Puscariasii mananca mai bine ca pensionarii
Raspunsuri - Pagina 2
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tibiuta De drepturile omului nu ai auzit? crezi ca in tarile democratice le da la criminali mazare si la cleptomani rata ve varza? pare injust dar, sunt tratati dpdv al meniului egal,ca altfel ,o mai i-au altii peste coada. Comparatia cu ce mananca un pensionar,sa ne mai slabeasca astia ca m-am saturat,dar un tanar care munceste 16 ore pe zi ala nu se intreaba cum isi plateste intretinerea ,si daca mai are copii cum se descurca cu ALOCATIA?? macar pensionarii si-au trait tineretea in alte vremuri,nu aveau stresul locului de munca ,al chiriei etc.Desigur nu generalizez,dar am mai multa compasiune pt. unul de 30 de ani care mananca de 3 lei pe zi (oare ce?ca tb sa aiba forta de munca)si ii da copilului de 4 lei/zi.+haine +etc ce-i mai trebuie ca sa creasca mare |
Tineretea traita de pensionarii zilelor noastre,a fost pe vremea lui Ceausescu.Atunci mancau la fel ca si acum!Punct!
Nu va mai luati dupa articole aparute prin ziare, nu sant tinuti detinutii cu mese festive,ati auzit de arpacas? eu asta stiu ca se mananca prin inchisori-arpacas fiert....varza, fasole, cartofi.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
gabriella1 spune:
imi cer scuze ,nu vreau sa ne facem nervi... am vazut articolul si chiar ma gandeam ca uite domne ,ala a facut nuj ce ,sta frumusel si papa bine, daca vrea munceste,daca nu vrea ,nu munceste,si biata femeie,pensionara,de abia are cu ce trai de azi pe maine.
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
buli spune:
deci cei de la libertatea si-au atins scopul
cu tine, cel putin
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli deci cei de la libertatea si-au atins scopul cu tine, cel putin www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
ei,na,da
o zi buna!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
tibiuta spune:
Asa e ,n-are rost sa ne enervam ,sunt multe nedreptati ,putini dintre noi se pot declara multumiti de traiul ,conditiile si viitorul in aceasta tara .
grodear spune:
Intr- adevar, nu este nimic echitabil, nici chiar in privinta salariatilor. Stiu, Tibiuta, ai dreptate, dar nu avem ce sa facem...
Ralu- mamica de fetita superba!!!
sirimie spune:
Nu am inteles prea bine despre ce e subiectul asta,
despre faptul ca puscariasii maninca "bine"
sau despre faptul ca pensionarii maninca "prost"?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
grodear spune:
No, stai sa ne hotaram si noi, ca nu putem asa repede...
Ralu- mamica de fetita superba!!!
anyella spune:
Traiasca Radio-Santzul(a se citi fituica "Libertatea").In fiecare zi un articol socant((:.Au trimis reporteri flaminzi pe teren sa mai iscodeasca ceva.Oare conducerea puscariei nu a stiu nimic?Cu si guranta...nu,ups a fost o vizita inopinanta si acolo si la pensionara!S-au pregatit din timp va spun eu.De unde declaratia lui X-ulescu,nici nu imi incarc memoria cu nume,ca acolo e super curatenie.Si au mai fotografiat si o camera cu plasma(parca)in ea?Pai cine's aia frate cu plasme prin puscarii?
Haideti sa fim serioase,puscariile sint super aglomerate,sint unii care fura sa aiba acoperis deasupra capului(recidivistii)ca deh...vine vremea rea,sint criminali,sint violatori,dar sint si multi nevinovati in puscarii.Cei care ar trebui sa stea dupa gratii se plimba in masini de ultima generatie,au proprietati de nu le mai stiu numarul,etc.Gata,nu acesta e subiectul((:.
Deci ceea ce fac ei,fac pentru valul de procese pierdut la CEDO, din cauza conditiilor din puscarii.
Ah,nu retin nick-ul sa ma adresez direct,dar Rahova e un penitenciar-spital,deci cine se duce acolo se duce pentru o problema de sanatate.Nu stiu cum e cu refuzul muncii daca omul respectiv era bolnav.Poate stie cea care a scris postarea respectiva.
Mai intii de a comenta un...radio santz,informati-va si nu va aruncati in afirmatii.
Aniela
Letitia1 spune:
Daca va consoleaza cu ceva, si aici puscariasii au o viata cu muuult mai buna decit unii pensionari (in special cei cu pensiile de stat) si au fost dezbateri la televizor, lumea revoltata toata... Concluzia: si puscariasii au drepturi!