Shoppaholicele Redouto-masochiste (123)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Daca reapare 38-ul,anunt pe forum!

pe mine sa ma anunti prima!

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

ella rochitza e de plaja si de curte asaeu n-as lua-o pe strada(da eu nu sunt as trendy) poate tu ai lua-o pe strada, oricum e un material de ala care face forma fundului a burtiideci nu prea e de strada

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

ella rochitza e de plaja si de curte asaeu n-as lua-o pe strada(da eu nu sunt as trendy) poate tu ai lua-o pe strada, oricum e un material de ala care face forma fundului a burtiideci nu prea e de strada

34+ DAVID-MIHAI

o comand macar de plaja ca io sunt femeia snur fara tz...fara c...

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Sandalele au vreo 6 cm la tocuri si merg si de birou,pentru ca sunt f. comode,nu te strang pe niciunde,sta piciorul imparateste in ele,nici nu e larg,e asa de bine datorita modelului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

34+ DAVID-MIHAI

o comand macar de plaja ca io sunt femeia snur fara tz...fara c...

Ella, mamica de David (24.04.2007)
BOB

acu ca sunt am si eu si de una si de alta, dar inainte eram si eu ca tine aah...oleak de aveam si inainte

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Acuma,daca cineva are piciorul mai latut,nu mai sunt asa sigura ca n-ar strange deloc!

Mergi la inceput

Citat:

Sandalele au vreo 6 cm la tocuri si merg si de birou,pentru ca sunt f. comode,nu te strang pe niciunde,sta piciorul imparateste in ele,nici nu e larg,e asa de bine datorita modelului.

lorenza opreste-te ca m-am ofticat destul pe seara asta!!! imi vine sa-ti fac o oferta numai sa nu mai pui sare pe rana

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Nu-mi fa nicio oferta,ca nu cedez.Si sunt precisa c-or sa mai apara,ca vine toamna si n-o sa se mai inghesuie nimeni la sandale.

Mergi la inceput

Citat:

Nu-mi fa nicio oferta,ca nu cedez.Si sunt precisa c-or sa mai apara,ca vine toamna si n-o sa se mai inghesuie nimeni la sandale.

sper...ca eu nu ma duc sa nasc daca nu vin sandalele i=am zis si sotuluicare a zis clar ca m-am dus la vale daca "bolesc" asa dupa o pereche de sandale

ella ia mai inspira-ma ce sa mai bag in cosca de obicei de la tine ma inspir cel mai mult, ce-ai mai luat tu si e misto?

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

asa, asa Lore, mai zi-ne despre sandale, sa ne ofticam ca nu le-am luat
dar poate ai dreptate si mai apar

Nushu, apogeul in partea de sus il atingi in perioada alaptarii dar sa stii ca bucuria e de scurta durata; eu cat am alaptat ziceai ca-s implantata; acuma zici ca m-a lovit trenu, Etam sa traiasca ca numai astia fac sutiene pentru astea lovite cu BCA-ul.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput