Palin versus Obama - a star is born (1)
Raspunsuri - Pagina 2
philip spune:
pai de-aia a iesit miss alaska:
http://i54.photobucket.com/albums/g100/dayglored/Sarah-Palin-Miss-Wasilla-1984.jpg
philip&andreea
columbiana spune:
[quote]citat din mesajul lui simi
Asa e, e gravida in 5 luni fata.Nu se mai pune problema avortului.
Ceea ce ma sperie la Palin e faptul ca intr-o fraza de 5 cuvinte unul e "dumnezeu". Oamenii ultrareligiosi ma sperie, nu au "ouverture d'esprit". Dar de frumusica-i frumusica, nimic de zis[:D E prima oara-n viata ca-mi pare rau ca nu-s in State. Obama ar avea un vot in plus. De fapt doua (sotul).
asta mi se pare si mie de speriat; pe de o parte nu-i lipseste Dumnezeu din vorbe, pe de alta parte am citit pe undeva c-ar fi fugit cu barbatu-sau in tinerete necununati (atunci unde-i era credinta asta mare?), iar acum fata a ramas insarcinata la 17 ani, unde erau invataturile mamei credincioase?
si isi mai tirie copilasul cu SD cu ea pe la discursuri, de ce? este un mediu tocmai bun acea mare de oameni galagiosi pentru un copil atit de mic, sau este considerat inca un motiv de vot (empatie)?
oricum pare excentrica pentru gustul meu, si eu as vota cu Obama, ar fi o mare schimbare in America, ca cel mai putin rau dintre doua rele (desi nu-l mai vad pe Obama cistigind, indepartarea de Clinton mi se pare lipsa de maturitate politica si orgoliu pus inaintea intereselor tarii, apoi albii traditionali nu prea-l vor ca-i cam negru, iar negrii ii reproseaza ca-i cam...alb , iar majoritatii ii e teama de schimbari radicale in Alerica; sa vedem daca totusi interesele economice: redresare, joburi, etc nu vor fi mai puternice decit traditionalismul unui fost soldat McCain)
Smile,tomorrow could be worse!
http://www.floriinro.ro/
speed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip pai de-aia a iesit miss alaska: http://i54.photobucket.com/albums/g100/dayglored/Sarah-Palin-Miss-Wasilla-1984.jpg philip&andreea |
oare o fi raspuns si ea ca "pacea mondiala" e cel mai important lucru?
Ramona J spune:
Cred ca e un avantaj mare faptul ca-i frumusica.
Simi, si pe mine ma sperie astia prea religiosi. Totusi, eu nu pot sa n-o admir ca a realizat multe pina la 44 de ani, are cinci copii, a fost primar, acum governor... Cica a jucat bine si baschet, am citit ca alerga cite 10 km pe zi (in Alaska, brrr). Overachiever, ce mai!
Chiar daca ea-i asa tare cu God, nu inseamna ca ni-l poate baga pe git si noua. Sper! Aici macar nici nu se face religia in scoli, ca am vazut subiectul despre orele de religie in Romania...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ilse spune:
N-as putea spune ca presa olandeza e lesinata dupa miss Palin, ba chiar ii arata toate bubele din cap, cum ar fi aceea de sustinatoare a forarii de petrol in Arctic National Wildlife Refuge, a folosirii abuzului de putere si asa mai departe, pt. cei cunoscatori de olandeza:http://www.dag.nl/1097921/NIEUWS/Artikelpagina-Nieuws/Palin-schot-in-de-roos-voor-McCain.htm
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Ramona J spune:
Ana, eu am inteles ca s-au casatorit asa ca sa nu dea banii pe nunta. N-au fugit, pur si simplu n-au facut nunta in stilul traditional.
Treaba cu fiica-sa asta e. Fiecare incercam sa-i educam cit mai bine, in final n-avem nici o garantie. Putea fi si mai rau...
Despre bebelus... iar nu sint de acord. Daca nu-l aduceau acolo ar fi zis lumea ca-l ascund, ca le e rusine etc.
Ai dreptate cu Obama, trebuia s-o ia pe Hillary, sau macar s-o intrebe, sa-i ceara parerea. A dat dovada de infantilism politic, acum s-ar putea sa-l coste.
Andrada spune:
Daca nu se punea problema avortului cu bebele de ce a facut doua teste?
Si deci e ok sa mai scapi de regulile Domnului cind e vorba de fie-sa si de ea (si ea s-a casatorit insarcinata) dar cind e vorba de altii merg pina la capat.
Sustine ca avortul trebuie interzis si cind pune viata mamei in pericol, dar si portul de arma sa te aperi de dusmani cind iti pun viata in pericol.
Si n-a fost miss alaska ci a doua. Intr-un stat in care femeile tinere sint rare si oamenii sint putintei oricum, e ca si cum as fi io cea mai blonda din Mizil,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
Sansa ei de a spune in sfirsit ceva si si-a petrecut 90% din timp navetind intre fundul plin de urme al lui Obama si cel plin de lipstick al lui McCain.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Eu nu-s de acord nici cu armele si sint clar pro-choice.
O fi facut doua teste sa fie sigura de diagnostic. Daca vroia sa fac avort, facea. Daca a fost gravida cind s-a casatorit e treaba ei. Uite ca nici aschia nu sare departe de trunchi.
Cred ca nu mergea sa-l critice pe McCain si sa fie behind-ul lui Obama cu lipstick, nu? Ala e jobul lui Biden.
O fi fost si a saptea la Miss Alaska, aia nu inseamna ca-i urita.
Esti cea mai blonda din Mizil?
valentinag spune:
Eu am ramas surprinsa citind la voi ca Obama n-a ales-o pe Clinton ca vicepresedinta!Nu's eu foarte in tema cu politica la voi,dar a fost o miscare gresita din partea lui,parera mea!Cine e propunerea lui,ce a facut,ce stie sa faca?E cunoscut?
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea