Shoppaholicele Redouto-masochiste (123)
Raspunsuri - Pagina 4
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenza Daca reapare 38-ul,anunt pe forum! |
pe mine sa ma anunti prima!
34+ DAVID-MIHAI
nushulica spune:
ella rochitza e de plaja si de curte asaeu n-as lua-o pe strada(da eu nu sunt as trendy) poate tu ai lua-o pe strada, oricum e un material de ala care face forma fundului a burtiideci nu prea e de strada
34+ DAVID-MIHAI
ella_74 spune:
o comand macar de plaja ca io sunt femeia snur fara tz...fara c...
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
Lorenza spune:
Sandalele au vreo 6 cm la tocuri si merg si de birou,pentru ca sunt f. comode,nu te strang pe niciunde,sta piciorul imparateste in ele,nici nu e larg,e asa de bine datorita modelului.
nushulica spune:
citat din mesajul lui ella_74 o comand macar de plaja ca io sunt femeia snur fara tz...fara c... Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
acu ca sunt am si eu si de una si de alta, dar inainte eram si eu ca tine aah...oleak de aveam si inainte
34+ DAVID-MIHAI
Lorenza spune:
Acuma,daca cineva are piciorul mai latut,nu mai sunt asa sigura ca n-ar strange deloc!
nushulica spune:
citat din mesajul lui Lorenza Sandalele au vreo 6 cm la tocuri si merg si de birou,pentru ca sunt f. comode,nu te strang pe niciunde,sta piciorul imparateste in ele,nici nu e larg,e asa de bine datorita modelului. |
lorenza opreste-te ca m-am ofticat destul pe seara asta!!! imi vine sa-ti fac o oferta numai sa nu mai pui sare pe rana
34+ DAVID-MIHAI
Lorenza spune:
Nu-mi fa nicio oferta,ca nu cedez.Si sunt precisa c-or sa mai apara,ca vine toamna si n-o sa se mai inghesuie nimeni la sandale.
nushulica spune:
citat din mesajul lui Lorenza Nu-mi fa nicio oferta,ca nu cedez.Si sunt precisa c-or sa mai apara,ca vine toamna si n-o sa se mai inghesuie nimeni la sandale. |
sper...ca eu nu ma duc sa nasc daca nu vin sandalele i=am zis si sotuluicare a zis clar ca m-am dus la vale daca "bolesc" asa dupa o pereche de sandale
ella ia mai inspira-ma ce sa mai bag in cosca de obicei de la tine ma inspir cel mai mult, ce-ai mai luat tu si e misto?
34+ DAVID-MIHAI
ella_74 spune:
asa, asa Lore, mai zi-ne despre sandale, sa ne ofticam ca nu le-am luat
dar poate ai dreptate si mai apar
Nushu, apogeul in partea de sus il atingi in perioada alaptarii dar sa stii ca bucuria e de scurta durata; eu cat am alaptat ziceai ca-s implantata; acuma zici ca m-a lovit trenu, Etam sa traiasca ca numai astia fac sutiene pentru astea lovite cu BCA-ul.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB