sa-i dau nitrazepam pt insomnie?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

buna.
am citit tot ce ati scris cu privire la atitudinea pe care am avut-o noi noaptea vis-a-vis de trezirile copilului si intr-adevar ceea ce faceam nu era deloc ok dar anumite postari au fost tare acide.
in fine,am intrat sa va zic ce am facut pana la urma.m-am hotarat sa nu-i dau niciun medicament si am luat-o cu mine in pat noaptea.avem 10 zile de cand dormim asa si nu se mai trezeste deloc sa planga,doar se mai foieste,cere apa sau sa faca pipi apoi se culca f frumos la loc.deci acum este totul ok.momentan nu vrem sa reincercam s-o punem la ea in camera,am zis ca o las asa mai mult timp si apoi mai vedem.
oricum mersi mult celor care mi-au impartasit din experienta lor , iar celor care m-au intepat ce sa le zic,sunt niste mame perfecte.felicitari! cerusem sfaturi,pareri,ajutor.ok.recunosc vina noastra dar totusi,ati fost rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Adriana,nici nu stii cat ma bucur ca sunteti bine!!sa o mai tineti acolo cu voi,caci are nevoie de prezenta voastra

31 Ianuarie 2007+ Mimishoru'(07 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Adriana, ma bucur ca sunteti mai bine.
Doream sa iti spun ca si baietelul meu de trei ani si jumatate se mai trezea noaptea si cred ca visa urat deoarece spunea "nu, nu" prin somn iar cand ma apropiam de el si ma simtea spunea "pleaca mama, nu vreau cu tine !" si dadea din picioare asa cum spui tu. Am observat ca aceste episoade se intampla in zilele cand il cert pentru una sau alta si sunt mai ferma cu el. Deci cred ca subconstientul lui reactioneaza... Doar daca il trezesc de tot inceteaza si vrea la mine in brate. In ultima vreme nu s-a mai intamplat, dar daca mai are spaime seara ii spun mereu ca mama si tata sunt cu el, ca noi il aparam de orice, ca e OK daca se trezeste si ne cere ajutorul. Ca noi intr-o clipa suntem langa el si il aparam de orice. Ca il iubim si suntem acolo pentru el oricand. Asta il linisteste tare mult si chiar adoarme singur in camera lui. Daca ma mai striga pana adoarme ii raspund imediat si ii spun ca sunt aici, aproape de el, sa doarma linistit.
Cred ca si fetita ta poate sa aiba nevoie de aceste incurajari, cand veti fi gata sa o culcati in patul ei din nou. Eventual daca camerele nu sunt super aproape ca sa lasati usile deschise (cum fac eu acum) si sa te auda imediat sa ii pui baby phone si sa ii arati cum functioneaza, sa ii spui ca e OK sa se trezeasca si sa te strige oricand ca tu esti la ea intr-o clipa. La noi a functionat, al meu doarme bine acum...
Succes si nopti cat mai linistite !

Mergi la inceput