintii umane si n-am mai platit cablul apoi. Acum e taiat si suntem bine mersi.
Ma mai uit la cate o emisiune cand ma plictisesc, pe net.
Decizia de a renunta la tv a fost ptr Ale. Nu vreau sa o cresc cu ochii in tv cu atat mai mult cu cat am citit cartea respectiva pe care o recomand tuturor.
Virgiliu Gheorghe - Efectul Televiziunii Asupra Mintii Umane
Ce am observat eu: e mai bine fara tv, mult mai bine. Cand ma uitam la tv ma incarcam negativ de obicei cu tot felul de probleme din politica, social etc. Mintea si viata mea erau scena pentru alti oameni, pentru o lume fictiva. Asa fara, imi apartin si ma pot concentra mai bine la ceea ce am de facut.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
anky spune:
Mda... la noi ar fi imposibil fara TV in casa,ai mei copii adora Disney Channel si Play House,seara ne mai uitam si noi la cite un film,o emisiune sau la cite un documentar pe Discovery,deci nu...sigur nu am putea fara TV.
"Life is a waste of time; time is a waste of life, so get wasted all of the time and have the time of your life".
mephala30 spune:
Roxa, pentru postarea dietei. De maine o probez si eu, mananc haotic si vreau putina disciplina.
Cris, sanatate si o saptamana usoara.
Yubi, ce harnica ai fost!
Parca tu ma intrebai de zacusca, cantitatile le pun dupa 'ochi', gust si inspiratie. N-am o reteta consacrata.
Delia, , ai grija de tine.
Larisa, am inteles cum sta treaba cu tv-ul...
Gabi, special, asa, sa stii ca ma gandesc si la tine.
noapte buna, fete frumoase.
Carmen cu Iustin si Teodor