Palin versus Obama - a star is born (1)
Raspunsuri - Pagina 41
sirimie spune:
www.hotnews.ro/stiri-international-4563669-video-sarah-palin-contestata-tot-mai-mult-republicani.htm" target="_blank">Sarah Palin, contestata tot mai mult de republicani
Acum 4 ani eu vroiam foarte mult sa iasa democratii (speram sa creasca dolarul daca ies) dar a iesit tot Bush. Si de atunci cred ca indiferent cine iese tot dracu' ala e, dolarul nu va creste.
Totusi, campania electorala din America ma intriga foarte mult. Candidatul ales de democrati nu va fi ales presedinte daca nu vorbeste frumos, daca nu arata bine, daca nu "face audienta". E o campanie de "vedete", cu "fast" - dar care e mai mult de fatada. Orice chestie regizata arata bine, nu trebuie candidatul sa aiba cine stie ce valoare.
Bush a fost ales pentru ca "stie sa vorbeasca cu oricine din popor" nu pentru programul de guvernare sau "securitate nationala". Mandatul lui a inceput cu recesiune in SUA si se termina cu alta recesiune, mult mai grava.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Llaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Llaura aducea argumentul "multimii" in votarea asta (fireste nevalabil in orice teorie a logicii) |
De nivelul de tute idealuri neputute nu sunt interesata.
Oana C spune:
Cuscra, si noi sintem Democrati si votam pentru McCain. Motivele nu se discuta. In anturajul sotului meu sint foarte multi democrati care au votat pentru Hillary, iar acum voteaza pentru McCain(in general, oameni cu scoala multa, experienta multa si salarii mari); multi locuiesc in Pennsylvania, asa ca nu as fi surprinsa daca rezultatele in Pennsylvania vor fi foarte strinse.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
ocebine spune:
citat din mesajul lui Oana C Cuscra, si noi sintem Democrati si votam pentru McCain. Motivele nu se discuta. In anturajul sotului meu sint foarte multi democrati care au votat pentru Hillary, iar acum voteaza pentru McCain(in general, oameni cu scoala multa, experienta multa si salarii mari); multi locuiesc in Pennsylvania, asa ca nu as fi surprinsa daca rezultatele in Pennsylvania vor fi foarte strinse. Oana si Eva (29 iunie 2005) |
Eu una zic ca motivele sint relevante...doar asa vedem DE CE e asa si nu pe dincolo.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
analuz spune:
citat din mesajul lui Oana C Cuscra, si noi sintem Democrati si votam pentru McCain. Motivele nu se discuta. In anturajul sotului meu sint foarte multi democrati care au votat pentru Hillary, iar acum voteaza pentru McCain(in general, oameni cu scoala multa, experienta multa si salarii mari); multi locuiesc in Pennsylvania, asa ca nu as fi surprinsa daca rezultatele in Pennsylvania vor fi foarte strinse. Oana si Eva (29 iunie 2005) |
Acum chiar m-ai facut curioasa. Probabil ca salariile mari sunt explicatia in cazul de fata.
Pana acum toti cei pe care i-am intalnit si vor vota cu McCain o faceau pentru ca au fost mereu republicani si nu au urmarit deloc alegerile (poate de aici si "motivele nu se discuta"). Pe toti ceilalti mi-i inchipui cam asa
http://wonkette.com/403090/kentucky-rednecks-have-edifying-insight-about-this-hussein-ay-rab-preznint :D sau poate mai elevati
http://wonkette.com/403107/south-carolina-mayor-just-curious-if-obamas-the-antichrist-from-the-bible
Just kidding! ;)
blackpanterro spune:
Ok Cuscra, tu si Ramona si prietenii din dotare veti vota cu McCain
Tie iti place de Palin?O vezi capabila? Cum ti s-au parut interviurile ei? Nu vi s-a ridicat parul in cap macar putin?
Pt mine asta ar fi suficient motiv sa nu votez cu McCain.Sti vorba aia "Spune-mi cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti!"
