Shoppaholicele Redouto-masochiste (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Nu-mi fa nicio oferta,ca nu cedez.Si sunt precisa c-or sa mai apara,ca vine toamna si n-o sa se mai inghesuie nimeni la sandale.

sper...ca eu nu ma duc sa nasc daca nu vin sandalele i=am zis si sotuluicare a zis clar ca m-am dus la vale daca "bolesc" asa dupa o pereche de sandale

Aoleuuu,ce-mi faci!Ma sperii!Chiar poftesti asa de mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

asa, asa Lore, mai zi-ne despre sandale, sa ne ofticam ca nu le-am luat
dar poate ai dreptate si mai apar

Nushu, apogeul in partea de sus il atingi in perioada alaptarii dar sa stii ca bucuria e de scurta durata; eu cat am alaptat ziceai ca-s implantata; acuma zici ca m-a lovit trenu, Etam sa traiasca ca numai astia fac sutiene pentru astea lovite cu BCA-ul.

Ella, mamica de David (24.04.2007)
BOB

nu mai pot sa rad!!! am ras cu lacrimi cum de multisor n-am mai facut=o!!!parca ma vad pe mine

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:

ella ia mai inspira-ma ce sa mai bag in cosca de obicei de la tine ma inspir cel mai mult, ce-ai mai luat tu si e misto?

34+ DAVID-MIHAI

pai uite am pus in cos pantofii astia stil barbatesc , ca se poarta ; si sunt comozi de birou cand tre sa fii office si n-ai chef de tocuri:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5510767&SizeCode=00037&Quantity=1&PersText=&ItemId=69&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
i-am luat si anul trecut, cred ca la acelasi pret dar au fost mari 38; au ajuns la LO, ii poarta clona; acum ii comand 37

am mai pus astia in cos, ca ii am si sunt atat de faini:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3635031&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=71&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

dar ca si tine, nu am multe in cos si tre sa mai adun; daca eram isteata ieri si puneam sandalele Lorentei, ar fi venit colet ca la 2 perechi de pantofi nu vine scrisoare.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Nu-mi fa nicio oferta,ca nu cedez.Si sunt precisa c-or sa mai apara,ca vine toamna si n-o sa se mai inghesuie nimeni la sandale.

sper...ca eu nu ma duc sa nasc daca nu vin sandalele i=am zis si sotuluicare a zis clar ca m-am dus la vale daca "bolesc" asa dupa o pereche de sandale

o sa ma ai pe constiinta!!!

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

ella ia mai inspira-ma ce sa mai bag in cosca de obicei de la tine ma inspir cel mai mult, ce-ai mai luat tu si e misto?

34+ DAVID-MIHAI

pai uite am pus in cos pantofii astia stil barbatesc , ca se poarta ; si sunt comozi de birou cand tre sa fii office si n-ai chef de tocuri:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5510767&SizeCode=00037&Quantity=1&PersText=&ItemId=69&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
i-am luat si anul trecut, cred ca la acelasi pret dar au fost mari 38; au ajuns la LO, ii poarta clona; acum ii comand 37

am mai pus astia in cos, ca ii am si sunt atat de faini:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3635031&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=71&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

dar ca si tine, nu am multe in cos si tre sa mai adun; daca eram isteata ieri si puneam sandalele Lorentei, ar fi venit colet ca la 2 perechi de pantofi nu vine scrisoare.

BOB

chilotii ii am si eu 2 seturi aia cu buline sunt faini tare!si sunt faini la purtat, moi

pantofii nu-i iau ca numai office nu-mi trebuie mie vreun an

pana apar sandalele lorentzei o sa le iau pe www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9399640&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=10&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">astea ca sa nu ma oftic de tot...nu prea au nici in clin nici in maneca cu celelalte dar eu le iau

zi-mi te rog, tu parca ai luat sacul puma ala la 15 euroi, cum e??e marisor sau mic?

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Nushu,
si daca tot vorbim de balcoane dar in minus, sa-ti spun ca in Thailanda m-am simtit si eu bine, ca femeile thai sunt atat de line la bust ca la ei in orice magazin de lenjerie gasesti sutiene din alea superbalconizate; mi-am luat o duzina ca aratau super iar de pret nu mai zic nik, ca erau ieftine rau.
Le port si eu cu masura, cum purta bunica baticul cel mai bun duminica la biserica, ca cine stie cand mai ajung eu pe acolo...

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:

Fetelor eu am comandat doar o pereche de sandate si a venit intr-o cutie mai mica... uite acestea:
http://www.laredoute.fr/vente-nu-pieds-cuir-femme-kickers.aspx?productid=324137661&documentid=207608&single=false&categoryid=45857583

Mergi la inceput

Citat:

Nushu,
si daca tot vorbim de balcoane dar in minus, sa-ti spun ca in Thailanda m-am simtit si eu bine, ca femeile thai sunt atat de line la bust ca la ei in orice magazin de lenjerie gasesti sutiene din alea superbalconizate; mi-am luat o duzina ca aratau super iar de pret nu mai zic nik, ca erau ieftine rau.
Le port si eu cu masura, cum purta bunica baticul cel mai bun duminica la biserica, ca cine stie cand mai ajung eu pe acolo...

BOB

tu vrei sa ma faci sa nasc in seara asta???

poate ajung si eu in thailanda sa-mi iau si eu sutiene fara numar, sper numai sa nu depasesc norma la bagaj si sa platesc suprataxa la aeroport cum am patit cand am fost in honeymoon in acapulco si m-am scapat eu prin walmart si am umplut valizele cu creme de par si alte minuni de am platit 75 dolari pt bagaj in plus si acum cand isi aduce aminte barbatu meu se enerveaza

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:

Fetelor eu am comandat doar o pereche de sandate si a venit intr-o cutie mai mica... uite acestea:
http://www.laredoute.fr/vente-nu-pieds-cuir-femme-kickers.aspx?productid=324137661&documentid=207608&single=false&categoryid=45857583

pai si a venit scrisoare voluminoasa nu?

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

o sa ma ai pe constiinta!!!

34+ DAVID-MIHAI

Sper sa nu fie cazul.Sa ma anunti daca mai "bolesti" !

Mergi la inceput