Palin versus Obama - a star is born (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Si, stati, mai are atu-uri: locul 2 la Miss Alaska si a mai castigat si un maraton.

Deci FAMILIE + CARIERA + aproape MISS ALASKA + CASTIGATOARE MARATON. Totusi, ce femeie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Recunosc c-o admir dar am probleme cu "views" ale ei. Ii dau circumstante atenunate, ca daca traiam printre ursi in Alaska poate ca gindeam si eu la fel.
Iuliana, cred ca statele cele mai des vizitate vor fi Ohio, Pennsylvania, Michigan, Virginia, Florida... Ca de exemplu eu nu cred ca Obama se oboseste sa vina in Texas...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Sincer eu prefer lupii si ursii... nu pe tanti Palin ("Palin: has allowed big game hunters to shoot Alaska's bears and wolves from low-flying planes")... pe care as trimite-o rapid in Irak - unde cred ca ar contribui din plin cu talentele ei de luptatoare si overachiever
http://www.independent.co.uk/news/world/americas/palin-the-real-scandal-920803.html

http://www.independent.co.uk/environment/nature/plans-to-drill-for-alaskan-oil-threaten-polar-bear-numbers-768087.html

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Lorelaim, noroc ca nu locuiesti in US. Ai scapat de grija cu votatul.
Ma gindesc si eu la ursi, dar recunosc ca-s undeva mai la capatul listei mele cu probleme de rezolvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Ramona - nu cred ca am scapat de votat... total pe anul acesta... ca poate-poate nenea Harper vrea o campanie-fulger si un vot toamna aceasta... asa ca e f posibil sa dau o tura pe la Ambasada Canadaiana sa "aleg" si eu ceva :-) (nu pres - doar PM :-))
Ursii si lupii sunt si ei "ai nostri"... fara ei - ca si fara albine (si alte necuvantatoare) ar fii mai saraca viatza noastra... din multe puncte de vedere.
Multa sanatate si numai bine va doresc & un weekend fain!

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Eu tin la ursi (si mai mult la albine!), dar am tot felul de alte prioritati.
La voi nu se apucara sa scoata petrol din nu stiu ce nisipuri? Ca treaba asta-mi pare si mai nasoala pentru mediu.
Spor la votat daca zici ca vine si la voi, ca uite - eu sint incurcata rau...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

McCain a scos-o in fata pe madam Palin pentru a lua ochii. El este considerat deja batran pentru aceasta functie si s-a gandit ca-si mai indulceste asa situatia. Palin este frumoasa, tanara pentru ambitiile politice, o fire care a incercat multe in viata.
Obama a gafat ca nu a luat-o VP pe Clinton. Pe Obama il vad ca pe o marioneta care executa comenzile politice a celor cere-l sustin. Clinton este o femeie hotarata si un pic mai greu de condus pe la spate. Poate de asta a si fost exclusa!
Vom trai si vom vedea ce se v-a mai intampla!

PS. titlul ar trebui modificat un pic ! Expresia "a star is born" cred ca trebuie eliminata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Neil Young,a scos un cd prin 2005 daca nu ma insel,ca protest fata de razboiul din Iraq.Pe cd-ul respectiv e o melodie in care vb de un viitor presedinte al americii,un negru sau o femeie.La un momentdat am citit ca Neil Young i-a spus lui Obama " tu vei fi presedinte" .Obama a replicat ceva de genul,sunt prea tanar.Neil Young fiind un favorit de-al meu,m-a facut sa fiu de partea lui Obama,dar parca nu mai e asa ca la inceput...Oricum,republicanii trebuie sa piarda,ne-am saturat de razboaie.Pacat ca a iesit Clinton din cursa,cand a fost el presedinte nu a facut nici un razboi.
Cine va fi presedinte al americii,intereseaza toata lumea;si ca sa il citez iar pe Neil Young " toti traim in America"

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petra

Pe Obama il vad ca pe o marioneta care executa comenzile politice a celor cere-l sustin. Clinton este o femeie hotarata si un pic mai greu de condus pe la spate. Poate de asta a si fost exclusa!
Vom trai si vom vedea ce se v-a mai intampla!

PS. titlul ar trebui modificat un pic ! Expresia "a star is born" cred ca trebuie eliminata.

La toti numai bine!

Exact asa il vad si eu pe Obama.

Stefanyia, Clinton a fost initiatorul razboiului din Iugoslavia.

Mergi la inceput