PS.Ce parere ai despre faptul ca McCain vrea sa amane VP debate? Crezi ca e din cauza ca e complet nepregatita?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Blackpanterro, ai facut o fixatie cu Palin asta. Eu il prefer pe McCain.
Obama imi inspira zero incredere, s-a purtat ca un complete jerk cu Hillary, care e democrata de-a lui. El nu pune in practica nimic din ceea ce "preach". Ca sa nu mai vorbim depsre faza cu reverendul, ca pentru mine aia a fost "the final blow". Stai tu 20 de ani in biserica aia, te casatoresti, botezi copiii si ii duci in balacareala aia... Sa fim seriosi!
Cind a vazut ca se umple de bani a renuntat si la public financing, desi promisese ca daca el va fi candidatul va accepta...
Nu spune nimic, dar absolut nimic in speech-urile lui, fara teleprompter o da in bilbiiala. Minte despre retragerea trupelor, despre NAFTA si cine stie despre mai ce...
E senator de doua zile si are bube in cap cite n-a adunat McCain in zeci de ani in Senat.
Uitasem despre cei care "cling to their guns and their religion". E un individ cu doua fete.
Dincolo de reverend mai exista tot felul de indivizi dubiosi cu care el s-a asociat de-a lungul timpului, pina sa-si vada sacii in caruta.
Mie imi face sila individul asta. N-are nici o realizare importanta si nu stiu cum naiba de pica toata lumea in extaz.
Uitasem sa adaug ca n-are nici o parere despre nimic: n-a stiut ce sa spuna despre situatia din Georgia, vreo saptamina n-a stiut ce sa spuna despre criza financiara.
blackpanterro spune:
Ramona, dar tu nu intelegi ca McCain vine la pachet cu Palin?Si daca, fereasca-ne sfantu' moare McCain, ea va ramane in locul presedintelui?
Noi nu vorbim, cred, despre acelasi om cand vine vorba de Obama
Si McCain citeste teleprompterul si tot e cel mai slab orator din istoria Americii.
Palin inca il are pe pastorul ei nebun, McCain inca il are pe pastorul lui nebun!
Obama e senator de doua zile?? Din nou nu vb despre acelasi Obama.A fost ales in Senat in 1996, nu chiar acu 2 zile...
Ce realizare a avut Bush??? A bagat in pamant toate companiile pe care le-a condus.
A fost un om de 3 lei, un betiv si un drogat si totusi a ajuns predinte al USA.
Obama nu trebuie sa aibe realizari ca sa dovedeasca ca poate fi un presedinte bun.
La debate a avut cele mai la obiect raspunsuri.McCain, inafara de a bajbai si de a repeta de zeci de ori "What sen.Obama doesn't understand" nu a adus nimic important in discutie.A da si faptul ca a repetat de zeci de ori "we've got to cut spending" ca apoi partidul lui sa le dea bilionarilor din fruntea bancilor falimentare 700 de bilioane.
Macar noroc ca au facut si democratii anumite stipulari cum ar fi scaderea salariilor CEOs, inlaturarea a "golden parachutes" de acum incolo...altfel nea Tufa le dadea fara nici un "strings attached".
Mie mi-e sila de partidul republican! Pt tot ce au facut in ultimii 8 ani.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Blackpanterro, sint de acord ca Obama a avut debate bun. Pentru mine asta si faptul ca stie sa citeasca teleprompterul nu sint motive suficiente ca sa-l aleg.
Am aceleasi sentimente fata de republicani, in special fata de Bush. Nu mi-a placut nici el, nici neam de neamul lui (vezi tatal, fratele...). Dar asta n-are nici o legatura cu McCain, care n-are in comun cu ei mai mult de 50%. De Palin a avut nevoie ca sa-i atraga pe conservatives, ca prea il urasc. Eu cred ca va fi un presedinte bun, iar Obama nu cred ca e capabil sa conduca o tara, nu pe asta.
Mai lasa teama ca moare McCain, eu zic c-o mai duce patru ani... Si vine Hillary!
pumba spune:
blackpantero- cum adica nu trebuie sa aiba realizari ? atunci dupa ce criterii il alegi? ca promite? ca e dragut?