Campanii in chiloti rosii
Raspunsuri - Pagina 4
gabriella1 spune:
io fumez din alea cu impotenta
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
viviana spune:
Cu cat mesajul este mai penetrant cu atat are mai mult succes campania.
Cu cat se vorbeste mai mult de chilotei rosii cu atat mai mult se aduce in discutie antifumatul.
Si ideea asta este: sa ne lasam de fumat. Ca o facem in chiloti rosii sau in bluze sexi nu conteaza.
Ca o fac barbatii pentru a nu deveni impotenti, uitandu-se la chilotei rosii, nu conteaza.
Important este sa o faca.
Cu cat socheaza mai tare cu atat are castig de cauza o asemenea idee.
Credeti ca daca era Nadia sau Ilie Nastase soca la fel?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Guestus spune:
Sa apara cu 1 proiect de lege sa faca 4-5 euro pachetul de tigari nu-i duce capatina...
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Sa apara cu 1 proiect de lege sa faca 4-5 euro pachetul de tigari nu-i duce capatina... |
da, dar cum isi mai arata raduleasca chilotii??
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
Porumbita spune:
cum va off topic, dar vorba cuiva de mai sus, sunt uimita cat de frumos vorbeste elan de mihaela, acum in prag de divort...
http://stiri.rol.ro/content/view/148458/4/
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Cu cat mesajul este mai penetrant cu atat are mai mult succes campania. Cu cat se vorbeste mai mult de chilotei rosii cu atat mai mult se aduce in discutie antifumatul. Si ideea asta este: sa ne lasam de fumat. Ca o facem in chiloti rosii sau in bluze sexi nu conteaza. Ca o fac barbatii pentru a nu deveni impotenti, uitandu-se la chilotei rosii, nu conteaza. Important este sa o faca. Cu cat socheaza mai tare cu atat are castig de cauza o asemenea idee. Credeti ca daca era Nadia sau Ilie Nastase soca la fel? Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Eu cred ca ,dimpotriva,cu cat se vorbeste mai mult de chiloteii rosii cu atat se pierde mesajul care ar trebui transmis.Mesaj care ar trebui sa patrunda inclusiv in lumea adolescentilor carora MR nu prea le spune nimic,este doar un motiv de misto crunt.
Iar in ceea ce priveste barbatii,de ceva timp pe pachetele de tigari sunt mesaje care ar fi trebuit sa-i puna pe ganduri serios.
In concluzie,nu prea vad care ar fi efectele asteptate de Ministerul Sanatatii dupa o campanie de 800 000 euro in care este implicata o vedeta controversata care pozeaza in chiloti rosii , un mesaj nu socant ci care lasa loc la muuuulte bascalii si muuuulti bani publici care au intrat in buzunare de dinainte stiute.
Aceasta nu este o campanie antifumat,ci doar un pictorial facut de MR cu unicul scop de a obtine niste bani publici pentru ea si fostul sot.
Este o campanie in care o vedeta ,folosindu-se de relatii personale ,obtine bani publici intr-o licitatie dubioasa si nu are altceva mai bun de facut decat sa se atarne imbracata sumar pe panourile publicitare ale firmei sotului ei declansand hohote de ras,nicidecum renuntari la fumat.
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-4401645-alice-tara-nesimtirii-eterne.htm
Dupa cum veti citi ,mai sunt si altii ca ea care fac trafic de influenta la greu fara sa-i traga nimeni de maneca.
CristinaT spune:
loryi1974, excelent articol.
din pacate asta este... fac ce vor pe banii publici
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
petra spune:
Daca aceasta campanie anti-fumat de 800.000 de euro se face din banii publici, respectiv ai Ministerului Sanatatii de e nu a pozat in chiloti rosii mister Nicolaescu ??? Ca si asa este dus cu capul daca a aprobat acesti bani pe o asemenea parada atata timp cat spitalele explodeaza de cat de multe probleme de organizare si dotare au.
Vorba cuiva de aici , erau suficiente niste poze ale unor radiografii cu niste plamani mancati de cancer in urma fumatului.
Din totdeauna au fost campanii anti-fumat cu rezultate mai mult sau mai putin imbucuratoare, cea mai buna campamie este scumpirea tigarilor la maxim.
Aici in USA un pachet de tigari este de la 5-6 $ in sus. Efectul ? fumatorii inraiti mai raresc tigarile ia cei care fumau mai putin se lasa definitiv. Ca-i arde la punga !
viviana spune:
Da, am citit articolul. Este bun.
Nu sunt sustinatoarea ferventa a nimanui dar am invatat ca orice intamplare cu caracter cauzal este generatoare de evenimente.
Evenimente care servesc unuia sau altuia. Evenimente care lasa urme sau semne de intrebare. Evenimente care sunt folosite pro sau contra cuiva.
Si cum adevarul este la mijloc...
Nu-mi place Raduleasca. Nu-mi place nici Nicolaescu.
Dar, stiind ca multi ziaristi aleg sa foloseasca diverse evenimente pentru a scapa sau a ridica pe cineva este firesc sa-mi pun intrebarea cine are dreptate.
Mesajul este intr-adevar indraznet, mult prea indraznet pentru o societate care, inca face lucrurile pe ascuns. Pentru o societate care nu este pregatita sa discute deschis despre sex, despre fumat si despre problemele adolescentilor.
Vorbim de adolescenti. Ca nu ajunge mesajul la ei.
Asta este un alt mod de a ne sterge pe maini, ca parinti. Asa am ajuns? Sa ne suparam ca un mesaj publicitar nu ajunge la adolescentii nostri, de care noi suntem resposabili?
Cati dintre noi au participat activ la campanii antifumat? Cati dintre noi au facut ceva? In afara de a ne cumpara tigari si a rade pe seama mesajelor cu impotenta si calitatea spermei?
Ce s-a facut este egal cu zero. Cu 800.000 euro (oare?) in sus sau in jos meritam aceasta campanie. Chiar avem nevoie de ea. Ca daca nu ne ustura la buzunar nu ne trezim la realitate.
Sincer astept noua reclama impotriva impotriva violentei la volan.
Si in timpul asta o sa-mi cumpar tanga rosii.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi