Palin versus Obama - a star is born (1)

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ai dreptate Andrada, sunt o fraiera ca ma zbat atat, nici macar nu incerc sa conving pe nimeni, doar sper ca odata va spune cineva "crap, eu de partea astuia sunt?"

Dar ai dreptate, cei care deja sunt cu el si impartasesc aceleasi idealuri vad restul lucrurilor ca si propaganda, "out there to get him"...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu mi-am dat seama ca lipsa de bun simt ii caracterizeaza pe sustinatorii lui Obama. As fi spus Democrati, dar o mare parte nu-l vor vota.
Una e sa-ti sustii punctul de vedere (cu ardoare, cum o fi ) si alta e sa-i tot caracterizezi drept idioti pe cei care nu intentioneaza sa-l voteze.
Nu inteleg de ce afisati atita agresivitate fata de tabara cealalta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Eu am zis numai ca-i tuta rau. Acuma zi ca nu e! N-am jignit pe nimeni! Asta vede orice om cu bun simt ca e depasita de evenimente. Da-i frumoasa! Pina la urma, alegeti pe cine vreti fratilor, ca voi trageti ponoasele pe urma. Uite dupa Georgica unde a ajuns US! Cred ca niciodata tara asta n-a fost in asa rahat economic, imagine, tot ce vrei...
Bine a zis cine-a zis ca fiecare popor are conducatorul pe care-l merita!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Am spus ca McCain alege idioate (nu s-a asociat niciodata cu o femeie care sa isi "tina greutatea singura") si vremea va arata, cam pe miercuri ma astept sa-mi dai dreptate, Ramona (fara sa-mi spui).
Llaura aducea argumentul "multimii" in votarea asta (fireste nevalabil in orice teorie a logicii). Faptul ca daca 40% din femei o voteaza asta indrituieste cumva si alegerea voastra. Si am incercat o explicatie la acel 40% tocmai ca sa va arat ca argumentul "autoritatii" e fragmentar si de aici inselator,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Eu nu ma refer la Palin aici, in fond lumea il voteaza pe McCain (sau nu).
E vorba de exemplul tau de femeie care ar vota cu republicanii, de Blackpanterro care-si "pierde timpul" explicindu-ne ce si cum si noi tot nu pricepem.
Una e sa vii ca Avmaria (de exemplu), cu argumente pro sau contra si alta e sa-i tot faci pe ceilalti prosti, rasisti sau stiu eu ce o mai fi.
Daca numai desteptii din US ar vota cu Obama, atunci McCain ar fi in frunte, detasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Eu nu ma refer la Palin aici, in fond lumea il voteaza pe McCain (sau nu).

Pana la urma Palin a fost alegerea lui McCain si denota modul lui de gandire. Asa ca e fair game sa o criticam si sa analizam decizia lui. Ca sa nu incepem iar sa dezbatem ce s-ar intampla daca ar ajunge presedinte (mi-e si groaza sa ma gandesc). Aceasta alegere arata stilul lui pripit, agresiv de a lua decizii. Ia uite ce a zis McCain singur: “I don’t torture myself over decisions. I make them as quickly as I can, quicker than the other fellow, if I can. Often, my haste is a mistake, but I live with the consequences without complaint.”
Tu vrei sa traiesti cu consecintele deciziilor lui?

Mergi la inceput

Analuz, daca esti putin atenta la ce am scris, despre altceva vorbeam eu.

Mergi la inceput

Ramona te amagesti singura daca crezi ca Democratii vor vota cu McCain, poate o mana de ei,tu cu prietenii tai bineinteles

NU te-am jignit, dar i-ao asa daca asa vrei.Singura nedumerire e de ce McCain? E plina presa cu tot rahatul lui, deciziile lui proaste, pripite, prapastioase, e atat de batran si bolnav si totusi a ales tuta satului ca running mate.Chiar esti atat de ok cu ideea de a avea-o pe Palin presedinte?
Sincera sa fiu eu cred ca nu esti dar iti place sa pui paie pe foc sa se enerveze lumea(adica eu)

Dar uite aici Republicanii pt Obama (ce ii deosebeste pe astia de republicanii ceilalti e ca pun America pe primul loc si partidul pe locul 2, McCain ar trebui sa faca la fel dar stie ca fara partid e nimeni in drum, nu poate face nimic singur, fara ajutor) http://www.republicansforobama.org/

Mergi la inceput

Fi-ti pe faza ca Palin merge la debate camp!Oare cum fac training-ul, oare o sa ii tina ochii deschisi fortat si o sa i se flash-uiasca imagini/nume/evenimente in fata?

http://www.upi.com/Top_News/2008/09/29/Report_Palin_goes_to_debate_camp/UPI-80201222668385/

Mergi la inceput

Totusi campania McCain nu crede ca debate camp va fu un succes, probabil, ca vor sa amane VP debate de pe 2 Octombrie...what the hell is wrong with these people?!?

http://www.huffingtonpost.com/2008/09/24/mccain-camp-wants-to-post_n_129079.html

Mergi la inceput