Palin versus Obama - a star is born (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Joe Biden e veteran prin zona, de fo' 30 de ani, cred ca de aia l-a pus Obama ca sa compenseze lipsa de experienta.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Uite aici o colectzie interesanta de articole ref la Sarah Palin
http://www.guardian.co.uk/world/sarahpalin
Undeva citisem ca Michelle Obama a fost cea care s-a opus alegerii lui Hillary Clinton ca posibil VP in echipa sotzului ei... cum ca nu ar loc pt doua "first ladies" la Casa Alba. Daca e adevarat - atunci s-ar putea ca "eliminarea" lui Hillary sa o coste pe Michelle locul de "first lady"...
Faptul ca Bristol, fiica de 17 ani a lui Palin, este insarcinata si nu e casatorita - chiar daca contravine bunei morale crestine - nu face decat sa arate ca: uite acestea sunt unele dintre probl tinerilor nostri si noi ca buni parintzi trebuie sa-i ajutam sa le depaseasca. Sincer - pt toate mamele de fete (dar si de baietzi) - daca copila ar veni cu prunc acasa (fara sa fie majora si fara sa fie casatorita) ce atzi putea face? decat sa ajutatzi si sa "reparatzi" pe cat posibil greseala... adica sa oferitzi dragoste si suport fetei voastre cat si noului membru al familiei, astfel incat sa poata sa-si continue scoala si, eventual, intr-o buna zii sa-si formeze familia ei, impacat cu sine pt ca a "calcat in strachini"... Aici chiar nu as judeca-o pe Palin - pt ca nu ea a bagat-o pe Bristol in pat cu nimeni... si nici nu aputut sa o lege cu lantz in casa si sa-i spuna de aici nu misti! (atzi vazut Gilmore Girls? daca nu ma insel eroina principala a avut fetitza la 16 ani... dar asta nu a insemnat neaparat distrugerea completa a vietzii sale... http://en.wikipedia.org/wiki/Gilmore_Girls)
Mai infricosator mi se pare ca S Palin se opune avortului in cazuri de viol, incest... Tocmai ma gandeam sa le spun fetelor de la "decretei" sa-i trimita un e-mail s-o lumineze un pic ca nu-i bine ce face... Si totodata infricosatoare e si marea ei "dragoste" pt armele de foc, razboi, etc... Daca va fi aleasa echipa McCain&Palin cred ca America isi va continua politica belicoasa in jurul lumii - si chiar ca nu e de dorit...
Zarurile au fost aruncate (VP alesi) - atat intr-o tabara cat si in cealalta - acum sa vedem ce prefera alegatorii!
Mai mare pacatul ca Democratzii au eliminta-o pe Hillary! Eu sincer cred ca Hillary ar fii avut mult-mult-mult mai multe sanse decat Obama sa castige alegerile...

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Punct pierdut de Obama ca n-a luat-o pe Clinton, dat parca tot n-as merge pe mana republicanilor. Nu-mi place madam Palin, ceva nu miroase bine acolo. Dar asta e doar o parere, a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelaim

Mai mare pacatul ca Democratzii au eliminta-o pe Hillary! Eu sincer cred ca Hillary ar fii avut mult-mult-mult mai multe sanse decat Obama sa castige alegerile...

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Si eu.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si din lupta asa,daca ar castiga unii sau altii ce ar avea de castigat americanul de rand?Care-i de preferat(ca mai buni nu cred ca sunt nici unii)pentru voi,dpddv economic,social,etc!Ca acum din ce vad pe la stiri economia e in declin accentuat,foarte multi care si-au luat credite mari pentru case nu si le mai pot plati,benzina s-a scumpit fata de cum erati voi obisnuiti(n-ati ajuns la nivelul nostru totusi)si nu se mai urca omu in masina sa-si duca familia in vacanta nu's unde,asa des si tot asa!Sunt astea reale sau doar presa exagereaza?

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Discursul ala nu e scris de ea, deci nu are cum sa stie nimeni cum ar fi vorbit daca si-ar fi compus discursul singura.

Un vp ti-l alegi sa te intelegi cu el. Intre Obama si Clinton erau doi care vor sa fie #1. Nu functioneaza niciodata.

Palin nu va lua voturile lui Clinton. Femeile care au votat cu Clinton sunt pro-choice si nu sunt proaste sa zica "a uite o fusta, votez cu asta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Am citit...Cel mai clar mi s-a parut

http://en.wikipedia.org/wiki/Sarah_Palin

Cel mai clar, la "opinii politice" (interesant si la "viata personala").

Deci, e "pro-life"...Dar este pentru "pedeapsa capitala". Cum vine asta? Stiu ca multi vor sari la mine, cum adica sa compar un copil nevinovat cu un criminal....Dar, mie "pro-life" imi suna ca protectie a vietii sub orice forma. Si ea nu este nici pentru protectia ursilor polari...Vaneaza si pescuieste. Cred ca totusi asta se cheama "anti avort", nu "pro-life".

Si e impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex...In sfarsit, sunt multi de parerea ei (eu, nu). Dar, ziceti, am inteles corect?! A sprijinit o lege de a nu acorda asigurari de sanatate celor din cupluri homosexuale?! Cele din America, explicati-mi ca am inteles gresit...Asta se cheama "pro-life", sa refuzi cuiva, oricui, asigurarea de sanatate?!

Ciudata femeie...Si cand te gandesti ca este fix cu doua zile mai mica decat mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Dincolo de parerea mea personala, republicanii au dat lovitura. Femeia asta va aduce voturile unui urias numar de femei. A realizat ceea ce isi doresc multe femei (eu, nu), parca aveam si noi pe aici un subiect pe tema asta: familie+cariera.

Fiul ei cel mare este soldat in armata americana si fiul ei cel mic are boala Down (diagnosticata prenatal!): inca niste zeci de mii (sau sute de mii?) de voturi de mame....Si e mama a cinci copii - cand am citit asta as fi votat-o si eu, dar intervin "pedeapsa capitala" si ursii polari...

Dar eu nu traiesc in USA. Ma intreb daca pot gasi in Wikipedia date atat de clare in legatura cu politicienii nostri. Acu' ma uit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Fomalhauti, exact pe acolo sint si eu. Intre admiratie si nedumerire. Deocamdata las sa mai treaca timpul, sa vad ceva dezbateri.
Chestia e ca nu-mi place nicicare cu adevarat.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Obama e tinar si ii trebuia ca VP pe cineva cu experienta, de aia l-a ales pe Biden care e un tip f. destept si stie politica. Madamme Paulin mizeaza ca e femeie frumusica si cu gura mare.

Eu sper sa iasa Obama...cel putin aici in California e garantat ca vor iesi democratii (ca intotdeauna). McCain nici nu a pus piciorul in California in campania asta:))castie ca nu are sanse.

Mergi la inceput