Campanii in chiloti rosii
Raspunsuri - Pagina 3
b.nica spune:
Voi chiar nu intelegeti?
Daca aceasta campanie a costat 800.000 EUR din bani publici ca sa vedem chiloteii rosii ai unei persoane care se pretinde diva, mi se pare o batjocura la adresa noastra a celor care suntem la zi cu contributiile,iar d-na respectiva putea sa se arate pe gratis daca scopul era unul nobil .
Erau suficiente cateva poze cu radiografii pulmonare ale unor fumatori sau cazuri de pacienti in faza terminala de cancer pulmonar.
gabriella1 spune:
cica scopul scuza mijloacele
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
b.nica spune:
E asta e intrebarea:scopul cui? Al cetateanului de rand,care isi numara banii in farmacii sau ale Raduleascai & sot? Ca mijloacele vulgare si neprifesioniste nu pot fi scuzate!
grodear spune:
Sotul meu a zis ca " Chiar nu ma las de fumat daca o vad pe Raduleasca asa, ca ma agita mai mult!"
Ralu- mamica de fetita superba!!!
b.nica spune:
Grodear, sotul meu nu cred ca avea curajul sa spuna asa ceva chiar daca dorea sa dea vina pe madam' ca nu se poate lasa de fumat!
Si ca veni vorba! Campania asta e valabila numai pentru barbati?
Femeile ce sa inteleaga, ca dupa ce Raduleasca a fumat ca o serpoaica si se prezinta in chilotei, ele trebuie sa faca invers?
loryi1974 spune:
http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/820988/Mihaela-Radulescu-s-a-despartit-de-sot/
Dupa cum vedeti,MR s-a lasat de fumat pentru ca exista placeri mult mai mari pe lumea asta.
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/820988/Mihaela-Radulescu-s-a-despartit-de-sot/ Dupa cum vedeti,MR s-a lasat de fumat pentru ca exista placeri mult mai mari pe lumea asta. |
ptr eleganta si stilul cu care a vorbit Elan despre M.R. .Putini barbati o fac !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Nonna76 spune:
Chiar ca nu avea ce face Ministerul Sanatatii cu banii.Nu mai sunt bolnavi prin spitale, e curatenie peste tot, aparatura -ultimul tip , ce mai , facem campanii antifumat in chiloti.
Daca auziti pe cineva ca s-a lasat de fumat dupa campania asta, va rog anuntati. Chiar is curioasa.
Sau poate doamna Mihaela vine in scoli cu campania. Ca sunt multi elevi fumatori.
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nonna76 Chiar ca nu avea ce face Ministerul Sanatatii cu banii.Nu mai sunt bolnavi prin spitale, e curatenie peste tot, aparatura -ultimul tip , ce mai , facem campanii antifumat in chiloti. Daca auziti pe cineva ca s-a lasat de fumat dupa campania asta, va rog anuntati. Chiar is curioasa. Sau poate doamna Mihaela vine in scoli cu campania. Ca sunt multi elevi fumatori. Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003) |
ei,si vine in chiloti?!
Gabriela
Nonna76 spune:
Pai fumatorii sunt de toate virstele si toate sexele.
La fumatorii minori nu s-a gindit?
Sau la noi doamnele. vrem si noi un Brad Pitt in chilotei rosii.
Eu am mai facut un bebe si asa m-am lasat de fumat. Asta nu-i o idee pentru campanie antifumat? Sau nu e suficient de provocatoare ...